Infractorii demenți: Șef Serviciu Rutier Argeș, CMS Badea Marian, CMS Anghel Mihai – director Direcția Rutieră, chestor Florentin Brăcea – director adjunct, CMS Valentin Iana – director adjunct, CMS – George Grigore, ex-ministrul Gabriel Oprea și ex-ministrul Petre Tobă, au anulat milioane de permise de conducere fără hotărâri judecătorești definitiveInfractorii demenți toți cei prezentați în titlu, au anulat permise de conducere fără ca hotărârile judecătorești definitive să prevadă anularea permisului de conducere

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cei mai demenți infractori ai Direcției Rutiere, serviciul rutier Argeș și ai Ministerului de Interne, care în nebunia lor au preluat locul completelor de judecată pentru anularea permiselor de conducere.

Guvernul României din 2002 a emis O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice  la care nu a specificat clar în ordonanță la art. 114, alin. (1), litera a) în ce situații pot fi anulate permisele de conducere. Din acest motiv toți infractorii, cei menționați în titlu, au trecut direct la anulări de permise de conducere fără că deciziile judecătorești să prevadă anularea permiselor.

Chestorul Florentin Brăcea - incompetent abuziv

Chestorul Florentin Brăcea – incompetent abuziv

Comisarul șef Badea Marian actual șef al Serviciului Rutier Argeș împreună cu sub-comisarul Anghel Mihai – șef birou eliberări permise și certificate de înmatriculare anulează permise, mii – zeci de mii pe an de la ei putere sau mai bine spus cu acordul șefilor lor de la Direcția Rutieră București, precum și cu acordul șefilor de la I.G.P.R. în complicitate cu ex-miniștrii de Interne. Actualul Ministru de Interne nu a fost informat de nemerniciile pe care le fac cei din subordinea sa, așa că infractorii își fac de cap zi de zi. Cei de la SIPI Argeș își primesc șpăgi și sunt cinstiți pe la restaurante de cei de la serviciul rutier Argeș, nu au informat și nu informează din anul 2002 situația infracțională pe care o fac zi de zi cei de la Serviciul Rutier Argeș precum și cei de la Direcția Rutieră București. Când am mers la ei la birouri și i-am întrebat: „De ce anulați permisele cetățenilor (mii – zeci de mii/an) fără a avea o decizie judecătorească?” iar răspunsul: „nu mai este nevoie de decizie judecătorească, noi hotărâm, aplicăm legea nr. 195/2002 art.114, alin (1) litera a)”.
Noi le-am spus: „dacă nu vă pricepeți, mergeți la juristul instituției, o să vă învețe să înțelegeți o ordonanță, articole de lege, alineate, liere, texte de lege” etc. Căpoșii, Badea Marian și Anghel Mihai nu au ascultat sfatul nostru continuând și la această oră cu infracțiunile grave, până vor fi arestați. Fac pe „proștii” primindu-și șpaga de la zeci de instructori de la școlile de șoferi, sunt premiați de șefii lor pentru taxe la bugetul M.A.I. Cât de nebun să fi să poți anula permise de conducere fără să ai decizii judecătorești. Numai serviciul rutier Argeș poate fi, precum și alții din țara asta la fel că șefii lor de la Capitală, care stau și așteaptă șpaga de la acești harnici. Am înțeles de la ei că în cazul în care ai o pedeapsă cu suspendare și un termen de încercare de 2 ani nu ai voie să conduci timp de doi ani până la expirarea termenului de încercare. Ei nu mai țin cont de decizii, cum primesc cetățenii condamnările dispun imediat anularea permiselor de conducere.

Adjunctul Directorului - Valentin Iana, comisar șef de doi lei îmbogățit ilicit

Adjunctul Directorului – Valentin Iana, comisar șef de doi lei îmbogățit ilicit

Cei doi demenți, Badea Marian și Anghel Mihai, precum și toți ceilalți prezentați în acest articol au uitat că îi dă de gol art.116 alin (1) din legea 195/2002.
„Art.116 – Legea 195/2002
Alin. (1) – Persoana al cărui permis de conducere a fost anulat ca urmare a rămânerii definitive a unei hotărâri judecătorești de condamnare pentru una dintre faptele prevăzute la art.114 alin. (1) și la art.115 alin. (1), se poate prezenta la examen pentru obținerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior”.

