Infractorii: primarul Ion Dumitru, fica Mariana Dumitru, fost consilier PSD Gheorghe Stoica, consilier PSD Ion Marin, fost poştaş Mihai Ionel Nelu, secretara primăriei Paraschiv Elena, au înfiinţat o Asociaţie în mod abuziv pentru a fura banii de la APIA 3.000.000 de euro, pentru 1000 de ha păşuni, islazurile Comunei Albota; furtul banului UE a fost de 150.000 de euro anual, au furat cca 18 ani de zileInfractorii: primarul Ion Dumitru, Mariana Dumitru, Gheorghe Stoica,
Ion Marin, Mihai Ionel Nelu şi Paraschiv Elena, au înfiinţat în mod abuziv o Asociaţie, pentru a trece în mod abuziv islazurile Comunale Albota la Asociaţie 1000 de ha şi de a lua subvenţii de la APIA 150.000 de euro anual. Cca 18 ani de zile, au încasat aproximativ 3.000.000 de euro.
 
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu cele mai mari dejecţii ale Comunei Albota Judeţul Argeş toţi cei menţionaţi în titlu. Aceştia au bătut recordul la furat banul UE 3000.000 de euro pentru păşunile Comunei Albota.

Dumitru Ion cel mai mare infractor s-a infectat cu viruşi non-stop

Virusatul Ion Dumitru actual primar al Comunei Albota, a hotărât ca fiica lui Mariana Dumitru, să înfiinţeze o Asociaţie pentru a putea fura banii UE 3000.000 de euro în decursul celor 18 ani de zile. La aceste infracţiuni sunt în complicitate şi consilierul local PSD Ion Marin, apare ca fondator al Asociaţiei, ex consilier Gheorghe Stoica apare vicepreşedinte la Asociaţie, ultimul preşedinte a fos pus de infectatul primar Dumitru, fostul poştaş Mihai Ionel Nelu, din satul mareş Comuna Albota. Complicitate la aceste infracţiuni mai sunt: secretara Primăriei Albota Elena Paraschiv şi toţi cei de la APIA Piteşti care le-au dat cele 3000.000 de euro cu documente false. Cel mai tare la aceste infracţiuni, este un judecător de la Judecătoria Piteşti care le-a dat o încheiere de şedinţă, pentru a înfiinţa Asociaţia şi de a fura banii UE 3000.000 de euro.

Ion Marin un bolnav psihic care şi-a făcut Palat din banii UE

Prin anul 2000 ce s-a gândit virusatul primar Dumitru!. Să înfiinţeze o asociaţie pe numele fiicei lui Mariana Dumitru, să pună vicepreşedinte la Asociaţie pe consilierul PSD Gheorghe Stoica şi pe consilierul PSD Ion Marin să-l facă fondatorul Asociaţiei. Virusatul Dumitru, s-a dus la avocatul lui de casă Dan Panţoiu, pentru ai aranja cu Judecătorul de la Judecătoria Piteşti, să le admită o solicitare de înfiinţare a Asociaţiei. Motivau ei în cerere, că ar avea ei grijă de Islazurile Comunale ale Comunei Albota Judeţul Argeş timp de 20 de ani. Judecătorul corupt le-a admis solicitarea abuzivă, a eliberat o încheiere de şedinţă în mod abuziv cu dezlegare la furat banul UE.

