Infractorii procurori ai DNA Pitești: Daniela Lupu, Carmen Vameșu, Grecu Laurențiu și Mihai Adrian au favorizat și favorizează infractori non-stopInfractorii procurori ai DNA Pitești: Daniela Lupu, Carmen Vameșu, Grecu Laurențiu și Mihai Adrian favorizează infractori non-stop pentru sute de mii de euro la dosar, exemplu este primarul Comunei Moșoaia, Ene Florea şi membrii comisiilor locale și județene de Fond Funciar Argeș

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu infractori procurori ai DNA Pitești, lepre și jeguri, Daniela Lupu, Carmen Vameșu, Grecu Laurențiu și Mihai Adrian.

Daniela Lupu înghite milioane de euro lunar

Acești 4 procurori, Lupu, Vameșu, Grecu și Mihai nu pot trăi fără a înghiți sute de mii de euro la dosar. Sunt precum aurolacii care inspiră din pungă. Au în sângele lor împuțit și în mintea lor bolnavă – șpaga. Aceștia nu pot trăi fără a primi zilnic șpăgi mari de euro și din acest motiv favorizează mii de infractori sau zeci de mii de infractori anual. La ei clasările cauzelor este precum băutul apei, dar sperăm să ruginească. Procurorul șef serviciu Lupu Daniela e vedeta noastră internațională prin faptele ei mizerabile de favorizează  făptuitorii în masă an de an și primirea șpăgilor de sute de mii de euro la dosar. Când vor unii ofițeri de poliție judiciară să muncească, această jegoasă le zice: „gata, gata, nu mai solicitați nimic, voi clasa cauzele”. Polițiștii nu știu că nenorocita a negociat cu infractorii cercetați sau cu cei ce au intervenit pentru infractorii cercetați de ea. Ea se crede șmecheră și e susținută non-stop de șefa DNA București – Laura Codruța Kovesi. Din informațiile noastre am înțeles că i-ar căra șpagă și Codruței Kovesi, ea făcându-și de cap non-stop la Serviciul Teritorial Pitești cu ceilalți infractori procurori. Cine s-o mai cerceteze pe Lupu Daniela dacă șefa ei e prietenă cu ea, se iubesc ca două lesbiene, sunt de nedespărțit. Kovesi o ține în funcția de procuror șef serviciu, de când i-a dat mizerabilul de Băsescu ei, funcția de prim-procuror al DNA București. Aceste două jeguri se cunosc de mai mult timp, sunt prietene de familie, chiar și de sex în grup. Cine să o tragă la răspundere pe Lupu, dacă Kovesi o iubește cu tărie și primește șpagă fără emoții. Aceste două jeguri naționale își bat joc de tot poporul, clasează cauzele și iau șpăgi de la toți infractorii cu dare de mână. Scursura societății, Carmen Vameșu a dispus clasarea dosarului penal nr.61/p/2016 prin ordonanța din 10 ianuarie 2018. În acest dosar au fost cercetați toți membrii comisiei de fond funciar ai Primăriei Moșoaia, județul Argeș, precum și toți membrii Comisiei Județene de Fond Funciar Argeș și judecătoarea Bărbulescu Elena ș.a.m.d.

Codruța Kovesi halește și ea milioane de euro de la toate mizeriile pe care le-a pus în funcții mari

Acest jeg de procuror Carmen Vameșu nu a dorit să verifice registrele din 1945-2018 pentru a stabili cu exactitate ce teren dețineau infractorii Manea Elena și Manea Constantin din Comuna Moșoaia, jud. Argeș. Acești infractori Manea Elena și Manea Constantin, prieteni cu infractorul primar Ene Florea au hotărât să îi fure moștenirea de 11.176 mp lui Mușat Gheorghe prin eliberarea unei adeverințe false. După eliberarea adeverinței false, s-a făcut de către Comisia Locală de Fond Funciar Moșoaia propunerea de validare a celor doi moștenitori fictivi la care Comisia Județeană de Fond Funciar a validat pe cei doi moștenitori fictivi, după aceea le-au eliberat proces verbal de punere în posesie și titlul de proprietate. Infractorul primar Ene Florea i-a pus pe moștenitorii fictivi să vândă terenul fratelui și unui prieten vecin cu el. Fratele primarului și vecinul, prieten cu primarul, la rândul lor au vândut terenul de 11.176 mp cu 70 de euro/mp. Victima, Mușat Gheorghe obținuse decizie definitivă și irevocabilă pentru reconstituirea dreptului de proprietate, în natură pe vechiul amplasament pentru suprafața de 11.176 mp. Infractorul primar Ene Florea când s-a văzut înghesuit de decizie, s-a dus repede la vecina lui judecător Bărbulescu Elena, aceasta l-a învățat să tragă la xerox mai multe documente, dar să fie foarte închis negru, pentru a nu se înțelege nimic. Noi am verificat documentele, sunt foarte negre și nu se înțelege nimic nici cu lupa. Doar judecătoarea Bărbulescu Elena a văzut și a scris într-o sentință că din documentele depuse de primarul  Comunei Moșoaia reiese suprafața de 11.176 mp ce aparține familiei Manea. Cât tupeu să ai să scrii și să nu se vadă nici o suprafață de teren, asta a putut face doar judecătoarea infractoare Elena Bărbulescu de la Judecătoria Pitești pentru o vilă nouă dată la cheie de primar în timpul procesului.