Acest articol indică proștilor că ei, nu au competență să anuleze permisele de conducere ale cetățenilor României precum și ale altor cetățeni străini conform prevederilor art.115 alin. (1).
Competența pentru anularea permisului de conducere revine doar completelor de judecată care au studii în drept penal etc. Judecătorii analizează probele din dosare și în funcție de gravitatea a faptelor dispun anularea permiselor de conducere. Demenții Serviciului Rutier Argeș și alții de la alte servicii rutiere din țară și din capitală anulează permisele de conducere (zeci, sute de mii pe an). Numai buni de arestat!. Bolnavi psihici, ei se referă doar la art. 114, alin. (1), litera a) nu și la celelalte articole. Au citit la art. 114, alin. (1) lit. a) că titularul permisului de conducere a fost condamnat printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă pentru o infracțiune care a avut ca rezultat uciderea sau vătămarea corporală a unei persoane, săvârșită ca urmare a nerespectării regulilor de circulație. Atât de proști sunt „au capetele pătrate” acești ziși ofițeri ai Serviciului Rutier Argeș, când textul de lege arată clar „pentru o infracțiune care a avut ca rezultat uciderea sau vătămarea corporală a unei persoane”.

Comisarul șef al Serviciului Rutier Argeș Badea, prost de la naștere, incompetent și abuziv de când e ofițer

Comisarul șef al Serviciului Rutier Argeș Badea, prost de la naștere, incompetent și abuziv de când e ofițer

Ei nu s-au gândit că după ucidere nu poate urmă decât o infracțiune gravă – accident, soră cu moartea, din acel motiv am spus, sau vătămarea corporală a unei persoane. Dacă lor le zicem milițieni sau polițiști, ce vor înțelege ei – tot pe O.U.G. 195/2002, furt de competență, abuz în formă calificată, distrugeri de dosare și documente etc. Șeful Direcției rutiere, chestor Florentin Brăcea, adjunctul comisar șef Valentin Iana și alt adjunct al directorului George Grigore stau și așteaptă șpăgi de la toți șefii de servicii rutiere din țară, sunt mulțumiți că se mai și plătesc taxe pentru a dobândi cetățenii permise de conducere. Fac un buget frumușel, sustrag bani cu fel și fel de manageri de casă, nu le ajunge bugetul dat de guverne, plus bugetul din amenzi abuzive. Se fac că achiziționează aparatură electronică pentru birouri și tot felul de camere video pentru autoturisme sau alte echipamente de proastă calitate, primesc comisioane de la manageri care îi aprovizionează cu echipamente.
Așa s-a ajuns de au făcut averi de milioane de euro sau chiar zeci de milioane de euro. Pe băieții deștepți nu i-a deranjat nimeni până la această oră, le merge bine încă de prin anul 2000 la toți hoții de servicii rutiere și la toți directorii, șefi de direcție rutieră – București.

Petre Tobă, ex-ministru MAI și șef al IGPR s-a uitat ca vitelul la poarta noua inofensiv

Petre Tobă, ex-ministru MAI și șef al IGPR s-a uitat ca vitelul la poarta noua inofensiv

Și la IGPR se practică și s-a practicat furtul de buget cam din anul 2000 și până în prezent. Societăți comerciale cu manageri de casă dau și au dat comisioane frumușele de până la 25% la șefii IGPR. Pun derbedei, manageri de casă să umfle prețurile la echipamente, cer cu tupeu comision până la 25% și așa s-a ajuns de au câte 5 – 6 case pe la copii, neveste, frați sau surori. În conturile neamului și al familiei nu se mai pune problema de milioane de euro. D.I.P.I.-ul a cumpărat aparatură și echipamente de aproximativ 2 miliarde de euro.

Au vrut să devină mai tari decât S.R.I. și S.I.E. Șefi de instituție au aranjat cu manageri să umfle la greu facturile pentru echipamente furând de la bugetul statului cam 80% din valoarea de 2 miliarde de euro investiție. S-au riscat cam tare, au crezut că nu știe nimeni ce infracțiuni grave comit și ce îmbogățire rapidă s-a făcut la mai mulți șefi ai instituției care au fost în decursul a 15 ani de zile. Se cred și s-au crezut serviciu secret al MAI, am sesizat la ei decât infracțiuni non-stop. Au fost ajutați în special de ex-premierul Victor Viorel Ponta și de alți premieri pentru a le da miliardele de euro din bugetul statului și a-i fura mai apoi cu managerii de casă.

Aici își desfășoara Badea Marian activitatea infracțională

IPJ Argeș – aici își desfășoara Badea Marian activitatea infracțională

Tot să lucrezi la D.I.P.I., banii curg, arestările vor veni. Solicităm sesizarea din oficiu a prim-procurorului DNA București și a procurorului general al Parchetului de pe lângă I.C.C.J.

Articol de Iulian Ratea