Invazie de purici în Pitești, Primarul Ionică, Viceprimarul Zidaru și Viceprimarul Apostoliceanu dorm, puricii din pomi distrug cetățenii Piteștiului, viitorul primar Tiberiu Irimia rezolvă totInvazia de purici distrug cetățenii Piteștiului, primarul Ionică, viceprimarii Zidaru și Apostoliceanu dorm, viitorul primar PNL – Tiberiu Irimia rezolvă tot

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari nesimțiți primar și viceprimari, dar și cu viitorul primar al PNL, Tiberiu Irimia.

Primarul Ionică, cel mai mare nesimțit dar și infractor înrăit

De circa 3 luni de zile, toți pomii din Pitești sunt plini de purici, dacă mergi pe stradă se pun pe tine circa 50 de purici în maxim 10 minute. Trebuie să mergi la toaletă să scuturi tricourile, hainele de pe tine pentru a scăpa de purici. Dacă ieși afară din magazine pe stradă, imediat te umpli de purici. Nu poți merge pe stradă liniștit întrucât din toți pomii vin purici la greu pe tine. Dacă ai norocul să îți intre puricii în ochi, o tragi rău de tot întrucât ți se infectează ochii. Am fost sunați de sute de cetățeni pentru a semnala tot ceea ce se întâmplă cu puricii pe străzi.

Viceprimarul Zidaru, o hahaleră – retard

Am sunat la cabinetul primarului Ionică și nu a răspuns nimeni. Am sunat la cabinetele viceprimarilor, nu a răspuns nimeni. Cu cine să discutăm dacă primarul Ionică și viceprimarii Zidaru și Apostoliceanu nu răspund la telefoane sau fufele pe care le au nu răspund la rândul lor la telefoane. Toți trei se ocupă de furat bugetul de stat cu cele 80 de firme de casă. Pot muri cetățenii pe stradă din cauza puricilor, pe ei nu-i interesează viața cetățenilor, dar în schimb îi interesează foarte tare furtul a 120 de milioane de euro anual, bugetul local al Primăriei Pitești. Dacă bate puțin vântul, vin din pomi sute de purici pe tine, îți intră pe sub tricou, se pun pe cap, îți intră în ochi și neapărat trebuie să mergi la medic. O doamnă mai în vârstă ne-a povestit ce a pățit. I s-au infectat ochii din cauza puricilor care i-au intrat în ochi, mergând pe stradă. O s-o tragă primarul Ionică pentru tot ceea ce se întâmplă cetățenilor din Pitești și cetățenilor din alte localități. Cetățenii trebuie să sesizeze Parchetul întrucât primarul Ionică și viceprimarii Zidaru și Apostoliceanu lasă puricii să le distrugă sănătatea precum și un mare stres și teamă când merg pe străzile din Pitești. Puricii au peste 10 piciorușe, provoacă infecții și decese. Din informațiile noastre a reieșit că cineva a adus acești purici în Pitești pentru a sabota și a distruge cetățenii care merg pe străzi.

Viceprimarul Apostoliceanu, un jeg ordinar

Oricum, ei se înmulțesc la săptămână și fac prăpăd pe tot teritoriul Piteștiului. Ionică și viceprimarii nu au luat nici o măsură în acest sens, le convine situația critică, credem că ar fi pe mână cu infractorii care au adus puricii în Pitești. Cei trei infractori trebuie cercetați pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, abuz în serviciu, distrugerea sănătății cetățenilor etc. Vom sesiza instituția Prefecturii Argeș, Guvernul României, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești etc. Primarul Cornel Ionică, viceprimarii Zidaru Laurențiu Marian și Sorin Apostoliceanu, trei jeguri de nedescris sunt învățați cu purici ca și la ei acasă dar trebuie să realizeze că ei trebuie să aibe grijă de cetățenii Piteștiului și de cei ce vin în Orașul Pitești, nu să le distrugă sănătatea sau să stea pe străzi în stres din cauza puricilor care vin din pomi direct pe ei. Sfântul Dumnezeu a mai făcut din nou o minune, va candida din partea PNL pentru postul de primar, doctorul Tiberiu Irimia. Dacă piteștenii se vor trezi și vor realiza că doctorul Tiberiu Irimia le va rezolva toate problemele, vor vota cu PNL și îl vor alege ca primar pe doctorul Irimia Tiberiu. Doctorul Irimia este un om de mare valoare, ce își propune aia face. Nu-i plac hoții, puturoșii, nesimțiții pe care o să-i aibe în subordine la Primăria Pitești. Va face ordine și disciplină în primărie, la această oră sunt angajați ca funcționari publici pe diferite posturi cu studii inferioare, tot felul de hahalere.

Doctorul Tiberiu Irimia va face ordine în Primăria Pitești

Hahalerele au dat șpăgi pentru a ocupa posturi la diferite servicii între 50.000 – 100.000 lei primarului Ionică și ex-primarului Tudor Pendiuc. Au început să-i trimită să-și facă studiile pentru posturile pe care le ocupă. Ce să învețe aceste hahalere dacă ele sunt proaste și nu le duce mintea la nimic, 75% din funcționarii publici la Primăria Pitești sunt angajați pe șpăgi mari, sunt incompetenți și abuzivi de îți vine să îi iei la bătaie. Tot serviciul Urbanism și cei de la Proiectări sunt numai retardați, eliberează documente false și abuzive de te pomenești cu construcția unui bloc la 10 m de casă sau la 4 m de alt bloc. După ce că sunt abuzivi retardații mai i-au și șpăgi mari de euro de la managerii de casă. Numai viitorul primar al PNL, Tiberiu Irimia poate face ordine în Primăria Pitești, dar să fie susținut și de consilierii PNL care vor avea majoritatea. La Pitești nu mai trebuie să dețină funcții de primari din partea PSD, nici unul nu și-a făcut treaba sau să ajute piteștenii în vreun fel. Au furat bugetul local – 120 de milioane de euro anual cu managerii, prietenii lor, au lăsat puricii să îmbolnăvească populația, au făcut blocuri la 10 m de case și blocuri la 4 m de alte blocuri. Unde s-a mai pomenit așa ceva, decât la primarii PSD. Doctorul Irimia este educat, este de familie bună cu bun simț. Hahalerele PSD, Ionică, Zidaru și Apostoliceanu sunt cei mai depravați bărbați, nu își mai merită nici o funcție la Primăria Pitești. Rușine să le fie pentru tot ceea ce fac în defavoarea cetățenilor.

Articol de Aurel Preda