Infractori procurori care favorizează zeci de mii de infractori periculoși; Augustin Lazăr, Romulus Dan Varga, Simona Moangă Sestacovschi, Stoica Viorica și Simionescu Verginica, toți din cadrul Secției de urmărire penală și criminalisticăCei mai mari  infractori periculoși sunt : Procurorul General Augustin Lazăr, procuror șef secție Romulus Dan Varga, procuror Simona Moangă Sestacovschi, Stoica Viorica și Verginica Simionescu

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori procurori din cadrul Parchetului General.

Lazăr Augustin cel mai mare infractor, favorizator de făptuitori

Augustin Lazăr, Simona Moangă Sestacovschi, Dan Varga Romulus, Viorica Stoica și Simionescu Verginica favorizează non-stop infractori foarte periculoși cu infracțiuni de : represiune nedreapta, abuz în serviciu, arestări ilegale, încălcarea Convenției pentru apărarea Drepturilor Omului etc. Aceste scursuri ale societății nu vor să trimită în judecată procurori, judecători, avocați, politicieni ș.a.m.d. Jegurile de procurori sunt puși pe funcții de diferiți judecători din Cadrul CSM sau de politicieni care au relații la CSM, obțin concursurile pe care le dau la solicitările ereticului Președinte Iohannis. Ereticul Președinte Iohannis și-a pus procurorul general de tot rahatul, acest procuror general și-a adus în Parchetul General zeci de prăpădiți procurori ca și el. La ședințele infractorilor procurori le spunea Augustin Lazăr: ” Băi, politrucii ăștia vor să ne arestăm între noi. Asta s-o creadă ei ! ”. Dacă acest procuror general le spunea infractorilor procurori așa ceva,ce cercetări să mai facă jegurile de procurori împotriva procurorilor, judecătorilor etc. Ministrul Justiției Tudorel Toader are dreptate, cu excluderea lui de la Parchetul General. Peștele de la cap se împute, Augustin Lazăr pute tot. Procurorul șef secție Romulus Dan Varga e cel mai mare infractor, acesta favorizează infractori sute de mii pe an. Trebuie cercetat și arestat pentru favorizarea făptuitorilor sute de mii pe an.

Varga Dan, jegul jegurilor, cel mai mare infractor, favorizator de făptuitori

Cine să-i mai cerceteze pe infractorii lui procurori. Directorul publicației noastre Iulian Ratea, le-a făcut o plângere penală pentru favorizarea făptuitorilor și abuz în serviciu, procurorilor Romulus Dan Varga și lui Viorica Stoica. Pe aceștia i-a cercetat cea mai mare infractoare de procuroare Simona Moangă Sestacovschi. Această jegoasă atât pe interior precum și pe exterior a ținut dosarul circa un an și șase luni, chipurile că iar cerceta pe Stoica și Varga. Jegoasa de procuroare s-a făcut că verifică toate cele sesizate de directorul Iulian Ratea, a sesizat că acești doi infractori Varga și Stoica se fac vinovați de săvârșirea infracțiunilor de favorizare a făptuitorilor, abuz în serviciu, încălcarea Convenției pentru apărarea Drepturilor Omului. La presiunile lui Lazăr și la presiunile lui Varga a cedat jegoasa și a dispus clasarea cauzei. Din informațiile noastre a reieșit că o are la mână cu ceva Lazăr și Varga. Oricum nu putea ea ca procuror inferior să le facă rechizitoriu lui Varga și Stoica. Legea asta impune că, procurorul de cercetare penală trebuie să-i cerceteze atât pe șefii lor precum și pe colegii lor. Lazăr și Varga au dat dovadă încă o dată că ei sunt mai presus de lege, nu pot fi cercetați de inferiorii lor și nici atât trimiși în judecată de inferiorii, proștii lor. Prăpădita de Simona Moangă Sestacovschi a încercat în primă fază să se dea la ei, dar având-o cu ceva la mână s-a înmuiat ca marmelada la căldură. Toți se au la mână cu ceva, așa că nici un procuror din cadrul Parchetului General, nu-i va cerceta niciodată  pe procurori sau judecători, nici atât să-i trimită în judecată, legile spun clar, Convenții pentru apărarea Drepturilor Omului interzice abuzul etc.

