Infractori la chioșcurile de ziare, Cherciu Gherghina și turnătorul Florin, escrocul Burcea Constantin înșeală statul prin a încasa pensie ilegalDragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cea mai mare asasină, turnător și violator tâlhar escroc.

Cherciu Gherghina din Pitești, cartier Prundu lucrează la SC Media Press DIS SRL Pitești, ce s-a gândit ea, să ia comenzi de la zeci, sute de infractori pentru a pune în cafea la clienți diferite substanțe otrăvitoare, precum și tot felul de otrăvuri date de vrăjitoare. Bei cafeaua la Cherciu Gherghina Tuța și mori pe stradă sau acasă. Am urmărit-o să-i prindem tehnica la infracțiuni. Directorul Iulian Ratea se ducea des să ia cafea de la aceasta, a simțit că această asasină vrea să-l omoare cu diferite substanțe otrăvitoare date de diferiți infractori.

Cherciu Tuța cea mai mare asasină

Ea e plătită cu sute de euro pentru a pune otrăvuri în cafele. Oricum, directorul Iulian Ratea avea informații că aceasta și-a omorât soțul cu otrăvuri și primește bani pentru a pune în cafea tot felul de substanțe otrăvitoare la diferiți clienți. Dai banul și îți rezolvi dușmanul sau prietenul prin asasina Cherciu Gherghina Tuța. Directorul Iulian Ratea a urmărit-o, să vadă cum pune otrăvuri la cetățenii programați. Își cumpăra cafele zilnic de la asasina Cherciu Gherghina Tuța. Când programa aparatul să facă cafeaua, umbla cu lăbuțele în două pahare de unică folosință. Într-un pahar avea zahăr iar în celălalt avea otrăvurile. Punea zahărul și după aceea punea otrava. Directorului Iulian Ratea i-a pus în cafea ceva asemănător cu ceara, de culoare albă. A gustat din cafea să vadă dacă i se face rău, Cherciu îl urmărea în tot acest timp să vadă dacă îi vine rău, el pleca și ducea cafeaua la coșul de gunoi. Numai că a gustat doar o gură din acea cafea și l-au luat niște dureri de stomac și de cap groaznice. A trebuit să meargă să bea agheasmă de la Biserică pentru a scăpa de otrava lui Cherciu. S-a dus mereu să se facă că bea cafea dar de fiecare dată o ducea la coșul de gunoi. Cherciu îl urmărea să vadă dacă moare pe stradă. Această asasină mai discuta și la telefon cu diferiți clienți, în special despre directorul Ratea dacă a decedat sau nu în stradă. Ea primise deja comandă să-l asasineze pentru câteva sute de euro. Îi știm și pe cei care au dat comanda, dar nu le dăm numele. Directorul Iulian Ratea le-a spus la diferite cunoștințe să nu mai cumpere cafea de la asasina Cherciu Tuța, că-i va omorî cu substanțe otrăvitoare. A trecut săptămâna trecută pe lângă chioșcul de ziare unde lucrează Tuța și a auzit-o cum îi spunea unei cunoștințe de-a ei: „Uite-l bă! Ți-am spus eu că trebuia să-l omor pe ăsta”. Cunoștința ei a spus: „Nu, nu e bine!”, asasina spunând: „Prost ești mă, să nu mai dai pe la mine”. Încă o dată s-a confirmat că Cherciu Tuța a vrut să-l asasineze pe directorul Ratea la comanda unor infractori pe care îi știm. Nici aceia nu vor avea liniște și nici libertate. Nu se știe câți cetățeni au decedat de la otrăvurile lui Cherciu.

Chioșcul de ziare unde vinde Tuța otrăvuri

Vă recomandăm să nu mergeți la chioșcul de ziare să beți cafea, se află vis-a-vis de Trivale Mall, în centrul Piteștiului. Aceasta vinde și țigări la un leu bucata. Afacere profitabilă de 4 lei la pachetul de țigări. O să contactăm pe șefa ei, Matei Roxana pentru a o înlătura de la această societate. Dacă va rămâne în continuare la chioșcul de ziare, vor deceda mulți cetățeni pe străzi sau la domiciliu. Bieții oameni, nu știu de ce mor, ea râde ca o bolnavă psihic că nu a fost prinsă și arestată până la această oră. Directorul Ratea putea să-i ducă paharele de cafea la laboratoare pentru a se constata ce substanțe folosește asasina. I-a fost milă de ea că va face pușcărie ca Berilă sau va muri prin pușcării. Băieții prin oraș îi spun Hârca cu coasa (Moartea). Tot să angajezi bolnave psihice din astea, îți fac numai necazuri.

