Judecătoarea Pauliine Koskelo de la CEDO, declară inadmisibile cererile de chemare în judecată, favorizează infractori judecători români, primește șpăgi mari de la avocați și judecători româniDejecția CEDO Pauliine Koskelo respinge cererile de chemare în judecată a tuturor românilor, favorizează pe toți infractorii judecători români, primește șpăgi de la avocați români și de la judecătorii români

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu dejecția CEDO, Pauliine Koskelo care face blatu cu Monica Macovei și cu multe judecătoare românce, neveste de comisari sau de procurori.

Pauliine Koskelo, infractoare la CEDO

Jegul Jegurilor Pauliine Koskolo, judecător la CEDO a respins cererea de chemare în judecată a numitei Ioniță Paraschiva din Pitești fără a avea vreun singur motiv, motivul fiind blatul cu judecătorii români.

Ioniță Paraschiva a formulat o acțiune de chemare în judecată a Statului Român, pentru diferite încălcări ale Convenției și pentru grave abuzuri din partea Primăriei Merișani, jud. Argeș și grave abuzuri din partea a 25 de judecători argeșeni. Angajații Primăriei Merișani a lăsat-o fără moștenire pe numita Ioniță Paraschiva și cei 25 de judecători din Pitești de la secția civilă au legalizat toate documentele false eliberate de Primăria Merișani. Comisiile de Fond Funciar Merișani eliberau adeverințe false, procese verbale de punere în posesie false, fișe de date pentru Titlurile de Proprietate false și Titluri de Proprietate false și cei 25 de judecători piteșteni susțineau cu sentințe și decizii toate documentele false eliberate de Comisiile de Fond Funciar Merișani.

Ioniță Paraschiva s-a adresat cu plângere penală la DNA Pitești pentru a fi cercetați toți infractorii implicați. Procurorul Șef serviciu Daniela Lupu a dispus clasarea cauzei, motivul fiind că această cauză este de latură civilă și nu de latură penală. Doamna Paraschiva Ioniță a formulat plângere împotriva Ordonanței de clasare care a fost respinsă de procurorul șef secția a 2-a din cadrul DNA București. Acest procuror șef secție a fost în totalitate de acord cu Lupu Daniela. După aceea, Ioniță Paraschiva s-a adresat cu plângere împotriva Ordonanței procurorului șef secție, la Curtea de Apel Pitești. Și judecătorul de la Curtea de Apel Pitești a fost de acord cu cei doi procurori incompetenți, favorizatori de infractori, dispunând respingerea plângerii. Ioniță a formulat o acțiune de chemare în judecată a Statului Român pentru mai multe încălcări ale Convenției și abuzuri. În timp de 6 luni de zile s-a făcut blatul cu judecătoarea Pauliine Koskelo care a judecat cererea de chemare în judecată a Statului Român. Acest judecător unic a decis să declare inadmisibilă cererea de chemare în judecată împotriva statului român.

Macovei Monica ce repede i-a aranjat lui Kovesi cu judecătorii corupți de la CEDO

Judecătorul Pauliine Koskelo nu a avut nici un motiv să respingă cererea de chemare în judecată a statului român, ea a decis în mod abuziv respingerea cererii întrucât la CEDO lucrează grefieri din Pitești, judecătoare din Pitești ș.a.m.d. Din informațiile noastre a reieșit că o judecătoare, nevastă de comisar ar fi tras sforile pentru acest dosar dar și șpăgi mari s-au dat judecătorului Pauliine Koskelo pentru a respinge cererea de chemare în judecată a Statului Român. Noi am studiat cu atenție dosarul lui Ioniță Paraschiva, femeia are dreptate sută la sută, toată moștenirea i-a fost luată de alți infractori cu documente false eliberate de Comisiile de Fond Funciar Merișani. Infractorii care i-au luat moștenirea femeii nu apar prin registrele agricole cu teren dar moștenire au și la această oră.

Cităm din Decizia CEDO:

„ cererea nr. 36726/18

Ioniță V. Paraschiva – România

Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în complet de judecător unic, a decis să declare inadmisibilă cererea sus menționată.

Această decizie este definitivă și nu poate face obiectul niciunui recurs în fața unui Comitet, a unei Camere sau a Marii Camere. Prin urmare, Curtea nu va mai purta corespondență referitoare la această cauză. Conform practicii Curții, în materie de arhivare, dosarul nu va fi păstrat mai mult de un an de la data deciziei.

Pauliine Koskelo – Judge”

Kovesi a dat bani frumoși pentru admiterea acțiunii

 

Tot poporul român e umilit de aceste jeguri de judecătoare care fac blatul cu judecătorii României, colegi de-ai lor. Unde să se mai adreseze poporul român, dacă la CEDO e corupția mai mare ca în România. Drogatele astea de judecătoare au un salariu de peste 20.000 de euro/lună. Primesc șpăgi de peste un milion de euro pe lună de la judecătorii români, resping toate cererile de chemare în judecată împotriva statului român. Ultima speranță a cetățenilor români era CEDO. S-au îmbolnăvit zeci de mii de victime din țară pentru abuzurile grave pe care le practică în complet de judecător unic. 90% din cererile de chemare în judecată a statului român sunt respinse sau declarate inadmisibile, doar cererile de chemare în judecată ale avocaților precum Monica Macovei și alții sunt admise pentru sume mari de euro. Vă dăm doar un mic exemplu de cerere admisă. Laura Codruța Kovesi a formulat o cerere de chemare în judecată împotriva Statului Român, în două săptămâni i-a fost admisă cererea întrucât a intervenit avocata Monica Macovei la judecătorii CEDO. Ioniță Paraschiva a așteptat 6 luni de zile până s-a pronunțat mizeria de judecătoare, în schimb pe blat cu judecătoarele Monica Macovei i s-a admis cererea pentru Kovesi în două săptămâni. Ce înseamnă să faci blatul cu târfele de judecătoare CEDO. E mai mare corupția la CEDO decât la ÎCCJ România.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului, de râsul lumii

Vom sesiza procurorul șef secție pentru investigarea magistraților, vor răspunde penal atât jegurile de judecători români precum și jegurile de judecători străini care lucrează în cadrul CEDO. Nesimțirea mare din partea judecătorilor CEDO este că au făcut formulare cu pretenții mai mari ca la o fată mare. Dacă cumva greșești ceva, imediat îți respinge cererea. În ce lume trăim? În junglă oare? Aștia nu au auzit să respecte drepturile omului în lume? Au făcut formulare tip capcană pentru a greși care cumva, cineva la completarea formularului și după aceea au și prins momentul ca milițeanul tâlhar. În formularele CEDO tip capcane sunt pretenții mai mari ca la o fată mare. Cine să-i tragă la răspundere penală pe acești infractori, doar procurorii români, pentru că le fac rău la români. Cea mai de rahat instituție e CEDO, salariile infractorilor judecători sunt și de peste 30.000 de euro pe lună. Fac treabă de 1 euro/lună. Rușine să le fie!!!

Articol de Cristian Paraschiv