Elena Paraschiv o escroacă nenorocită

Judecătorul i-a trimis la ciordeală euro!. Ciordeala s-a împărţit în mod egal să nu se superea careva de a reclama infracţiunile.Dacă se certau pe banul UE unul din ei nemulţumit reclama toate infracţiunile.
Aşa că am reuşit noi să le aflăm toate infracţiunile comise în decursul celor 18 ani de zile. Au lucrat în taină, nu i-a ştiut nimeni ceea ce comiteau aceşti infractori odioşi. Comuna Albota are peste 1000 de ha islazuri, virusatul Dumitru a pus pe secretara primăriei Elena Paraschiv, să elibereze adeverinţe false pentru 1000 de ha islazuri. Aceste adeverinţe false au mers către fiica lui Mariana Dumitru care era preşedinta Asociaţiei. Ea şi toţi cei implicaţi din consiliu de administraţie, toţi cei menţionaţi, făceau documente false către APIA Argeş, pentru a putea primi în contul Asociaţiei cei 150.000 de euro anual. Pe mână au fost cu toţi directorii APIA şi cu toţi cei care primesc dosarele pentru subvenţii. Cei de la APIA ştiau manevra cu euro, aşa că au primit şi ei partea lor în fiecare an. Ei n-au ştiut că noi vom fi informaţi de aceste infracţiuni grave, la care se va lăsa cu puşcărie multă. Unde s-a mai pomenit să pună primarul pe ficăsa să înfiinţeze o Asociaţie, complici 2 consilieri precum şi o secretară. Le-a mers aproximativ 18 ani de zile cu furatul banul UE. Au ajuns să fure 3000.000 de euro cu această Asociaţie înfiinţată în mod abuziv, dar şi cu complicitatea judecătorului de la Judecătoria Piteşti. Judecătorul este cel mai vinovat; ştia că o Asociaţie nu poate lua în arendă islazurile Comunale 1000 de ha, a făcut-o pentru bani mulţi. Mai ştia că Mariana Dumitru este fiica primarului Dumitru şi vicepreşedinte al asociaţiei este un consilier local. Al doilea consilier local PSD Ion Marin, a fost introdus ca fondator al Asociaţiei. Consilierii au statut de funcţionar public, nu putea să deţină funcţii la Asociaţie, au făcut-o doar pentru a beneficia de cele 3000.000 de euro. Islazurile Comunale nu pot fi date la Asociaţii să aibă grijă de ele. Asociaţiile pot face contracte de arendă doar cu persoane fizice s-au să-şi cumpere terenuri. Nici atât cu primăriile nu au voie să facă contracte, întrucât  acesta este statutul Asociaţiilor.

Islazurile Comunei Albota folosite la subvenţii de toţi cei menţionaţi

Primăriile nu au voie să facă contracte de arendă cu Asociaţiile şi nici adeverinţe să elibereze pentru a primi subvenţiile. Primarul Dumitru a hotărât la un moment dat să-l excludă din Asociaţie pe consilierul PSD Ion Marin. Acesta s-a supărat foarte tare şi a plecat de la Asociaţie. Primarul Dumitru a pus şi un preşedinte nou la Asociaţie, poştaşul Mihai Ionel Nelu, care are pe fiicăsa prietenă cu băiatul amantei primarului, Elena Neacşu contabila Primăriei Albota. Au furat nenorociţii toate subvenţiile Primăriei Albota, acum vor fi cercetaţi de Secţia specială pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, arestările vor fi pe măsura infracţiunilor. Consilierul Ion Marin şi-a făcut Palat din banii UE, ceilalţi Hoteluri, Viloaie etc. Vor fi supăraţi tare de tot pe noi, să ne pupe în fund noi ne facem meseria nu corupţia. Toată presa de rahat din Argeş îi pupă în fund pe virusaţi, îi laudă tot timpul, imagine deosebită la toţi infractorii. Primarul Dumitru a fost infectat cu virusuri, soţia la fel, amantele la fel, şi toţi cei din Primărie. S.F. Dumnezeu şi-a luat mâna după ei i-a lăsat să-i judece dracii. Sunt toţi internaţi la Spitalele din Bucureşti. Păcatele au început să-şi spună cuvântul!. Infractorii gem de chinuri Capelele îi aşteaptă. Procurori ce să mai facă, trebuie să recupereze banii cele trei milioane de euro. Primarul virusat Dumitru îi blestema pe cei din presă acum câteva zile, s-a întors pe el blestemurile. Soţia primarului Florica Dumitru a luat-o brăila, începuse să intre pe la cetăţeni prin curţi pentru ai acuza că şi-au pus stâlpi de electricitate în curţi. Cetăţenii au lăsat-o în pace au sesizat că a luat-o brâila. Viruşii îşi făceau efectul!.

Palatul lui Ion Marin făcut din banii UE

Primarul bastard Dumitru după ce a fost infectat, a mers ca organele de poliţie la un magazin cu terasă şi a început să ţipe căt îl ţinea gura; bă nenorociţilor purtaţi măştile că vă amendez, chem poliţia vă distrug. A doua zi a fost dus cu salvarea la Bucureşti. Blestemaţi să fie aceşti viruşi nenorociţi. Au contaminat mii de victime aceşti nenorociţi, toţi fug de testări!.
Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului şef Secţie al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.
Articol de M.N.