Judecătoarea Elena Anton de la secţia civilă a Tribunalului Argeș a eliberat un fals (sentinţă civilă) prin a-l îmbogăţi pe procurorul Cristea Ionuţ cu suma de 350.000 de lei. 

Cel mai mare corupt și favorizator de infractori, procurorul general Aldea Mihail

Cel mai mare corupt și favorizator de infractori, procurorul general Aldea Mihail

Judecătoarea Elena Anton de la Tribunalul Argeș a eliberat o sentinţă falsă pentru a-l îmbogăţi pe procurorul Cristea Ionuţ de la Parchetul Judecătoriei Pitești cu suma de 350.000 de lei.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu o judecătoare abuzivă, coruptă, falsificatoare de sentinţe civile și decizii, care s-a îmbogăţit din șpăgi în decursul anilor cu sute, milioane de euro, imobiliare trecute pe alte nume în familie și neam; numai procurorului Cristea Ionuţ i-a aprobat în mod abuziv în sentinţa falsă suma de 350.000 de lei, parandărătul, se știe, 30% din sumă.

Elena Anton, judecător la Tribunalul Argeș secţia civilă, a hotărât să judece dosarul cu nr. 31886/3/2016, pentru a-l ajuta pe cel mai bun prieten de familie, procurorul Cristea Ionuţ de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. Ca prieteni de familie, au stabilit să invoce probe neconcludente și fără niciun efect, dar în schimb nu au mai ţinut cont că datele de identitate ale directorului Iulian Ratea au fost sustrase prin programe speciale de Cristea Ionuţ, au mai fost sustrase și datele de domiciliu, precum și cele ale asociaţilor de la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Cea mai mare coruptă a procuraturii argeșene, Antonia Prioteasa

Cea mai mare coruptă a procuraturii argeșene, Antonia Prioteasa

Cristea Ionuţ a fost cercetat de procurorul Alexandru Coculescu de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești, la care colegialitatea și-a spus cuvântul, lăsându-se cu o clasare ieftină, atât pentru Cristea, cât și pentru complicea lui Laura Marina Andrei, președinta Tribunalului București. Ordonanţa de clasare nr. 3/P/2017 din 06 martie 2017 eliberată de procurorul Alexandru Coculescu e un fals, ca și sentinţa judecătoarei Elena Anton din data de 28 februarie 2017.

Coculescu procurorul i-a favorizat pe Cristea și pe Laura Marina Andrei la toate infracţiunile grave, le-a eliberat ordonanţa de clasare cu o lună de zile înainte să primească directorul Ratea ordonanţa de clasare. Cristea a fugit repede la prietena lui, Elena Anton, să-i dea ordonanţa de clasare pentru a se putea pronunţa în mod abuziv cu suma de 350.000 de lei pentru S.C. Ediţie Specială Press și directorul Ratea. Reamintim, Cristea Ionuţ, până să introducă acţiunea la complicea lui Laura Marina Andrei, a intrat prin programe speciale de la calculatoarele Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, unde lucrează, și a furat toate datele directorului Iulian Ratea, precum și de la O.R.C. Argeș – datele asociaţilor. Dobitocul de Cristea și Laura Marina Andrei le-au folosit în acţiunea cu pretenţii la suma de 350.000 de lei. Directorul Ratea le-a explicat când a formulat concluzii scrise, președinta Laura Marina Andrei nu a ţinut cont de cele semnalate și a declinat competenţa la Tribunalul Argeș, întrucât Ratea, directorul, a solicitat și judecarea cauzei la domiciliul reclamantului.

 

Aici își desfășoară activitatea infracţională Ana Maria Dumbravă și altele

Aici își desfășoară activitatea infracţională Ana Maria Dumbravă și altele

Directorul Ratea știa că se vor mai implica și alte muște în robe și că vor cădea toate în oala cu ciorbă. Așa s-a și întâmplat, dosarul a fost dirijat la prietena de familie a lui Cristea. Doamna jude Elena Anton s-a și apucat de treabă, ca o bucătăreasă frumoasă, a judecat cauza și la primul termen a lăsat grabnic în pronunţare, motivând că procurorul Cristea Ionuţ a făcut toate probele pentru a fi sancţionaţi S.C. Ediţie Specială Press și directorul Ratea. Nu s-a mai ţinut cont de cine a scris articolul, a invocat articolul 1373 din Noul Cod Civil, trecând la obligarea plăţii sumei de 350.000 de lei pentru daune morale. În această sentinţă, Elena Anton a scris ce au dorit ea și Cristea. Legal, Elena Anton era obligată să-l întrebe pe Cristea cum a putut fura datele directorului Ratea prin programe speciale ș.a.m.d. Ea a intrat în complicitate, ca și judecătoarea Laura Marina Andrei, pentru datele de identitate furate, cele de domiciliu și cele de la O.R.C. Argeș. S-a bazat pe ordonanţa lui Coculescu, s-a pus la punct cu datele de identitate furate ș.a.m.d.

