Înregistrări video falsificate și probe din dosar distruse de Prim Procuror Marius Ștefan, procuror Arsene Cătălin și Judecător Irina Mihaela LazărPrim Procurorul Marius Ștefan, procurorul Arsene Cătălin și Judecător Irina Mihaela Lazăr au falsificat înregistrări video și au distrus probe audio din dosarul nr.270/109/2018 al Tribunalului Argeș

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cele mai mari jeguri de infractori care distrug toate probele din dosare pentru a favoriza făptuitori cu infracțiuni grave.

Irina Lazăr infractoare mon-stop

Prim Procurorul Marius Ștefan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, Procurorul Cătălin Arsene tot de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș și Judecătoarea Irina Mihaela Lazăr de la Tribunalul Argeș au falsificat o înregistrare video din dosarul nr.270/109/2018. Această înregistrare a fost înaintată de S.C. Publitrans 2000 S.A. Pitești, pentru a fi luată ca probă concludentă. Procurorul Cătălin Arsene și Prim Procurorul Marius Ștefan precum și judecătoarea Irina Mihaela Lazăr au pus un milițian criminalist pentru a falsifica înregistrarea video ce îl reprezenta pe infractorul asasin Anghel Valentin Roland, șofer la S.C. Publitrans 2000 S.A. Pitești. După cum am mai publicat, în data de 18.07.2017 la orele 21:10 acest șofer asasin a fost pus de milițienii SIPI Argeș să-l asasineze pe directorul Iulian Ratea. Proba (înregistrarea video) trimisă de S.C. Publitrans 2000 S.A. arată clar că șoferul de pe autobuz, Roland Valentin Anghel circula cu viteza de peste 75 km/h la intrarea în stația de autobuz din apropierea restaurantului Carpați, strada Exercițiu, Municipiu Pitești. În înregistrarea video, se vedea cum directorul Ratea Iulian îl aștepta pe șoferul asasin Anghel, știind și fiind informat că a fost pus de cei de la SIPI Argeș să-l asasineze.

Marius Ștefan, distrugătorul de probe, priceput la plantări de probe și falsificări de probe

În înregistrarea video originală se vedea cum șoferul asasin Anghel a tras brusc dreapta de volan la intrare în stație și a accelerat la maxim pentru a-l asasina pe directorul Ratea. De asemenea, în înregistrarea video originală se vedea că șoferul asasin vroia să-l lovească mortal pe directorul Ratea. Îl încadrase pe centrul bării din față a autobuzului pentru a nu mai putea scăpa cu viață. Deja asasinul șofer Roland Anghel intrase cu o viteză de peste 75 km/h în stația de autobuz pentru a-l asasina pe directorul Iulian Ratea. Ce au putut pune la cale acești 4 criminali, favorizatori de asasini: Procurorul Arsene Cătălin, Prim Procurorul Marius Ștefan, milițianul criminalist și judecătoarea Irina Mihaela Lazăr? L-au pus pe milițianul comunist criminalist să falsifice înregistrarea video care îi incrimina pe toți asasinii SIPI și pe șoferul asasin. Jegul comunist de criminalist a ascultat ordinele celor 3 infractori și s-a apucat de treabă, folosind programe speciale de a falsifica înregistrările video cu aparatura din dotare a instituției. În înregistrarea falsificată nu mai apare virajul brusc al șoferului autobuzului, nu mai apare cum asasinul Anghel îl încadrase central pe bara din față a autobuzului pe directorul Ratea etc. Viteza a fost redusă și pasagerii nu se mai văd în autobuz balansându-se sau ridicându-se după scaune la frânarea bruscă a asasinului. Mai avea un metru și intra în stâlpul din față. Pe directorul Ratea l-au încadrat pe lateral spre bordură, nici atât pe trotuar, unde apucase să se retragă în ultimele secunde. Dacă directorul Ratea mai întârzia o secundă, era asasinat, s-a descurcat destul de bine pentru a putea arăta organelor de cercetare penală cum milițienii SIPI l-au pus pe șoferul asasin Anghel Valentin Roland să-l asasineze.

