Ion Dumitru, Neacșu Elena, Stancu Anișoara, Paraschiv Elena, Ratea Adriana, Cîrstian Mihaela, Marin Nicoleta, Toboiu Ion, funcționari publici ai Primăriei Albota – AG comit infracțiuni de: abuz în serviciu, fals intelectual, delapidare, spălare de bani, înșelăciune ș.a.m.d.Primarul Ion Dumitru al Comunei Albota, județul Argeș împreună cu inferiorii sclavi lui, Stancu Anișoara, Paraschiv Elena, Neacșu Elena, Ratea Adriana, Cîrstian Mihaela, Marin Nicoleta, Toboiu Ion, spală bani în Primăria Albota, comit infracțiuni de abuz în serviciu, fals intelectual, delapidare, înșelăciune, constituirea unui grup infracțional organizat ș.a.m.d.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu infractori funcționari publici care comit infracțiuni din anul 2000 și în prezent non-stop.

Bastardul primar Ion Dumitru și-a instruit toți sclavii angajați ai Primăriei, le-a dat ordine și misiuni să comită infracțiuni non-stop, pentru a-l ajuta să obțină bani grei zilnic din bugetul Primăriei, din încasări de impozite, bani de la UE și de la Ministerul Dezvoltării, Consiliul Județean etc.

Dumitru Bastardul – stă ca pașa nearestat, comite infracțiuni zilnic și sex cu spray-uri și viagra

Una dintre sclavele lui Dumitru Bastardul, Paraschiv Elena a primit misiune grea din 2000, pentru a elibera adeverințe de rol fictive pe numele a circa 3800 de moștenitori falși, la care aceștia au fost validați de către Comisia de Fond Funciar a Prefecturii Argeș. După aceea, Bastardul Dumitru și Comisia de Fond Funciar a Primăriei Albota i-a pus în posesie și le-a eliberat Titluri de Proprietate împreună cu Comisia de Fond Funciar a Prefecturii Argeș. Cine să fie puși în posesie și împroprietăriți? – mulți politruci PSD-PNL, milițieni, procurori, avocați ș.a.m.d. Secretara Paraschiv Elena tremura în fața lui Dumitru când îi solicita să elibereze adeverințe de rol false non-stop. Fostul secretar Ionescu Ilie când a văzut că Dumitru îl amenința să elibereze adeverințe de rol false și-a dat demisia și a plecat. Dumitru era obligat de Constantin Nicolescu ex-președintele Consiliului Județean Argeș, de ex-prefectul Tămagă și de alți politruci să-i pună în posesie atât pe ei precum și pe cei din familia lor pe terenurile de la Stațiunea Albota. A fost bătălie mare pe terenurile de la Stațiunea Albota, cei din Comuna Bradu, Comuna Moșoaia nu și-au primit terenurile la Stațiunea Albota nici acum, Dumitru și toți politrucii șefi de-ai lui au vândut terenurile, s-au îmbogățit iar cetățenii, unii chiar au decedat de amenințările Bastardului Dumitru și de stres, în timp ce alții s-au îmbolnăvit. Moștenitorii care au avut terenuri din Albota la Stațiunea Albota, au fost umiliți dându-le la unii Dumitru câte un leu pe mp., dar în schimb, el (Dumitru) a vândut metrul pătrat de teren și cu 90 euro. Cei care nu au vrut să-i vândă le-a oprit câte 1500 – 2000 de mp spunându-le că au intrat la apă trecând mulți ani de când trăiau bunicii lor. Stațiunea Albota avea circa 1000 de Ha, Bastardul a luat cu japca mia de hectare, a pus-o pe secretara Paraschiv Elena să emită adeverințe de rol false și să împroprietărească toți bandiții lui, pentru a le vinde cu prețuri între 60 – 90 de euro m.p. Secretara Paraschiv a mai eliberat adeverințe de rol false pentru mii de Ha în Comuna Albota și pe alte zeci de mii de Ha pe terenurile Orașului Costești și ale cetățenilor din Comuna Lunca Corbului și Comuna Poiana Lacului.

Stancu Anișoara – talpa iadului

Procurorii DNA pot solicita toate adeverințele de rol false și le pot verifica atât de ușor întrucât infractorii care au primit adeverințe false nu apar cu nici un teren pe raza Comunei Albota și la nici o poziției în registre. Chef de muncă să aibe procurorii DNA că fapte penale grave sunt destule. Infractoarele Stancu Anișoara, Ratea Adriana și Marin Nicoleta iau în evidență autoturisme, autoutilitare, tractoare, camioane ș.a.m.d. fără a se prezenta proprietarul, te pomenești cu impozit auto din urmă cu 10 ani. Aceste târfe jegoase invocă în înștiințări Titlul IX din Codul Fiscal unde se arată că în termen de 30 de zile, cumpărătorul este obligat să ia autoturismul în evidență, dar nu indică ca angajații Primăriei să i-a în evidență autoturismele, autoutilitarele sau autocamioanele ș.a.m.d. Aceste târfe, prostituatele lui Dumitru fac direct pe cumpărătoarele autoturismelor ș.a.m.d., le iau în evidență cu japca, îți bagă impozitul pe gât, vrei nu vrei, te pomenești cu înștiințări de plată, somații și titlu executoriu, la care trec la furat banii din pensii, pun sechestre pe bunuri ș.a.m.d.

