Infractori nesimțiți care fură banii contribuabililor, ai societăților și bugetele anual date de GuvernPrimarul General Gabriela Firea, Primarul Ionică de la Primăria Pitești, ex-primar Tudor Pendiuc tot de la Primăria Pitești au furat și fură tot ce înseamnă buget la Primării, Mihai Gâdea dă salarii la jurnaliștii de la fundația lui Felix Motanul

Gabi Firea, hoață la bugetul Primăriei Generale a Capitalei

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cei mai mari nesimțiți infractori primari: Primarul General al Primăriei Capitale Gabriela Firea, Primarul Primăriei Pitești Cornel Ionică, ex primarul Primăriei Pitești Tudor Pendiuc și directorul Gâdea Mihai de la Antena 3 București.

Primarul General al Primăriei Capitalei, Gabriela Firea și-a chemat toți managerii de casă pentru a le face contracte pentru diferite lucrări ce s-au efectuat și se efectuează în Capitală. Toți managerii PSD negociază cu ea comisionul ei de peste 10% la fiecare lucrare. Managerii de casă ai lui Gabi Firea sunt obligați să facă lucrări de tot rahatul pentru a-i putea da șpaga de peste 10% Gabrielei Firea. Umflă devizele, diminuează materia primă pentru construcții etc. , tot de a o putea mulțumi pe Gabi cu comisionul ei de peste 10% la fiecare lucrare sau de 20% de la diferite spectacole.

Această orfană crescută la casa de copii a fost foarte flămândă, acum își satură sufletul cu sute de milioane de euro anual din bugetul Primăriei Generale a Capitalei. Nu mai punem că solicită bani la Ministerul Dezvoltării ș.a.m.d. Din informațiile noastre a reieșit că Gabi Firea ia șpagă de la aproximativ 1000 de manageri. Cine să o mai monitorizeze dacă PSD-ul stă călare pe Kovesi, nu o lasă să-și desfășoare activitatea, îi cer demisia și  îl îmbârligă pe Președintele Iohannis să o alunge din fruntea DNA-ului . În Capitală se strâng anual bani de la contribuabili aproximativ un miliard de euro. De la societățile Comerciale se strâng bani din impozite anual cam 1,5 miliarde de euro. De la închirierea terenurilor și spațiilor Primăriei se strâng aproximativ 700 de milioane de euro. Toți acești bani sunt folosiți de Gabi Firea la diferite lucrări sau la chipurile lucrări.

Primarul Ionică, cioară vopsită, prins la furat bugete de stat

În Capitală nu se vede nimic nou construit, în schimb mai face câte un pod ca primarul Mazăre și ceva asfaltări de doi bănuți. Toți acești bani sunt dirijați către firmele managerilor ei, după aceia  managerii sunt obligați să efectueze lucrări de tot rahatul sau să se facă că efectuează lucrări. Managerii ei de casă îi premiază și pe directorii de la diferite servicii din Primărie pentru a-i ajuta cu tot felul de documente. S-a format un mare grup infracțional care acționează non-stop la furat banul public. Până la sfârșit de an fură toate miliardele de euro încasate de la bieții cetățeni, de la amărâtele de firme și de la chirii spații și terenuri. Face plata la președintele PSD, Liviu Dragnea anual suma de 50 de milioane de euro. Așa ne-au informat diferiți apropiați a lui Gabi Firea. Dacă nu s-ar fura bani de la bugetul Primăriei Generale a Capitalei anual, s-ar efectua lucrări frumoase și ar deveni o capitală frumoasă. Toți primarii furând din anul 1990, ce să vezi în Capitală, tot ceea ce a construit Nicolae Ceaușescu. Ei nu au renovat ce a construit Ceaușescu. Ce nu se putea face anual cu aceste miliarde de euro furate, de Firea ș.a.m.d. Gabi Firea e prima la Guvern să-i dea cel mai mare buget. Îi aranjează nea Dragnea, nu-și face probleme și nu are nici o emoție că n-ar primii sute de milioane de euro buget anual de la Guvern. Și pe aceste sute de milioane de euro le sustrage Gabi Firea cu managerii de casă. O să sesizăm DNA-ul pentru a verifica toate lucrările și cine sunt managerii de casă ai Gabrielei Firea. Vom solicita să verifice toate documentele false și să constate prin expertize contabile și expertize pentru construcții cum au fost sustrași anual miliardele de euro.