Elena Anton, fiind o purcică proastă, nu se mai așteaptă că procurorul Coculescu, procurorul general Aldea Mihail, Cristea, Laura Marina Andrei și ea vor fi cercetaţi de secţia de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General. Acolo nu va mai scăpa niciunul fără rechizitoriu plus condamnări la Curtea de Apel București. Se vor face expertize la calculatoarele din birou ale lui Cristea Ionuţ și la serverul instituţiei. Coculescu procurorul nici nu a visat așa ceva, el a scris în ordonanţă, motivând că datele asociaţilor și datele de identitate, precum și datele de domiciliu ale directorului Ratea sunt la liber pe site-ul O.R.C. Argeș. Acest procuror Alexandru Coculescu a recunoscut indirect că e senil.

Purcica retard Elena Anton a câștigat mită milioane de euro la acest Tribunal luxos

Purcica retard Elena Anton a câștigat mită milioane de euro la acest Tribunal luxos

Câtă cârdășie de infractori s-a strâns, și-au prins gâtul în capcane, o să scoată gâturile din capcane la eliberarea din A.N.P. Ei se cred cei mai tari, fac totul în ascuns, dar îi dau de gol calculatoarele și altele. Elena Anton, prin întocmirea acestei sentinţe, a săvârșit un fals intelectual conform prevederilor art. 321 din Codul Penal. Sentinţa falsă nu mai poate fi luată ca act de procedură. I-a mai dat la fals și valoare suma de 350.000 de lei ca unei file de cec false fără acoperire (bani în cont). Doamna jude Elena Anton a dispus în sentinţa falsă tip filă cec fără acoperire ștergerea articolului unde apare majestatea sa Cristea. Cu ce nesimţire a putut dispune ștergerea articolului pentru prietenul ei Cristea, dar nu s-a gândit că procurorul Cristea poate fi cercetat de D.N.A. Pitești pentru infracţiunile scrise în articol și strică dosarul procurorilor. Să vezi ce dosar își face Elena Anton, noi știm! Dacă a scris directorul Ratea de Cristea că e cercetat de D.N.A. ei acum nu ne cred pe noi, nu ne interesează ce cred ei. Să creadă în viitorul apropiat de o cercetare la Parchetul General, nu la D.N.A. Așa îi păcălim pe infractorii în robe până vor fi arestaţi.

 

La parter Cristea favorizează infractori, la etajul 1 Aldea Mihail și Coculescu

La parter Cristea favorizează infractori, la etajul 1 Aldea Mihail și Coculescu

Toate acestea au plecat de la favorizarea infractorilor Cojocaru Petre, director A.N.A.F. Pitești, și 4 jandarmi care l-au sechestrat pe directorul Ratea. Dacă a fost publicat Cristea pentru favorizarea făptuitorilor arătaţi mai sus, s-a supărat infractorul și ne-a chemat în judecată. El s-a bazat pe șefa lui, prim-procuror Antonia Prioteasa, că nu îi va desfiinţa ordonanţa 8565/P/2015. Așa s-a și întâmplat, șefa lui i-a respins lui Ratea Iulian plângerea împotriva ordonanţei lui Cristea. După aceea, directorul Ratea a făcut plângere împotriva ordonanţei prim-procurorului la Judecătoria Pitești, la care a apărut altă fosilă de judecătoare, Ana Maria Dumbravă, care și aceasta este căsătorită cu alt retard de procuror, Dinu Dumbravă. Această fosilă de judecătoare a favorizat și ea infractori. Directorul Ratea le-a dat o mică pauză, lăsându-i să creadă că s-a terminat, a rămas definitivă și irevocabilă sentinţa fosilei. Urmează să-i audieze la Parchetul Curţii Pitești și de aici la Parchetul General cu toţi favorizatorii de infractori și cu infractorii. Se învârte directorul Ratea cu ei până la arestare. Nu au cum să scape nici cu milioane de euro. Ce procurori avem la Pitești, te tragi cu mâinile de păr, ce judecători avem, fugi din ţară! Toate scursurile societăţii judecă cetăţeni, îi distrug, ceilalţi se fac că cercetează, mai mult, iau șpăgi și favorizează infractorii. Sunt toţi uniţi la toate parchetele, judecătoriile, Tribunal și Curte de Apel. Își bat jegurile joc de toţi cetăţenii care le trec prin mâinile corupte, abuzive, criminale. Numai D.N.A. Pitești mai face treabă și unii judecători de la secţiile penale ale Tribunalului Argeș și ale Curţii de Apel Pitești.

Articol de Aurel Preda