Viorica Stocia cea mai jegoasă procuroare, favorizatoare de infractori non-stop

Chiar dacă se va înființa secția de procurori în cadrul Parchetului General, se vor strecura și aceste mizerii corupte ca Varga, Sestacovschi Stoica și Simionescu. Bandiții de procurori infractori își trimit nemernicii ca aceștia pentru a strica toată secția de procurori. Deja au pus la cale această măgărie. Le e frică infractorilor procurori că-i va aresta pentru favorizări de făptuitori milioane. Demonii vor să facă și ei parte din secția de procurori care va cerceta judecătorii și procurorii abuzivi, favorizatori de făptuitori etc. Ministrul Tudorel Toader trebuie să nu-i lase pe acești infractori de procurori să pătrundă în cadrul secției de procurori. Oricum ei se laudă că vor ajunge colegi de-ai lor şi îi vor scăpa de răspunderea penală pe toţi infractorii de la secţia de urmărire penală şi criminalistică. Simonei Moangă Sestacovschi i-a fost frică de aceşti infractori Varga şi Lazăr, a scris în Ordonanța de clasare numai diversiuni, deși probele din dosar reflectă infracțiuni grave. Reflecția Simonei Moangă a fost frica de ei și favorizarea făptuitorilor. Deja directorul Iulian Ratea i-a spus, că e pe dos să cerceteze ea pe șeful ei și pe colega ei. Ea a spus că nu-i nici o problemă, știe ea ce are de făcut. S-a gândit cum să-i favorizeze pe acești doi infractori Varga și Stoica. Directorul Iulian Ratea îi va face plângere penală atât ei ,precum și lui Varga și Stoica, pentru a răspunde penal. Procurori din cadrul Parchetului General se au la mână unii pe alții, se șantajează între ei așa că nu vor trimite în judecată niciodată vreun procuror sau vreun judecător.

Verginica Simionescu, jegul jegurilor, dejecția dejecțiilor

Își fac servicii între ei, o țin tare cu diversiuni în Ordonanțele de clasare a cauzelor. Ţipă Tudorel Toader, Ministrul Justiţiei: „vor răspunde toţi magistraţii pentru fapte administrative şi pentru fapte penale”. Are dreptate acest Ministru de Justiție, trebuie să țipe mai tare poate se vor trezi toți procurorii morți din Parchetul General. Moartea nu-i mai ia, i-a lăsat pe capul poporului.  Ar fi trebuit incinerate toate aceste mizerii. Dacă ar fi fost ei în SUA, își primeau scaunul electric sau injecția letală. În România e boierie, face mișto de tot poporul, își bat joc de dosarele poporului într-un cuvânt se șterg cu dosarele la fund. Credem că procurorii și judecătorii în România ar face cercetări și judecăți corecte, numai în cazul când ar fi dată o lege pentru incinerarea robelor care distrug cetățenii României. Câţi au omorât ei cu dosare făcături sau cu favorizări de făptuitori, sute de mii în decursul a 30 de ani. Dacă nu se va răzbuna poporul pe ei, vor sta bine mersi ca la pensiune, picior peste picior etc. Procurorii din cadrul Parchetului General sunt toți jeguri de jeguri, poţi să le dai legi pentru răspundere administrativă şi răspundere penală non-stop, n-or să se bage în puşcărie unii pe alţii niciodată. Se vor băga în pușcărie unul pe altul numai dacă ar veni judecători și procurori nemți sau ruși. Acest aluat de magistraţi de rahat nu a mai întâlnit pământul, darămite poporul. Poți să-i publici non-stop, ei nu reacționează la nimic sunt demoni întruchipați în robe. Vai și amar care apucă cu dosare la acești infractori din cadrul Parchetului General.

Procuratura Generală distrusă de procurori nenorociți, făcută de tot râsul

Ei lucrează doar la comandă politică sau șantajați, despre șpăgi nu se mai pune problema. O procuratură generală de tot rahatul, își bat joc jegurile de toți cetățenii României, se bucură de relele pe care le fac până le vom da în cap. Toți trebuie să plece din această Procuratură Generală, nu trebuie să mai rămână pui de demon. La pușcărie, „demonilor în robe!”

Articol de Poșircă Liviu