Infractorii: ex Prim-Ministru – Dacian Julien Cioloș, ex Ministrul Afacerilor Interne – Ioan Dragoș Tudorache, ex Ministrul Muncii – Dragoș Nicolae Pîslaru și ex Ministrul Finanțelor Publice – Anca Dana Dragu au înființat în mod abuziv Direcția Generală de Protecție InternăGuvernul Comunist Cioloș a înființat Direcția Generală de Protecție Internă în mod abuziv, pentru zeci de milioane de euro. Această Direcție, fostul Doi și Un Sfert se suprapune cu DGA, SRI, DNA, DIICOT, DGIA

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori din ex Guvernul Cioloș.

Dacian Cioloș, cel mai mare abuziv, dar și corupt total

Ex Prim – Ministrul Dacian Julien Cioloș, ex Ministrul Afacerilor Interne – Ioan Dragoș Tudorache, ex Ministrul Muncii, familiei, protecției sociale – Dragoș Nicolae Pîslaru, ex Ministrul Finanțelor Publice – Anca Dana Dragu au luat șpăgi de zeci de milioane de euro de la parlamentarii PSD-ALDE-PNL pentru a înființa din nou Direcția Generală de Protecție Internă a Ministerului Afacerilor Interne privind interceptări în scopuri personale pentru infractorii politici. Ex Prim – Ministrul Cioloș și toți cei menționați au eliberat în mod abuziv OUG nr.76 din 2 noiembrie 2016 privind înființarea, organizarea și funcționarea DGPI a Ministerului Afacerilor Interne. Această OUG se suprapune cu OUG nr.6/2016 unde ex Ministrul Raluca Prună a interzis ca serviciile SRI și DGIPI să nu mai pună în executare mandate de supraveghere tehnică. Prin decizia nr.51 din 16.02.2016 a CCR s-a dispus desființarea art. 142 alin. (1) din Codul de Procedură Penală privind punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică a altor organe specializate ale statului precum era DGIPI-ul MAI, fostul Doi și Un Sfert.

Raluca Prună nu a fost de acord cu OUG Cioloș, suprapunere la OUG sunt infractorii DGPI care terorizează poporul

Privind OUG nr. 76/2016 emisă de Cioloș și ceilalți enumerați mai sus, au primit zeci de milioane de euro din partea mai multor parlamentari PSD-ALDE-PNL, neimplicând-o la semnături sau la această decizie pe ex-Ministra Raluca Prună. Au făcut OUG nr.76/2016 pe șest cu parlamentarii dar și pentru o șpagă mare de euro. S-au ferit s-o implice pe Raluca Prună întrucât nu era de acord cu această Ordonanță. Mai bine au făcut-o toți cei menționați pe euro, mulți fără studii în Drept și au suprapus-o cu OUG nr.6/2016 și altele, precum și cu încălcarea deciziei CCR nr. 51/2016, de asemenea și cu încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului. Prin această Ordonanță nr.76/2016, Cioloș se suprapune cu competențele Poliției Române, Direcției Generale Anticorupție, Serviciul Român de Informații, DIICOT, DNA etc. În primul rând, acest serviciu DGPI efectuează servicii de a culege informații care reprezintă infracțiuni contra Securității Naționale culegând informații în același timp cu SRI-ul. În cazul celorlalte servicii DGA-DNA-DIICOT procedează la fel, culeg și ei informații în același timp, se fac că ajută aceste servicii dar ei protejează și favorizează infractorii în schimbul a sumelor mari de euro.

Ex Ministrul Afacerilor Interne, Ion Dragoș Tudorache, o mare dejecție

Într-un cuvânt, ei se suprapun cu SRI, DNA, DGA și DIICOT, neavând voie să știe ce informații culeg aceste servicii. Ei știu că au aparatură de interceptat etc. de ultimă generație, monitorizând toate aceste servicii și șantajându-le în caz de arestare a vreunui politician infractor de-al lor. Acești infractori ai DGIPI fac prăpăd pe tot teritoriul României, interceptează tot poporul fără a avea dreptul de a deține aparatură de interceptat, pun în executare mandate de supraveghere tehnică, lucrează cu procurorii și la dosare se folosesc interceptările acestui serviciu constituit în mod abuziv prin OUG 76/2016. Ce înseamnă ca Guvern să iei zeci de mii de euro șpagă și să eliberezi o Ordonanță abuzivă cu suprapuneri de competență la mai multe servicii. Fiecare serviciu trebuie să aibă echipamente pentru interceptări etc., nu trebuie să vină abuzivii DGIPI cu informații pe care deja le aveau serviciile, nu trebuie să știe ce informații dețin alte servicii și nici nu au dreptul să culeagă informații în locul altor servicii care au competență prin legi și Codul de Procedură Penală.