Infractorul Ene Florea proaspăt condamnat la un an cu suspendare, pe viitor condamnări mari

Victima Mușat, formulase acțiune pentru desființarea tuturor actelor false, iar judecătoarea Elena Bărbulescu a intrat în decizia definitivă a lui Mușat Gheorghe dispunând ea de la ea putere o nouă expertiză și o nouă soluție, acuzându-l pe Mușat Gheorghe că nu are teren. Și un student la Facultatea de Drept știe că, un lucru judecat nu se mai poate judeca, doar Elena Bărbulescu a putut face asta încălcând art.6 CEDO și e bună de condamnat. În loc să respecte decizia definitivă și irevocabilă ea s-a apucat să o desființeze dispunând expertiză în cauză și punându-l pe primar să aducă documente închise negre, pentru a-i scoate suprafața de teren care nu se vede în documente, dar în sentința falsă a scris: suprafață de teren. Ce judecător nebun să fi să ai o acțiune pentru desființare acte și tu să te apuci să dispui expertiză în cauză, să nu respecți decizia definitivă și irevocabilă, a început să taie din ea, ca la maicăsa brânza. Ce bolnavă psihic e și ce fomistă de vile cadou e această judecătoare. Procuroarea Vameșu nu a efectuat cercetări să verifice că familia Manea nu a avut teren în acea zonă niciodată, recunosc și experții, dar primarul a eliberat o adeverință falsă că ar avea teren familia Manea în acel loc. Asta confirmă și procuroarea infractoare Vameșu pentru sute de mii de euro primite de la infractorii cercetați. Cât tupeu să ai să minți în așa hal, numai Vameșu poate avea și judecătoarea Bărbulescu, două infractoare desăvârșite. Procuroarea infractoare Vameșu nu le-a luat declarații la nici un infractor timp de doi ani de zile până a dispus clasarea cauzei. Ea arată în ordonanță că a făcut o evaluare la documentele depuse și că nu se constată infracțiuni.

La DNA-Piteşti se fac cele mai mari afaceri cu euro, clasări zeci de mii pe an

Cât de prost să fi ca procuror, constați numai din documentele din dosar infracțiuni grave dar să mai verifici registrele din 1945 – 2018, unde nu apare familia Manea cu teren în acel loc. Familia Manea a fost săracă, ei au avut teren cam 1,40 ha, în registrele noi apar cu 3,70 ha, cifre puse de primarul Ene Florea și de Comisia Locală de Fond Funciar Moșoaia. Suprafața de 2,30 ha a înghițit-o primarul Ene și membrii Comisiei de Fond Funciar a Primăriei Moșoaia. Victima Mușat nu are terenul nici la această oră. Procurorul Vameșu și-a tras șpaga cu Lupu Daniela cam 200.000 euro, victima Mușat e bolnav și fără bani. Nu merită acestea să fie puse la slujbe la 9 biserici odată pentru a pleca din această viață, să se ducă la dracii lor. Jegoasele își vor trage păcatele, bașca condamnări în timp. Procurorul Grecu Laurențiu și procurorul Mihai Adrian două jeguri care au ținut acest dosar circa un an și șase luni, nu au efectuat nici o cercetare, doar au primit euro lunar de la primar și judecătoarea Bărbulescu, după ce s-au săturat, i-a predat lui Vameșu. Aceasta cu un tupeu de prostituată s-a pronunțat cu clasarea cauzei pentru sute de mii de euro. Cinste lor, bravo nouă, pregătim dosarele!

 Articol de Preda Aurel