Judecătoarea Mirela Sorina Popescu a devenit legumă, păcatele și-au spus cuvântulJudecătoarea Mirela Sorina Popescu a devenit legumă, pentru favorizarea făptuitorilor și mită cât a cuprins: Mircea Drăghici, Radu Nistor și alți mii favorizați de leguma judecător

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu leguma judecător, Sorina Mirela Popescu, Mircea Drăghici, deputat PSD, Radu Nistor ș.a.m.d.

Popescu Mirela, leguma ICCJ

Sorina Mirela Popescu, judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție a favorizat mii de făptuitori din județul Argeș care au săvârșit infracțiuni grave de corupție, abuz în serviciu, trafic de influență, fals intelectual, spălare de bani, înșelăciune etc. Această infractoare nu s-a lăsat de păcat până nu a devenit legumă. Dar și de-acum încolo nu se va lăsa de păcat: mita și favorizarea făptuitorilor până va deceda. Această infractoare e inconștientă că pedepsele grele îi vin de sus, ea e jos și va intra în pământ ca o păcătoasă notorie. Ca ea sunt 98% din magistrații României. Aceia nu și-au luat pedepse dar urmează să și le ia cât de curând. Să iei mită e un mare păcat întrucât ești obligat să faci rău la cei ce au dreptate în dosare și nu li se face dreptate din cauza acestor legume. Această legumă de judecătoare a fost și este blestemată non-stop pentru toate victimele băgate în pușcărie pe nedrept. Care au avut intrare la ea cu diferiți avocați, politruci, milițieni au scăpat de pușcărie de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Judecățile strâmbe și mita au făcut-o să devină legumă. Deputatul Mircea Drăghici a comis infracțiuni non-stop, această jegoasă de judecătoare i-a aranjat toate achitările infractorului Drăghici.

Radu Nistor, de neiertat

A avut tupeu să-l scape și de dosarul „Consultanța” unde erau implicați circa 40 de primari. L-a scăpat și de alte dosare mai grele pentru sume mari de euro, dar bucuria ei s-a transformat în chin și moarte. Moartea justiției, Mirela Popescu de-abia mai e în stare să se deplaseze, dacă te uiți la ea zici că mai are 3 zile și decedează. Această criminală a omorât mii de victime prin a-i condamna în mod abuziv și fără probe. Victimele au decedat în ANP din cauza presiunii lor și a condamnărilor abuzive. De-abia mai poate vorbi criminala, mai are voce pentru 3 ședințe. Umblă pe străzi zici că merge în reluare, mai umblă și cu un puști pe care îl dirijează să-i pregătească culoarul liber întrucât nu mai are forță de deplasare și nici vedere pentru deplasare. O să rămână mita de ea, imobiliarele cadou, viața ei se scurge ca energia electrică în pământ. Pe avocatul diavol Radu Nistor, l-a achitat pentru o sumă mare de euro deși probe erau suficiente la dosar. Pentru ea și alte infractoare de la ÎCCJ nu există probe în dosare dacă primește mită. Dacă nu au intrare la ele victimele, le dau condamnări de se întorc în coșciug din ANP. Pe avocatul diavol, Radu

Mircea Drăghici, javra javrelor

Nistor l-a trimis din nou să-și exercite profesia de corupt și trafic de influență pentru a-i da și ei șpagă lunar. Acest diavol de avocat a prostit toți argeșenii că el are relații la toți judecătorii și procurorii, poate rezolva orice cu euro la procurori și judecători. Nu s-a lăsat de trafic de influență și nici de dare de mită. Le cere la clienți zeci de mii de euro pentru a-i scăpa de arest și condamnări cu executare în ANP. Avocatul diavol merge pe la biserici, pune lumânări la morți sau mai bine spus are un grup de malefici care practică magia neagră pentru a se răzbuna pe noi sau pe alții care îi prezintă infracțiunile. El crede în fiara lui nu în Sfântul Dumnezeu. Diavolul avocat trebuie monitorizat și prins în flagrant. Ăsta comite infracțiunea de evaziune fiscală non-stop. Cine să-l aresteze?! Procurorul șef serviciu al DNA Pitești, Daniela Lupu, care și ea i-a șpagă la greu de la comisarii ei. Vom sesiza prim procurorul de la Parchetul Tribunalului Argeș, dar slabe speranțe de a se forma vreun dosar împotriva acestui demon. Radu Nistor e un demon întruchipat, mai are să intre în pământ cu cei ce practică vrăjitoria și magia neagră. Pe aceste porcării se bazează demonul, va sfârși ca un vrăjitor mâncat de viermi. Ne vom ocupa de el non-stop, până va fi arestat din nou. De fiecare dată l-a ajutat mămica lui, judecătorul infractor Irina Mihaela Lazăr.

Irina Lazăr, zdreanța zdrențelor

De această dată va fi arestată și această zdreanță. Nu se mai ocupă nimeni de ei, le merg afacerile cu clienții la greu, mita intră în Tribunal mereu. DNA-ul Pitești e căzut la pământ din cauza genților de euro, nu se va mai ridica decât atunci când vor fi arestați toți. Procurorul șef serviciu Lupu Daniela face naveta mai tot timpul la Secția de Procurori Specială. O să-i trimitem toate dosarele la Secție pentru a fi condamnată și arestată. După decesul judecătoarei Popescu Mirela cine le va mai ajuta pe aceste zdrențe? Pământul o să-i înghită și pe restul corupților din DNA Pitești sau vor ajunge legume ca șefa lor Mirela Popescu. Deputatul Mircea Drăghici e negru de tot, i-a plecat tovarășul Liviu Dragnea la pușcărie, nu mai are nici un sprijin în PSD acest infractor. Va ajunge acest mecanic auto ca și Constantin Nicolescu  ex președinte al CJ Argeș, un nul, că nul a fost toată viața. Va rămâne patrimoniul statului de el și banii statului la fel. Ăștia nu cred că își vor primi pedepse, scapă de răspunderea penală dar nu vor scăpa de pedepsele de la Sfântul Dumnezeu. Vom vedea numai legume pe stradă, cadavre. Vai mama lor de infractori!

Articol de Aurel Preda