Infractorul PSD Ion Dumitru, este favorizat la infracţiuni grele de: cms şef Nicolae Dumitru, ex procuror şef serviciu al DNA Piteşti Daniela Lupu, procuror Marius Iacob şi alţii, prejudiciu fiind de peste 50 de miliarde de euroPrimarul PSD Ion Dumitru a comis infracţiuni de: subminarea economiei naţionale, abuz în serviciu în formă calificată, fals intelectual, constituirea unui grup infracţional organizat, înşelăciune etc, prejudiciul se ridică la peste 50 de miliarde de euro. Favorizatorii infractorului sunt; fost procuror şef serviciu DNA Daniela Lupu, procuror DNA Bucureşti Marius Iacob, cms Nicolae Dumitru etc.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu cel mai mare infractor PSD din toate timpurile, primarul Ion Dumitru de la Primăria Comunei Albota Judeţul Argeş, favorizatorii la toate infracţiunile lui sunt: procurorii Marius Iacob şi Daniela Lupu, cms Dumitru Nicolae şi alţii.

PSD-istul infractor Dumitru cel mai periculos infractor

Primarul PSD Ion Dumitru, a fost împroprietărit peste noapte cu; 38.000 de ha materie primă pentru construcţii, mii de utilaje, sute de staţii de procesare, zeci de staţii de betoane etc. Toate acestea au fost luate moca de acest infractor, dar materia primă pentru construcţii care a fost vândută cu bani grei din anul 2000 şi până în prezent s-a împărţit în mod egal cu; ex preşedinte Consiliu Judeţean Argeş Constantin Nicolescu, ex Ministru al  Industriei Dan Ioan Popescu, ex preşedinte Senat Nicolae Văcăroiu, ex premierul României Adrian Năstase etc. Vânzarea materiei prime pentru construcţii este de peste 50 de miliarde euro. Problema cea mai mare este, că au săpat la o adâncime de peste 100 m, la care s-au format lacuri cu o lăţime de 2 km şi o lungime de peste 10 km. Sunt sute de lacuri formate de la săpături, cu o lăţime de 200 m şi o lungime de 15 km şi o adâncime de peste 100 m. Câte cadavre or fi acolo numai Dumnezeu ştie!. Demenţi au săpat la acestă adâncime pentru a scoate pietre mari de zeci de tone. Aceste pietre mari de zeci de tone au fost cărate timp de 7 ani către Italia pentru sculpturi în piatră. Miliarde de euro au încasat PSD-işti!. Acestui infractor Dumitru i s-a făcut contracte cu statul non-stop!.

Marius Iacob ordinarul infractor

Numai la Autostrada Soarelui a primit 8 miliarde de euro de la statul cocoşat de infractori. El a avut contracte cu statul din anul 2000 şi până în prezent. A fost învăţat de procurorii menţionaţi să treacă toată bogăţia pe numele altui infractor, pentru a nu putea pune sechestru alţi procurori. Din documentele contabile reiese că acest infractor a încasat de la stat peste 50 de miliarde de euro. A vândut materie primă pentru construcţii la negru cu mii de autobasculante închiriate, sacii de bani îi veneau la Restaurantul fetei lui din Albota. Dacă îi faci cubajul la materia primă, se ridică evaziunea fiscală la cel puţin 5 miliarde de euro. Pe timp de iarnă treceau mii de autobasculante zilnic încărcate cu materie primă pentru construcţii. Vara vă cam închipuiţi că zeci de mii de autobasculante treceau zilnic încărcate cu materie primă pentru construcţii. Unele autobasculante mergeau să ducă marfa la autostrăzi, altele la drumuri naţionale, altele la negru la societăţi şi persoane fizice. S-a lucrat non-stop că doar materia primă a fost luată moca, dar vândută pe bani grei. Cum să nu ai rulaj la societate de zeci de miliarde de euro, dacă tu nu dai bani pe 38.000 ha materie primă. S-au pus PSD-işti doar să vândă şi au vândut de peste 50 de miliarde de euro.

Lupu Daniela cea mai mare infractoare

Au distrus tot patrimoniul statului, s-au format lacuri deţi vine să fugi când vezi, dacă se revarsă toate lacurile făcute de nenorociţi se alege praful de Judeţul Dâmboviţa etc. Am sesizat DNA Piteşti şi DNA Bucureşti pentru ai aresta pe nenorociţii PSD. Nici un procuror DNA nu a dorit să efectueze vreo cercetare împotriva PSD-iştilor. Din contră au primit şi primesc sute de milioane de euro şpagă anual de la infractorul Dumitru şi alţii, infracţiunile sunt foarte grave, infractorii stau fără emoţii, îşi fac de cap în continuare. Procurorul Marius Iacob şi alţii au blocat cercetările, nu s-a mai lucrat în dosar, dar în schimb primesc şpăgi de sute de milioane de euro  anual de la primarul Dumitru şi alţii. Dumitru şi-a cumpărat bunuri imobiliare în toată europa, dar şi în alte state. Procurorii l-au lăsat să facă ce vrea, l-au învăţat să pună tot patrimoniul statului luat moca pe numele altuia şa.md. Ce înseamnă să primeşti şpagă anual de sute de milioane de euro, nu faci cercetări împotriva infractorilor, laşi totul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. La DNA Piteşti mai are un dosar pentru 33.000 de ha furate cu moştenitori fictivi. Şi la acest dosar are un prejudiciu frumos, întrucât el a vândut un mp de teren cu 50 de euro. Dacă înmulţim cu 33.000 de ha e o sumă şmecheră!. A fost cercetat un timp, după aceia s-au corupt procurori, acum dosarul stă în dulap şi aşteaptă euro la sac. Procurorul şef serviciu Lupu Daniela şi alţii iau oferit protecţie maximă infractorului Dumitru şi altora. Vom sesiza Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, pentru ai cerceta pe toţi şi de ai aresta pe toţi pentru favorizarea infractorilor etc.

Nicolae Dumitru tovarăş cu primarul Dumitru, escroci amândoi

Dacă nu am fi optat pentru înfiinţarea Secţiei, cine îi mai cerceta pe aceşti nenorociţi de PSD-işti. Iohannis şi Orban vroiau să desfiinţeze Secţia, râmâneau infractorii super bogaţi şi trăiau nouă neamuri după ei împărăteşte. Secţia specială de procurori trebuie să fie susţinută de tot poporul, buget anual la greu, procurori competenţi şi necorupţi peste 50 trebuie să fie mereu, ofiţeri de informaţii sute şi ofiţeri judiciari la greu. Procurorii DNA sunt cei mai corupţi, iau şpăgile cele mai mari, întrucât clienţii sunt foarte graşi cu prejudicii de zeci de miliarde de euro. Dacă nici pentru subminarea economiei naţionale nu se cercetează, alte infracţiuni ce pretenţii să mai avem. Am dat doar un mic exemplu exemple avem mii.
Solicităm sesizarea din oficiu a Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.
Articol de LP.