Infractorii generali Niţu Tiberu, Botoş Ilie şi prim procuroarea secţiei Criminalistice, Camelia Sutiman, toţi din cadrul Parchetului General l-au favorizat pe asasinul colonel acoperit Victor Viorel Ponta la cele două asasinate în legătură cu cei doi procurori: răposatul Panait şi celălalt coleg care a distrus începerea urmăririi penale în anul 2012 împotriva lui Ponta şi după aceea generalul Ilie Botoş, Tiberu Niţu, Camelia Sutiman i-au luat sute de mii de dolari pentru a-l ţine în libertateColonelul acoperit Ponta, favorizat de doi generali si o prim-procuroare

Colonelul acoperit Ponta, favorizat de doi generali si o prim-procuroare

Dragii noştri cititori,continuăm în această ediţie cu cele mai mari dejecţii, Victor Viorel Ponta, Tiberu Niţu, Botoş Ilie şi Camelia Sutiman, care i-au luat banii asasinului Ponta pentru a fi lăsat în libertate din anul 2002 şi până în prezent.   Generalii infractori, Ilie Botoş şi Tiberiu Niţu, au fost sesizaţi atât de familia procurorului Panait, precum şi de noi în legătură cu moartea celor doi procurori pentru redeschiderea dosarului asasinului Ponta. Aceşti infractori corupţi, nedorind să dispună redeschiderea cercetărilor şi trimiterea în judecată a nenorocitului Ponta. După cum am mai scris în publicaţia noastră că acest criminal Ponta lucra la Partidul General împreună cu procurorul Cristi Panait-decedat- având în lucru mai multe dosare ale PSD-iştilor la acea vreme 2000-2002 pentru tot felul de infracţiuni grave.  Acest nemernic, Ponta, la solicitările homosexualului Adrian Năstase, premier la acea vreme, a organizat asasinarea în primă fază a procurorului Panait, coleg de-al lui, pentru a-i scăpa pe mai mulţi PSD-işti  de dosarele pe care le avea în lucru procurorul Panait.

Gnr Ilie Botos, infractor platit de Ponta pentru a-l tine in libertate

Gnr Ilie Botos, infractor platit de Ponta pentru a-l tine in libertate

După cum am mai scris, a fost învăţat de Adrian Năstase şi Viorel Crebenciuc să-i pună în cafea o doză puternică de cocaină pentru a leşina şi de  a-l arunca pe fereastră de la etajul 4.  După ce şi-a îndeplinit misiunea a fost şi recompensat de Adrian Năstase, premier pe atunci, cu funcţia de şef al Corpului de Control al Premierului României.  Reamintim că procurorul de caz care îl cerceta pe Ponta i-a dat începerea urmăririi penale şi  a fost omorât la scurt timp după moartea procurorului Panait cu o maşină a PSD-iştilor, pe timp de noapte. Deci, şi-a omorât doi colegi de serviciu pentru Adrian Năstase şi clica ţigănească pesedistă.  Ne mirăm şi noi cum poate dormi această fiară din fruntea Guvernului! L-am studiat bine pe psihopat, e monitorizat profesional de … şi din toate acestea a reieşit că dacă îl enervezi sau te atingi de vreun prieten sau mai ales de cei care fac dragoste cu el se enervează, ţipă în casă, strigând că îl va omorî pe nemernic, bate cu pumnii în masă,  îşi ia tratamentul şi se linişteşte. Toate acestea vin din casa lui la noi.  În public se  forţează să apară calm, dar în interiorul lui este măcinat de crimele comise.  Când discută cu Dragnea, ursarul  de TR, despre noi, că îi publicăm cu diferite infracţiuni grave spun amândoi că ar trebui un complot pentru a-i distruge ”p-ăştia”.  Noi le spunem de pe acum că vor muri numai dacă ne gândesc de rău. Nu mai punem că ne pricepem la multe şi vor lua ţeapă!  Nu suntem bieţii procurori omorâţi de nemernic, ci profesionişti în… Ce tupeu de asasin a avut pentru a merge la BEC  să îşi declare candidatura la preşedinţie.