Marius Iacob – gât de vioară va fi monitorizat și cercetat

La aceste târfe și Bastardului Dumitru nu le permite nici codul fiscal și nici o lege să-ți ia în evidență autoturismul și altele fără a te duce tu personal cu actele, la care ți se pune viză de luare în evidență sau scoatere din evidență. Dacă nu îți iei autoturismul în evidență nu e nici o problemă, doar că e posibil să plătești o amendă de 100 de lei la luarea în evidență. Nu au nici un articol sau text de lege care să oblige impozitarea autoturismelor sau a altor vehicule fără a fi luate în evidență sau dacă nu le iei niciodată nu poți fi pus la plata impozitului. Acești bolnavi psihici o fac cu tupeu la toți cetățenii din Albota, această escrocherie o practică cam toate Primăriile. Legal, dacă comiți infracțiuni precum Dumitru și cele 3 prostituate funcționare publice, mai folosești bani din furăciuni ca Dumitru și târfele sale la cumpărări de coli A4 și cartușe de copiatoare xerox, mai percepi și un leu pe pagina copie xerox fără să eliberezi bon, se numește spălare de bani. Banii din impozite abuzive, ilegale cu furt din banii cetățenilor, îi mai rulează la diferite consumabile, care la rândul lor le produc bani. Așa înmulțesc escrocii banii din furăciuni, îi spală prin diferite tehnici infracționale, îi mai și sustrag cu contabila Neacșu Elena, nu mai punem că Dumitru stă la Curier TV ore întregi, lasă câte 500 de euro pe oră.

Din aceste infracțiuni mizerabile se strâng bani lunar cam 300.000 lei pe care îi spală cu diferite acțiuni infracționale, după aceea îi șutesc prin contabilitate cu Neacșu Elena. Primăria Albota e un SRL productiv dar în același timp și o Primărie unde funcționarii publici spală bani și fură bani. Dacă amenzile ți s-au prescris la ei nu există termen de prescripție la amenzi, încep a trimite somații și majorări de întârziere, trec la executări abuzive și toți banii din amenzi îi bagă la rulat, îi spală ca și pe ceilalți și după ce se strâng mai mulți încep să-i fure cu contabila Neacșu Elena. Mihaela Cîrstian, Nicoleta Marin și Ratea Adriana nu au avut noroc de un concurs, au avut la angajare noroc de patul din Primărie al lui Dumitru. Aceste analfabete au obținut diplome cu sex la profesori și la angajare tot cu sex în patul lui Dumitru. El, Dumitru Bastardul și-a băgat un pat într-o cameră la Primărie unde le invită pe toate cele mai tinere la sex. Are pătuțul de prin anul 2000, credem că va rămâne decât patul și banii de el la Primărie.

Paraschiv Elena – campioană națională la adeverințe de rol false – 3800 bucăți

Dumitru Bastardul a fost și este cercetat de DNA Pitești și DNA București, din toate informațiile noastre a rezultat faptul că e ajutat de diferiți ofițeri de la judiciar din cadrul DNA Pitești și București precum și de prim-adjunctul prim-procurorului DNA, Marius Iacob. Gât de vioară, Marius Iacob iar fi mâncat infractorului Dumitru zeci de milioane de euro. Iacob spune pe la colegi: „băi nu e clară cu primarul Dumitru cred că vom înceta cercetările împotriva lui”. Vrea să-i determine sau chiar să înceteze cercetările cu cele 33 de mi de Ha furate de Dumitru. Nu mai punem balastierele, 3 la număr, la Ioneștii de Dâmbovița, cele 38 de mi de Ha de materie primă pentru construcții, mii de utilaje, stații de betoane, stații de procesare ș.a.m.d. pe care le-a cumpărat cu 500.000 de dolari în 2004, care valorau peste 30 de miliarde de euro. A băgat materie primă la Autostrada Soarelui de aproximativ 9 miliarde euro, contracte direct de la Guvern cu PSD-iști, PNL-iști, PDL-iști. Au săpat la circa 100 de metri adâncime pentru a găsi pietre mari cât un jeep, pentru a le vinde la sârbi și italieni cu prețuri foarte mari. Sârbii și italienii le luau pentru a le prelucra și a face obiecte de valoare din ele. De când l-am publicat, s-a speriat escrocul bastard și a început să vândă din balastiere, dar grosul și anume zecile de miliarde de euro le stăpânește Dumitru cu fetele lui. Gât de vioară, Marius Iacob luptă din răsputeri să-i claseze cele două dosare ale lui Dumitru dar de noi nu va scăpa nici Dumitru și nici gât de vioară Iacob. Dumitru când e disperat și în prag de arestare plusează la greu milioane de euro la procurori și la ofițerii de la judiciar DNA.

DNA București și Primăria Albota se pupă des

Asta l-a salvat de nu e arestat până la această oră cu zeci de miliarde de euro prejudiciu. Ce infractor e în libertate cu asemenea prejudiciu!? Dacă îl ai tovarăș pe gât de vioară Iacob stai lejer acasă, furi în continuare, râzi cu gura până la urechi ca Dumitru pe la posturile TV. La sesizările noastre s-a format dosarul în 2010, după aceea s-a format alt dosar în 2014 dar până la această oră escrocul de Dumitru nu a fost arestat din contră, e favorizat de mai mulți ofițeri de la judiciar din cadrul DNA – Pitești și București, precum și de procurorul Marius Iacob.

Articol de Enache Marius