Ex Ministrul Muncii, Dragoș Nicolae Pîslaru, o zdreanță națională

Ei au fost introduși în mod abuziv de Guvenrul Cioloș pentru a intercepta tot poporul și de a le da informații dar mai mult au făcut această suprapunere cu alte servicii pentru zecile de milioane de euro. Infractorul Cioloș și ceilalți care au semnat OUG 76/2016 arată că structurile specializate ale Poliției Române și DGA au nevoie de suplimentarea resurselor logistice și de personal pentru realizarea noilor activități repartizate, iar formarea și dezvoltarea de noi resurse ar presupune perioade lungi de timp și costuri ridicate văzând faptul că:

– menținerea situației de fapt prezentate reprezintă o vulnerabilitate la adresa Securității Naționale. Acestor infractori din guvernul Cioloș le-a fost greu să le impună predarea echipamentelor la alte servicii de poliție judiciară pentru a nu mai exista costuri. Mai bine au preferat să suprapună acest DGIPI cu alte servicii SRI, DNA, DIICOT, DGA pentru zeci de milioane de euro încasate ca șpagă. La această oră DGIPI stă călare pe toate aceste servicii, știe ce lucrează, ce informații dețin, cine trebuie să fie arestat ș.a.m.d. Nu ai voie legal să suprapui un serviciu cu alte servicii. Fiecare e cu informațiile sale și echipamentele sale, nu au nevoie de acești infractori securiști MAI-ști. Și pe timpul comuniștilor funcționau în mod abuziv dar și după 30 de ani de democrație încă există acești milițieni securiști. Acești securiști ai MAI, băteau cetățenii României, le spuneau că ei sunt securitatea statului și trebuie să-i aresteze dacă vorbeau contra Partidului Comunist. Poporul nu știa că ei sunt securiști MAI, credeau că fac parte din Securitatea Națională a lui Ceaușescu Nicolae. Și acum dau vina pe SRI și spun pe unde merg că ei sunt ofițeri SRI nu fac ei dosare la comandă. Avem exemple mii. Tot timpul au acționat ca securiști ai MAI și au spus că sunt ofițeri SRI. Mari nenorociți au fost pe timpul comuniștilor și acum sunt tot la fel.

Cităm din OUG nr. 6/2016 art.1 alin (1)

Alin. (1)

Procurorul pune în executare supravegherea tehnică ori poate dispune ca aceasta să fie efectuată de organul de cercetare penală sau de lucrători specializați din cadrul poliției.

Ex Ministrul Finanțelor Publice, Anca Dana Dragu, o târfă ordinară dar și foarte coruptă

Aici nu se referă că ei ar avea vreo competență să pună mandate de supraveghere tehnică în executare, dar o fac și la această oră cu tupeu de securiști ai MAI. Polițiștii judiciari sunt una, ei sunt securiști care culeg informații ilegal și fără nici un drept, întrucât au fost desființați prin OUG nr. 6/2016 de ex ministra Prună dar înființați imediat de infractorul Cioloș și alți membrii infractori din Guvern fără studii în Drept. OUG nr. 76/2016 suprapusă cu OUG nr. 6/2016 și cu decizia nr. 51/2016 a CCR. Prima OUG a fost cea cu nr.6/2016 eliberată în martie 2016, a doua OUG nr. 76/2016 a fost eliberată în 02.11.2016 și decizia CCR nr. 51 a fost eliberată în 16.02.2016.

Se vede clar că OUG nr.6/2016 și decizia nr. 51/2016 a CCR au fost eliberate înaintea OUG nr.76/2016 care a fost suprapusă cu cele două în mod abuziv. Trebuie arestați toți acești infractori securiști ai MAI, precum și toți cei menționați din Guvernul Cioloș care sunt colaboratori de-ai lor.

Articol de Pravăț Cristian