Infractori periculoși, comisar șef Olteanu Iulian , Subcomisar Nicolae Marius, Chestor Păltineanu George și Nae Dumitru comit infracțiuni grave non-stopȘeful Poliției Municipiului Pitești, Comisar Șef Olteanu Iulian, șeful Secției nr.2 Poliție Rurală Albota Subcomisar Nicolae Marius, Chestor Păltineanu George fostul șef doi și un sfert Argeș au favorizat infractori periculoși pentru zeci de mii de euro la dosar, Nae Dumitru comite infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai ordinari infractori ai miliției Argeș, Olteanu , Nicolae, Păltineanu și Nae Dumitru, managerul S.C. Roberto Alex+Roland S.R.L. Albota, Argeș.

Olteanu Iulian, infractor în uniformă militară, ciubucar înrăit

Șeful Miliției Pitești Comisar șef Olteanu Iulian și Șeful Secției nr.2 Miliției Albota, scms. Nicolae Marius trec plângerile penale la victime în registrul general pentru a nu se mai putea forma vreun dosar penal vreodată. Cum află de vreo plângere penală și le cad în mână infractori cunoscuți sponsori de ai lor le trec repede în registrul general pentru a nu se mai întocmii vreodată vreun dosar penal. Trimit câte un sclav de al lor să ia declarații la părțile vătămate, precum și la martori mincinoși, după aceea trec la negocieri cu infractori ca de exemplu Nae Dumitru , managerul S.C. Roberto Alex+Roland S.R.L Albota-Argeș. Părțile vătămate solicită ca probe înregistrări video de la diferite camere de supraveghere ei nu le solicită motivând că nu este un dosar penal, ci o lucrare înregistrată în registrul general care va merge spre închiderea lucrării de doi lei. Arată în comunicări : în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aspectele sesizate nu se confirmă angajamentele aduse de părțile vătămate neavând corespondent în realitate. Plângerile penale sunt introduse în termen legal, dar ei mai scriu. Plângerea penală trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei. Fac tot posibilul să nu se înregistreze vreun dosar penal pe rol, deși au obligația legală să meargă la prim procuror in 48 de ore.

Chestor Păltineanu George, escroc și un infractor non-stop, un pensionar retard

Ei țin dosarul la miliția lor comunistă luni de zile pentru a negocia cu infractorii, sponsori ai lor, ca de exemplu Nae Dumitru. După ce își primesc zeci de mii de euro la o lucrare înregistrată în registrul general, dispun încheierea lucrării. Motivează în mod diversionist tot. Dacă ar merge mizeriile de milițieni comuniști la Parchete pentru a se forma dosare penale în timp de 48 de ore cum spune legea le-ar fi greu să aranjeze și cu procurorul de urmărire penală. E greu ca milițian comunist să convingi procurorii să-ți accepte referatele cu propunere pentru clasarea cauzelor. Procurorii îi pun la treabă pe milițienii comuniști le strică afacerile în unele cazuri, le rup gâtul prim procurorii, ca de exemplu prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești Nicolae Argeșeanu și unii judecători de la Judecătoria Pitești. Comisarul șef Olteanu Iulian și subcomisarul Nicolae Marius doi infractori de doi lei, favorizează infractori grei din județul Argeș. Percep spăgi mari aceste două mizerii de milițieni comuniști, înregistrează mii de plângeri lunar în registrul general cum află că sesizează cineva infractori cunoscuți de-ai lor, sponsori fideli lor, pun mâna pe telefoane și îi cheamă la negocieri. Din informațiile noastre a reieșit că Olteanu Iulian încasează lunar sute de mii de euro șpagă de la infractori favorizați de el, fură bugetul anual, alimentează autoturismul personal gratis zilnic, îi vin clienții infractori zilnic în birou, îi oferă diferite servicii gratuite, precum munci la țară la el în comuna Oarja, județul Argeș. Are facilități de la infractori de toate neamurile.

Secția de Miliție Albota, cea mai mare infecție, Nicolae Marius cel mai corupt și prost milițian

Într-un cuvânt el se ocupă numai pentru interesul personal, îmbogățire ilicită cu milioane de euro anual, serviciu pentru cetâțenii Piteștiului nimic. Din contră el percepe șpăgi de zeci de mii de euro la o lucrare mizerabilă înregistrată de el în registrul general. Nu mai punem că intervine la diferiți milițieni inferiori lui, pentru a favoriza mii de făptuitori lunar. Și de  acolo își trage șpăgi pentru intervenirea la organul de cercetare penală. Iulian Ratea, directorul general al publicației  noastre a formulat o plângere penală la Miliția Pitești pentru a fi cercetați Dumitru Aihan din Comuna Albota, Județul Argeș, Dumitru Robert din Comuna Albota , Județul Argeș  pentru infracțiunile de tentativă de omor, distrugeri, consum de droguri , trafic de mărfuri fără acte ș.a.m.d .