Florin Turnătorul va fi arestat

Turnătorul Florin de la chioșcul de ziare Curier, toarnă tot la miliție. Pentru a-l prinde pe acest turnător tot directorul Iulian Ratea i-a întins o capcană siropoasă. I-a zis: „Florică, vezi că eu sunt plecat, dar o să vină la tine un domn să-ți lase 200 de lei. Trec eu mâine și îi iau”. A doua zi l-a sunat directorul Ratea să vadă dacă e la chioșc. Cine să răspundă?! Nenea milițianu la telefonul turnătorului Florin. Directorul Ratea știa cu ce se ocupă turnătorul Florică așa că nu era ceva nou pentru el. Când a sunat directorul Ratea, l-a întrebat pe nenea milițianu: „Cât mai stai la chioșc? Să vin să iau banii” iar nenea milițianu: „Grăbește-te, plec în 10 minute”. Directorul Ratea era în apropiere, l-a filmat tot timpul pe nenea milițianu iar cand a simțit că se apropie directorul Ratea a luat-o la fugă spre secția nr.1 de Miliție Pitești. Stătea milițianul în chioșc cu Florică, râsul lumii. Florică, turnătorul vinde la chioșcul de ziare de pe strada Griviței în centrul Piteștiului la distanță de 50m de chioșcul lui Cherciu Tuța. Acest turnător boschetar cumpără plase cu 0,50 de bani și le dă la 1 leu. Cumpără șervețele cu 0,30 de bani și le dă cu 1 leu. Pixuri cu 0,50 de bani și le vinde cu 1,50 lei. Aduce tot felul de cărți fără acte și le vinde cu 50 de lei bucata. Nu știe bolnava psihic de Marilena Barață ce face acest nenorocit. Șefa lui e mulțumită că-l are ca sclav la chioșcul de ziar și îi vinde ziarul Curier fără intrări (facturi). Tot să ai turnători și hoți la chioșcul de ziare.

Burcea Constantin cel mai mare escroc, violator, hoț și tâlhar

Escrocul Burcea Constantin din Comuna Stolnici, județul Argeș face pe bolnavul psihic, încasează pensie de handicapat precum și pensie pe caz medical. Înșeală statul cu suma de 900 de lei pe lună. Acesta este un pușcăriaș vechi care a fost condamnat pentru infracțiuni de furt, tâlhărie etc. Până să meargă la comisie să fie expertizat anual, se face că îi vine rău, sună la serviciul de urgență 112, solicită salvare să-l ducă la spital. Acolo medicii îi spun că nu are nimic. El țipă tare la medici că-i reclamă la poliție dacă nu-i trec diagnosticul pe care l-a primit în urmă cu 15 ani. A fost operat la cap pentru un cheag de sânge, și-a revenit și e bun de munci grele. Îi spunea directorului Ratea că-i păcălește pe medici și îi amenință să-i treacă mereu diagnosticul de acum 15 ani. Se internează de câteva ori pe an, văitându-se la medici că îi e rău iar el n-are nimic, face pe bolnavul și mănâncă pensie de handicapat păgubind statul lunar cu 900 lei. Și maicăsa e o bețivă notorie care merge an de an la comisii, dă șpaga și primește pensie de 800 lei pe lună. E sănătoasă tun dar o bețivă notorie care înșeală statul. Are puse în documente diagnosticuri false, dă bani la medici pentru a-i face analizele proaste și tot felul de acte false. Așa s-a pensionat Burcea Maria din Comuna Stolnici, județul Argeș. Burcea Constantin violează fete tinere, le prostește că le dă bani, nu le dă, le șantajează că dacă vor reclama la poliție le va spune că cer bani și sunt prostituate. Comite fel de fel de infracțiuni, atât în țară cât și în străinătate cu alți infractori, pușcăriași de-ai lui.

Solicităm sesizarea din oficiu a organelor de cercetare penală, monitorizarea lui până la prinderea în flagrant. Solicităm sesizarea din oficiu a organelor de cercetare penală și pentru ceilalți doi infractori, Cherciu Gherghina Tuța și Florin turnătorul escroc.

 Articol de Vlad Mihai