Ex primarul Tudor Pendiuc, multimiliardar în euro de la furat buget de stat

Primarul Piteștiului, Ionică fură cu managerii de casă non-stop toți banii din impozitele cetățenilor, ai firmelor și din chirii și spații ale Primăriei. Se strâng anual sute de milioane de euro pe care le papă Ionică, directorii de la diferite servicii și managerii de casă. Folosește aceeaşi tehnică ca și Gabi Firea, lucrări nevoie mare, falsuri cât cuprinde, comisioane pentru toți șefii din Primărie, toată lumea mulțumită. La efectuarea lucrărilor de pus pavele în tot Piteștiul și-au tras șpăgi de zeci de milioane de euro fiecare infractor.

I-am trimis Danielei Lupu, șefa DNA Pitești un articol pentru a se sesiza din oficiu. Aceasta și procurorul de caz au făcut blatul cu nea Ionică și așa s-a clasat cauza. Băieții Primăriei Pitești fură pe rupte bugetul anual, Lupu Daniela trăiește și ea din șpaga lui Ionică. DNA-ul Pitești a devenit ca Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești, corupți toți, șpăgi pentru toți. Dacă Laura Codruța Kovesi nu mai e lăsată să-și efectueze sarcinile de serviciu, își fac infractorii de comisari de cap, procuratorii la fel și Lupu Daniela la fel. Nu mai avem DNA în țară, s-a ales praful și pulberea, CEX-ul PSD distruge tot, atât procurori cât și judecători. S-au pus să distrugă Codul Penal și codul de procedură penală nenorociții. Nu se gândesc că vor fi cercetați toți, la solicitările noastre, pentru favorizarea făptuitorilor la nivel național, împiedicarea organelor de cercetare penală ș.a.m.d. CEX-ul PSD își va rupe gâtul ca și Hittler.

Mihai Gâdea, escroc național, înșeală copii grav bolnavi

Ex primarul Tudor Pendiuc a furat bugetul Primăriei Pitești, anual timp de 22 de ani. Nimeni nu la cercetat, el a furat și și-a făcut de cap. A strâns o avere de peste 3 miliarde de euro. Toată averea e la neam și prieteni, pe numele lui e ceva nesemnificativ. DNA-ul i-a lăsat să se îmbogățească ilicit, la această oră nu vor să-i cerceteze, mai bine preferă șpăgile, așa că DNA-ul în țară nu mai există. Mihai Gâdea, directorul Antenei 3 București a găsit soluția pentru  a plăti salariile la jurnaliștii diversioniști din fundația lui Felix Motanul (Voiculescu Dan). El solicită public poporului să ajute copiii bolnavi pentru a dona în conturile lui Felix Motanul. La copiii bolnavi ajung foarte puțini bani, Gâdea îi folosește pentru a le plăti jurnaliștilor escroci diversioniști salarii foarte mari. Cerșetorul de Gâdea Mihai escrochează și copiii grav bolnavi. Se laudă în direct că s-a trimis în contul fundației lui Felix Motanul câteva sute de mii de euro în 3 minute. Ce dejecție poate fi acest director Gâdea Mihai, să soliciți bani pentru copiii grav bolnavi iar după aceea să se laude în direct că el a primit cu Felix Motanul câteva sute de mii de euro în cont în 3 minute.

Primăria Generală a Capitalei, victima Gabrielei Firea

Din interiorul Antenei 3 am fost informați că această dejecție Mihai Gâdea, escrochează copiii grav bolnavi și mai escrochează și pe cei ce fac donații către fundația lui Felix Motanul. O parte din banii care se strâng zeci de milioane de euro săptămânal îi fură cu Felix Motanul prin diferite documente false. Halal Antena 3, Gâdea a fost turnat la cașcaval.

Articol de Popescu Ionuț