Infractorii Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Pitești, șef serviciu Glogojeanu Cristian Marcel, inspectori: Chirea Livia, Elena Ramona David, Dumitrescu Gheorghe, Vulpe Adina și Zamfir Dorel, dau autorizații pentru construcții pe baza unor proiecte – bucureșteneInfractorii Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Pitești, toți cei menționați în titlu dau autorizații de construcții ilegale, folosind proiecte de la diferiți ingineri proiectanți (corupți) care acționează pe raza Bucureștiului

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori de la Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Pitești, care folosesc proiecte pentru construcția blocurilor de la diferiți ingineri corupți din București.

Glogojeanu Cristian Marcel, infractor ordinar

Șeful Serviciului, Glogojeanu Cristian Marcel, inspectorii Chirea Livia, Elena Ramona David, Dumitrescu Gheorghe, Vulpe Adina și Zamfir Dorel, toți lucrători în cadrul serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Pitești au folosit și folosesc proiecte pentru construcții de la diferiți ingineri proiectanți corupți – bucureșteni. Toți cei 6 funcționari publici nu au voie să folosească proiecte de la alți ingineri proiectanți, fiind din Capitală sau din alte județe ale țării. Legal, ei trebuie să folosească proiecte numai de la ingineri proiectanți ai Institutului de Proiectări Pitești. Nu au voie să-I lase să intre în bazele de date ale serviciului Urbanism pe inginerii proiectanți din București etc. Toți cei menționați de la Serviciul Urbanism îi cheamă pe inginerii proiectanți de la București etc. să intre în bazele de date pentru a-I ajuta să întocmească proiecte abuzive pentru construcția blocurilor ilegal în anumite zone ale Piteștiului și nerespectând distanțele impuse de lege, pentru protejarea caselor și a cetățenilor. Vă dăm doar un mic exemplu, de abuz, distrugeri de case și cetățeni. Doctorul Tiberiu Irimia s-a pomenit cu managerul de la SC Titi Dan SRL – Pitești că vrea să sape o fundație de bloc cu 11 nivele lângă casa lui.

Primarul Ionică, infractor non-stop

Distanța dintre casă și bloc ar fi de aproximativ 10 m. Blocul va avea 50 m înălțime. Derbedeul de manager s-a apucat să toarne fundația neținând cont de toate încălcările legii. Prima dată, acest infractor Titi Dan s-a dus să solicite proiect pentru construcția blocului la Institutul de Proiectări Pitești. Institutul nu i-a aprobat solicitările abuzive pentru construirea unui bloc cu 11 etaje lângă casa doctorului Tiberiu Irimia. Ce s-a gândit jegosul de manager?! A apelat la prietenul lui, Glogojeanu Cristian Marcel pentru ai rezolva un proiect la inginerii proiectanți de la București. Din informațiile noastre a reieșit că inginerul proiectant de la București a primit zeci de mii de euro de la șeful serviciului urbanism Glogojeanu Cristian Marcel. Dar și Glogojeanu Cristian Marcel a primit de la managerul Tuti Dan suma de 100.000 de mii de euro pentru ai rezolva proiectul de bloc cu 11 nivele și autorizația de construcție abuzivă, care va pune în pericol viața familiei doctorului Irimia Tiberiu. Pentru bani fac orice acești infractori ai Serviciului Urbanism. Distrug viețile cetățenilor prin a planta un bloc lângă casa ta. La puțin timp începe igrasia în toată casa și în toată curtea ta, ești pus în pericol tot timpul la un cutremur întrucât poate să se prăbușească blocul pe casă. Soare numai vezi, stai ca în buncăr.

Inspector Vulpe Adina, infractoare non-stop

La Ștefănești ne-a chemat o victimă pentru a ne arăta ce igrasie are în casă, pe butoaiele de fier în curte și pe toate obiectele din casă și din curte. Când ne-am deplasat și am văzut ce s-a întâmplat din cauza unui vecin al victimei am rămas stupefiați. Vecinul victimei, un nemernic ca și managerul Titi Dan a construit un zid înalt la casa lui pentru a nu mai avea soare vecinul lui și așa s-a ajuns de a apărut igrasie în casă și pe toate obiectele din casă și din curte. Victima disperată nu mai știe unde să apeleze pentru a scăpa de igrasie. Totul e din vina Serviciului de Urbanism care le aranjează proiectele abuzive, își trag șpăgi câte 100.000 de euro la fiecare proiect abuziv și autorizație abuzivă. Dacă nu se vor lua măsurile legale ce se impun așa va ajunge și casa doctorului Tiberiu Irimia, numai punem la socoteală și punerea sănătății în primejdie, viața în pericol a întregii familii. Acest serviciu de Urbanism nu are voie să ofere accesul în bazele de date la inginerii proiectanți din Capitală sau din alte județe ale țării. Ei îi cheamă și îi ajută să facă proiectele abuzive pentru sume mari de euro.

Inspector Elena Ramona David, infractoare non-stop

Infractorii acestui serviciu i-au anulat total pe inginerii proiectanți de la Institutul de Proiectări Pitești pentru că nu le onorează abuzurile, distrugerile caselor și viețile cetățenilor. Când a fost întrebat șeful de serviciu, Glogojeanu Cristian Marcel de ce a eliberat autorizație de construcție pentru blocul cu 11 etaje, el ne-a răspuns că e bine așa și că și Primăria se află în apropiere de o clădire și nu s-a întâmplat nimic. A mai fost întrebat de ce folosește proiecte de la inginerii proiectanți de la București, cazul doctorului Tiberiu Irimia. A răspuns Glogojeanu că așa vor ei să lucreze cu cei de la București. A mai spus că, el nu poate contrazice inginerul proiectant, așa că ce dispune el în proiect, el execută. Mare escroc este acest șef de serviciu, Grogojeanu. Dacă te uiți la el, pare ca un moș retard, ce o căuta acest infractor șef la Urbanism, nu știm. Numai pentru proiectul abuziv și pentru autorizația abuzivă eliberată de cei doi funcționari publici infractori au primit șpagă 100.000 de euro. Managerul Titi Dan atât dă șpagă la infractorii ingineri proiectanți și la șeful de Serviciu Urbanism – 100.000 de euro. Infractorul Titi Dan cumpără terenuri de la Primarul Ionică, nu se licitează, totul se aranjează. Șpăgile se știu!

Inspector Chirea Livia, infractoare non-stop

La înzestrat Ionică pe managerul Titi Dan cu mai multe terenuri din domeniul public. Terenurile au fost date tot pentru a-și construi infractorul Titi Dan blocuri în Pitești. Acest nemernic și infractor, Titi Dan trebuie arestat odată cu primarul Ionică și cu șeful de serviciu Glogojeanu. O să sesizăm DNA-Pitești și prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru toate infracțiunile comise.

 

Articol de Liviu Poșircă