Captură foto cu Directorul Ratea după înregistrarea video falsificată – oricum se vede intenția asasinilor, nu au reușit să o falsifice prea favorabil pentru asasini

Dar el știa că procurorii Arsene Cătălin, Marius Ștefan și toți procurorii de la Parchetul Tribunalului Argeș falsifică probe audio-video, distrug probe și plantează probe false sau pun amprentele victimelor în locurile unde sau întâmplat fapte penale ale adevăraţilor infractori. În complicitatea lor intră și judecătorii de la Tribunalul Argeș care sunt sunați să le accepte falsurile și probele distruse din dosare. Nu le-a fost de ajuns că au falsificat înregistrarea video care arăta imagini din față, lateral și din interiorul autobuzului, s-au apucat să rupă DVD-ul cu celelalte înregistrări audio-video, efectuate de directorul Ratea, care arăta cum șoferul Anghel Roland la dus cu autobuzul 5 stații și nu a vrut să-i deschidă ușa din față pentru a coborî. Îl amenința că în cazul în care vrea să coboare îl prinde între uși. Acest șofer trebuia bătut crunt dar directorul Ratea s-a gândit la cetățenii din autobuz că vor păți ceva grav. Putea să îl tragă de la volan și să-l rupă cu bătaia.

De abia la a cincea stație a putut Directorul Ratea să coboare din autobuz – lipsire de libertate cca. 20 minute

Procurorul Arsene Cătălin și Prim Procurorul Ștefan Marius au rupt DVD-ul pe jumătate, probă concludentă pentru faptele penale comise. I-au trimis judecătoarei Irina Mihaela Lazăr dosarul cu înregistrarea video falsificată, cea dată de S.C. Publitrans 2000 S.A. Pitești și DVD-ul rupt cu alte înregistrări audio-video efectuate de directorul Ratea.

Arsene Cătălin acționează ca un leu, sfâșie tot, distruge probe și falsifică tot

Directorul Ratea a solicitat copii de pe DVD-ul cu înregistrările audio-video, la care judecătoarea Irina Mihaela Lazăr i-a răspuns prin comunicare. Cităm: „Totodată vă facem cunoscut faptul că DVD-ul existent la dosar la fila 7 a fost copiat (acesta e dvd-ul falsificat). Însă în ceea ce privește DVD-ul existent la fila 2 – dosar urmărire penală, vă facem cunoscut faptul că acesta nu a putut fi copiat întrucât procedând la desigilarea plicului în care se afla dvd-ul, s-a constatat că acesta este deteriorat (rupt pe jumătate)”.

Coana Irina Lazăr era obligată să sesizeze Parchetul și CSM-ul, a ascuns totul și a respins și plângerea directorului Ratea împotriva Ordonanței Prim Procurorului Ștefan Marius. Cele mai mari dejecții sunt aceste scursuri ale societății. Aceștia sunt procurorii de la Parchetul Tribunalului Argeș și judecătorii de la Tribunalul Argeș.

Am verificat și alte dosare penale, mizeriile de procurori infractori și milițienii criminaliști i-au amprente la victime în arestul IPJ Argeș, după aceea se duc și le plantează pe anumite obiecte unde se comit crime, tâlhării, furturi etc. și le pun în spatele victimelor acuzându-i că ele au comis acele fapte. Așa au băgat la pușcărie zeci de mii de victime în decursul anilor.

Tribunalul Argeș cea mai coruptă și cea mai nenorocită instituție, plină de infractori în Robe

Râd în birourile lor criminalii, ca niște bolnavi psihici când aud că au obținut condamnări grele pe probe plantate la victime. La comenzi nu se mai pune problema – îi face de cap oricui, spun ei prin birouri și se laudă că nimeni nu are ce să le facă, în special cei mai corupți procurori de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești. Tot să-i lăudăm pe acești infractori, ne mândrim cu ei.

Articol de Ciobanu Marin