Ca de obicei , milițianul Comunist Olteanu Iulian a înregistrat plângerea penală în registrul general sub nr. R/2099652/25.07.2018, la care a fost înaintată la Secția nr. 2 Poliție Albota , unde a fost înregistrată sub nr. R/775065/01.08.2018 și repartizată spre soluționare Postului de Poliție Albota , unde a fost înregistrată sub nr. R/1426524/01.08.2018. Au plimbat plângerea din 25.07.2018 până în data de 01.08.2018. Cum să mai meargă acești infractori la Parchet în 48 de ore să formeze un dosar penal dacă ei au plimbat plăngerea de la Miliția Pitești la Secția de Miliție Albota după aceea i-au dat-o agentului Ionuț, cel mai mare infractor. Acest agent Ionuț e șeful Postului de Miliție Albota ,el se ocupă ca și ceilalți doi comisari numai de lucrări de doi lei , nu de dosare penale. Primește comenzi de la șefii lui.

Miliția Pitești condusă de un infractor ordinar, Olteanu Iulian

Olteanu și Nicolae pentru a soluționa lucrări înregistrate în registrul general infractorial percep șpăgi mari. Acest milog merge la restaurantul lui Nae Dumitru, mănâncă gratis cu unii colegi de ai lui, își ia darul săptămânal de la infractorul Nae Dumitru. Nae Dumitru, șeful restaurantului Roberto Alex Roland comite infracțiuni de evaziune fiscală, spală banii în diferite mărfuri cumpărate ilegal. Această mizerie de manager e tatăl infractorului Dumitru Robert, folosește o factură luni de zile , pe acea factură are diferite băuturi sau produse, cumpără la negru băuturi alcoolice  și tot felul de produse alimentare în contul facturei. Într-un cuvânt cumpără o dată marfă cu acte și timp de  șase luni de zile bagă marfă la negru, produse alcoolice și alimentare, pe acele facturi care s-au epuizat produsele din prima săptămână. La un control spune că nu s-au vândut produsele. Are o evidență de invidiat,  e bun ca infractor la furat și la spălat, apretat și călcat bani. Escrocul de Nae Dumitru s-a ocupat și se ocupă cu asamblare de porți și balcoane din fier forjat, toată materia primă fiind cumpărată la negru , facturi și chitanțe la comenzile de porți și balcoane din fier forjat nevoie mare. Cumpără escrocul tot felul de mărfuri la negru, îl folosește pe sclavul de fiiso la transpoarte de mărfuri de mare valoare. Îi merg afacerile murdare non-stop, spală banii non-stop.

Nae Dumitru, cel mai jegos evazionist, spălător de bani non-stop (stânga)

Cine să-l cerceteze tovarășii lui Olteanu, Iulian și Nicolae Marius, sau sclavul fomist de agent Ionuț. Acest infractor Nae Dumitru e prieten bun cu Chestorul Păltineanu George fostul șef ai Direcției de Informații și Protecției Internă Argeș. Ăsta îi aranjează toate măgăriile cu toți milițienii corupți. Nae Dumitru lucrează 90 % la negru și 10 % cu acte. Nu mai punem mărfuri numai la negru valori mari pe care le transportă fiiso Robert la diferiți infractori. Robert Dumitru conduce tot timpul sub influența alcoolui și a drogurilor. Cine să-l aresteze, comisarul Olteanu sau subcomisarul Nicolae, doi infractori corupți total. Ei cred că dacă au închis lucrarea directorului Iulian Ratea au scăpat de pușcărie. De abia ne apucăm de ei cu formarea unor dosarea diferite la servicii competente și eficiente. La acest restaurant Robert Alex+Roland din Albota , județul Argeș se consumă diferite droguri. Stau drogați cam toată familia lor, prietenii lor consumă și ei la greu. Acest nemernic Nae a pus un nepot de al lui să-i dea cu piatra în cap directorului Iulian Ratea. A avut noroc că mergea și piatra i-a trecut pe langă cap. Aceștia vor dispărea din Albota cu toți drogații la un moment dat.  Miliția coruptă din Albota și Pitești încasează de la infractorul Nae Dumitru numai euro și fripturi bune. Trăiesc milițienii din Albota și Olteanu ca boierii. Am dat doar un exemplu de infractor , au mii de infractori ca acesta. Sau îmbogățit în uniforma militară și în milițiile lor – Scursuri ale societății.

Articol de Petruț Costache