Infractorii Asociației de Proprietari, Blocul B, Prundu, Pitești, Găină Maria, Angelescu Gheorghe, Ispas Nicolae, Cioroianu Dumitru şi Oprea Gheorghe fură non-stop locatariiAdministratorul Găină Maria și membrii comitetului executiv Angelescu Gheorghe, Ispas Nicolae, Cioroianu Dumitru și Oprea Gheorghe de la Blocul B, complexul 2, Prundu-Pitești, pun să plătească la întreținere persoane neexistente m.c. apă la greu, documente false întocmite mereu

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari falsificatori de documente și de imputare în mod abuziv a taxei de întreținere, precum și imputarea apei calde și a apei reci m.c., în plus, pe fiecare lună.

Cioroianu Dumitru, membru Comitet Executiv – escroc nenorocit

Administratorul Găină Maria și membrii Comitetului Executiv, Angelescu Gheorghe, Ispas Nicolae, Cioroianu Dumitru și Oprea Gheorghe pun să plătească întreținerea persoanele care nu mai locuiesc în bloc.

Exemplu: Familia Mielcescu Mihai și Mielcescu Maria au locuit în blocul B- cartier Prundu-Pitești, au plecat la țară din anul 2013, și au fost puși să plătească întreținerea lunar în mod abuziv. Acești infractori de la Asociația de Proprietari au întocmit ani de zile documente false, punându-i pe cei doi să plătească întreținerea cca 50 de lei pe lună. Nu au fost mulțumiți cu imputarea celor 50 de lei pe lună, au trecut la majorări la 100 %. Penalități non stop, majorări 100%. Cu aceste abuzuri, falsuri și înșelăciuni au ajuns să înșele familia Mielcescu cu suma de 16.000 lei. Cu tupeul lor de escroci ordinari au cerut sechestru pe apartament și bineînţeles, punerea apartamentului la vânzare. Familia Mielcescu cu greu a putut să scape apartamentul de sub sechestru și de a nu fi vândut. Cei cinci escroci abuzivi au plătit un executor să-i facă poprire pe pensia domnului Mielcescu Mihai. Escrocii au tupeu, îl execută și la această oră. Mielcescu Mihai a formulat nenumărate cereri pentru a fi scos și el și soția de la plata întreținerii. Escrocii cu tupeu pentru a-i lua apartamentul pe nimic au hotărât să-l treacă la întreținere în mod abuziv. Consumul de apă caldă a fost dublat de acești cinci escroci, iar consumul de apă rece a fost dublat în mod abuziv de cei cinci escroci ai Asociației de Proprietari. Ei consumau cca 6-7 m. c de apă caldă și rece, pe lună, iar escrocii Asociației le puneau consum 14-15 m. c de apă caldă și rece.

Ispas Nicolae, membru Comitet Executiv, escroc desăvârșit

Nici la țară dacă uzi ceapă și usturoiul nu consumi atâția m. c de apă. Gândul lor a fost să-i deposedeze de apartament și să cheme la licitație una dintre rudele lor, pentru a fi împroprietărit, dar apartamentul era tot al celor cinci escroci. Pe fata domnului Mielcescu Mihai au executat-o, i-au luat apartamentul în mod abuziv, tot pe aceeași scară avea un apartament și tot aceleași tehnici perverse au folosit. Toată scara plătea la întreținere cca 400-500 lei pe lună, numai ei îi punea 1000 de lei pe lună. Fata domnului Mielcescu, Unghenaru Victoria Florentina; s-a chinuit ani de zile să facă dovada la justiție și poliție că acești cinci escroci au încărcat-o dublu la întreținere etc. Nimeni nu a luat în considerare toate cele sesizate de victima Unghenaru Victoria Florentina. Escrocii au relații la secția de Poliție nr 4 Prundu Pitești, mai au relații și pe la completele civile de judecată, așa că nu au avut nici o șansă să poată recupera apartamentul luat cu abuzuri, falsuri și înșelăciuni. Acum s-au mutat escrocii la tatăl ei pentru a-l lăsa fără apartament. Până aici le-a fost o să stăm de ei până îi vor aresta. Ne-am deplasat la Blocul B din Cartierul Prundu – Pitești, am luat legătura cu Administratorul Găină Maria, care nu a dorit să discute nimic despre falsuri în documente, înșelăciuni și abuzuri ce le comit împotriva mai multor proprietari. Am discutat cu mai multe persoane care locuiesc în acel bloc, ne-au relatat că toți cinci sunt uniți împotriva mai multor familii, le pun persoane la întreținere în plus, câte două care sunt plecate de mai mulți ani în străinătate.

Găină Maria, cel mai mare escroc administrator

Copiii când merg în vacanța de vară la țară nu-i scot de la întreținere trei luni de zile, din contră îi pun la întreținere și le majorează sută la sută, lunar. Îi încarcă la pierderile de apă la greu, dar pierderi de apă nu sunt de nici un fel. Le pun la fiecare familie cca 30 de lei lunar la pierderile de apă. Întocmesc documente false la greu înșeală pe toți locatarii, după aceea fură banii cu contabilii, din casierie. Am discutat cu o polițistă de la ANP care ne-a făcut următoarele precizări. Am plătit cca 70 de milioane lei pentru a efectua lucrări de izolație la bloc, administratora Găină Maria și ceilalți membri din Comitetul Executiv nu au dorit să efectueze lucrările decât după ce s-a dus la Primărie. Am stat și am analizat toate cele semnalate de către proprietari, s-a verificat cât costă o lucrare de izolație pe bloc, este de aproximativ 3000 lei, ei au cerut locatarilor 7000 lei. Numai la această lucrare și-au tras escrocii cca. 4000 lei, ce să mai zicem câte lucrări de izolații au efectuat în 15 ani și ce șpăgi și-au tras escrocii. Când l-au ales pe noul președinte s-au adunat doar ei, nu au anunțat locatarii să participe și ei pentru a-i putea înlătura pe acești escroci ordinari. Am sunat la primărie pentru a le prezenta toate faptele penale, și toate încălcările legii.

Constantinescu Lucia, președinta Asociației de Locatari le ține în coardă infractorilor

Cei de la primărie au spus că ei nu au nici o putere să-i demită pe escroci, nu le permite legea. Cine poate să-i demită pe cei cinci escroci numai noi știm. Președintele Asociației de Proprietari îi poate înlătura de la Asociație pe cei cinci escroci, dar nu o va face întrucât a fost pus tot de cei cinci escroci. Merg toți pe mână, fură împreună așa că le va merge bine. Când am întrebat pe noul Președinte al Asociației ce se întâmplă cu atâtea infracțiuni la Asociație, el ne-a răspuns că știe ce fac dar nu are ce să le facă. Numai Poliția și Parchetul poate rezolva problemele lor infracționale. După ce va dispune Poliția și Parchetul poate rezolva problemele lor infracționale. După ce va dispune Poliția și Parchetul trimiterea lor în judecată pentru faptele penale, doar atunci vor fi înlăturați de la Asociația de Proprietari. O să sesizăm prim procurorul parchetului, de pe lângă Judecătoria Pitești pentru a dispune cercetări împotriva celor cinci infractori periculoși, pentru toți locatarii din Blocul B Cartier Prundu. Numai printr-o cercetare penală se va putea stabili, toate infracțiunile comise de infractorii de la Asociația de Proprietari. Vor fi distruși și acești infractori ordinari.

Articol de Liviu Poșircă