Gnr Tiberu Nitu, favorizator a sute de politruci si sute de procurori pe sute de mii de euro de NUP

Gnr Tiberu Nitu, favorizator a sute de politruci si sute de procurori pe sute de mii de euro de NUP

Vă cam închipuiţi ce va face dacă vreodată va ajunge preşedintele statului. Nu o să ajungă, întrucât asasinul va merge la puşcărie cât de curând. Râvneşte la ciolan, dar nu-l va prinde asasinul! Dumnezeu are răbdare mare cu această creatură până se va preda sau vom pune noi ghiara pe el.  Generalul de carton, Niţu, şi prim procuroarea secţiei Criminalistice, Sutiman, i-au luat banii blestematului Ponta şi ţin dosarul ascuns în arhivă, nedispunând redeschiderea cercetărilor împotriva acestui asasin din fruntea Guvernului României.  Cât cred ei că vor mai ascunde acest dosar şi vor mânca de la Ponta?! Niţu se întâlneşte cu el mai des, în ascuns, crezând că nu ştie nimeni, îi dă clienţi-sute de politruci- pentru a le da NUP-uri de a nu răspunde penal. Îi vin banii lui Niţu la fiecare NUP, sute de mii de euro pe cap de infractor de politruc, prieten sau coleg de partid cu Ponta, care îşi ia şi el partea. Din informaţiile noastre de la Parchetul General şi de la politrucii care au fost scăpaţi, au plătit sume de câteva sute de mii de euro pe bucată de NUP. Nea Niţu practică asemenea şi de la infractorii procurori cercetaţi care ajung  la acest S.R.L. Parchet General.  E un trafic de şpagă la procurorii de la acest Parchet General încă din comunism. Le-am dat clienţi pe măsură să-i cerceteze şi după cum se vede le-au luat bănuţii şi le-au dat NUP-uri fără revenire şi cu mare încredere în generalul de carton Niţu Tiberu. Clienţii lor nu s-au mai gândit că  cineva stă călare pe activităţile lor de muncă! O mare afacere la acest Parchet General comunist cu NUP-uri pe sute de mii de euro la fiecare client…

Prim-procuroarea sectiei de Criminalistica, infractoarea Camelia Sutiman, care a luat sute de mii de euro de la Ponta

Prim-procuroarea sectiei de Criminalistica, infractoarea Camelia Sutiman, care a luat sute de mii de euro de la Ponta

Secţia Criminalistică din cadrul acestui Parchet şi secţia Judiciară a acestui Parchet , precum şi acest general Niţu fac trafic de NUP-uri pe bani grei de la primirea funcţiilor.  I-a învăţat asasinul Ponta la mari afaceri de NUP-uri pe prim-procurorii secţiilor sus menţionate şi pe Niţu- să primească bani, să se îmbogăţească rapid.  Procurorii din cadrul acestui  Parchet General nu au fost niciodată monitorizaţi cum scrie la carte până acum, dar promitem că  sunt monitorizaţi şi vor fi până la arestare.  Să fie foarte atenţi când se întâlnesc cu Ponta, când le duce clienţi procurorilor, întrucât lasă urme  şi infracţiuni, în special sonor. Ponta, nu uita  puşcăria e a ta! Le recomandăm să ne solicite case de marcat pentru a plăti TVA-ul şi impozitul la stat la fiecare şpagă primită. Generalul Ilie Botoş a primit de asemenea o sumă mare de la Ponta când a dat ordin să i se dea NUP, deşi avusese începerea urmăririi penale.

Sediul infratorilor - corupti pana la maduva oaselor

Sediul infratorilor – corupti pana la maduva oaselor

1. Solicităm cercetarea celor menţionaţi în acest articol, precum şi a celor care vor fi descoperiţi de organul de cercetare penală.

2. Solicităm verificarea NUP-urilor celor 2 secţii ( Judiciară şi Criminalistică), precum şi a generalului Niţu şi a lui Ilie Botoş care au fost date pe bani grei.
3. Solicităm testarea cu aparatul poligraf a celor implicaţi pentru a se stabili sumele luate pe bucata de NUP.
4. Solicităm verificarea convorbirilor telefonice a tuturor celor implicaţi şi stabilirea traseelor, monitorizarea electronică de către SRI etc  până la prinderea în flagrant.
5. Solicităm verificarea conturilor procurorilor implicaţi atât pe numele lor, cât şi pe ale familiei sau al neamului lor şi bunurile imobiliare deţinute de ei şi familia lor. Avem informaţii sigure că aceştia au strâns averi de zeci de milioane de euro de fiecare procuror.
6. După expirarea termenelor monitorizărilor electronice solicităm ca la fiecare lună să le fie verificate convorbirile telefonice şi traseele de către organele de cercetare penală până la întocmirea rechizitoarelor. Procurorul are dreptul până la trimiterea dosarului spre judecată să solicite orice, să verifice orice.
7. Solicităm autosesizare din partea prim-procurorului DNA  Bucureşti în legătură cu toţi infractorii menţionaţi în acest articol care au comis şi comit fapte de corupţie etc.
 Articol de Grigore Ionuţ