Judecătoarele Ana Maria Dumbravă și Gabriela Apostol de la Judecătoria Pitești iau spăgi la greu, dispun pedepse cu muncă în folosul comunității, favorizatoare tuturor infractorilor cu dare de mânăJudecătoarele Ana Maria Dumbravă și Gabriela Apostol de la Judecătoria Pitești iau șpăgi de mii de euro pentru a da pedepse cu muncă în folosul comunității

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cele mai jegoase judecătoare care iau spăgi aproape la fiecare dosar pentru a da pedepse cu muncă în folosul comunității.

Gabriela Apostol, cea mai mare depravată

Am stat în sălile de judecată, unde judecă cele două corupte (afaceriste). Dumbravă și Apostol. Le-am urmărit pentru a vedea care infractori sunt pe blat cu ele. Am constatat că zeci de avocați de la Baroul Argeș, intervin la aceste două jeguri corupte pentru a le da infractorilor pedepse cu muncă în folosul comunității. Judecătoarea Ana Maria Dumbravă întrerupe ședințe timp de 15-30 de minute pentru a găsi unele dosare pentru infractorii favorizați de ea. Spune cu glas tare în sala de ședință întrerupem cca 15-30 de minute ședința de judecată pentru a găsi un dosar cel reprezintă pe inculpatul X. Își atenționează avocatele, avocații de casă să aibă răbdare până găsește ea dosarul cu grefiera. Până să întrerupă ședințele se roagă public de inculpați. E în favoarea ta să accepți o pedeapsă cu muncă în folosul comunității. Inculpații spun, cum doriți dumneavoastră doamnă președintă și se uită la avocați; se vede blatul cu judecătoarea Ana Maria Dumbravă de la un km, nu mai este necesar să mai asiști la aranjamentele din sala de judecată. Ne-au informat mai mulți avocați colegi de-ai avocaților de casă ai judecătoarei Dumbravă, că percepe mii de euro această judecătoare pentru favorurile pe care le face pentru mii și mii de infractori. Dacă nu-ți angajezi avocații de casă ai judecătoarei Dumbravă, iți iei pușcărie cât cuprinde și decedezi ca judecătorul Mustață, ea nu ține cont că nu sunt probe în dosare, dă condamnări pe săturate la toate victimele care-i cad în mână. Dacă-i faci plângere penală o scapă soțul ei procurorul Dinu Dumbravă, acesta este procuror la Parchetul Curții de Apel Pitești.

Ana Maria Dumbravă, depravată coruptă total

Sesizăm pe procurorul șef serviciu Daniela Lupu de la DNA- Pitești, își ia șpaga cu comisarii ei și dispun clasarea cauzei. Dacă sesizezi CSM, masoneria, nici atât să ia vreo măsură împotriva acestei infractoare. Stă ca o maimuță și judecă după șpaga primită, salariul nu-l bagă în seamă. Soțul ei Dinu Dumbravă ia și el șpăgi destule pentru a pune concluzii în instanță la Curtea de Apel Pitești. Acest procuror curvar și hoț are clienții lui, tot avocați hoți. În instanțele de judecată, solicită tot felul de favoruri pentru infractori, instigă completele de judecată pentru a-i accepta mizeriile de concluzii. Directorul Ratea se judecă cu mai mulți ofițeri de la Serviciul Rutier, că aceștia anulează permisele conducătorilor auto în mod abuziv, fără a avea vreo hotărâre definitivă în acest sens. Judecătorul Diaconul Raluca Simionescu a hotărât să-i citeze pe infractorii, CMS-șef Badea Marian , CMS-Duțulescu Marius și pe CMS-Anghel Mihai.

Generalul Aldea Mihail, cel mai mare corupt

După ce s-a terminat ședința, procurorul Dinu Dumbravă a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Generalul Aldea Mihail, șeful lui. Îi spunea acestuia, tremurând, Domnule General , Judecătoarea Diaconu Raluca a hotărât să-i citeze pe comisari; cred că pierdem. Îi admite acestuia plângerea împotriva ordonanței dumneavoastră. Pe directorul Ratea l-a apucat râsul și a plecat. Generalul Aldea Mihai, procurorul Alexandru Coculescu, precum și procurorul Dinu Dumbravă, le-au luat șpagă mare la cei trei Comisari, pentru a-i scăpa de răspunderea penală și de a clasa cauza în mod abuziv cât se luptă acești trei procurori să-i respingă plângerea împotriva ordonanței Procurorului General. Directorul Iulian Ratea, așteaptă să vadă ce hotărăște Judecătorul Raluca Simionescu, după aceea le va face plângere penală la Parchetul General și se va îndrepta și cu o acțiune la CEDO, pentru a-și trage toți pedepsele. Acești trei Comisari de poliție au anulat zeci de mii de permise de conducere fără a avea vreo hotărâre definitivă în acest sens.

Dinu Dumbravă, curvar și ciubucar

Judecătoarea Gabriela Apostol de la Judecătoria Pitești are aceleași metehne ca și Judecătoarea Ana Maria Dumbravă. Clienți de casă avocați, spăgi cât cuprinde de la dosare pentru a le obține pedepse cu muncă în folosul comunității. Dacă nu ai avocați care fac blatul cu ea ”iți iei pușcărie ca berilă”. Aceasta, în sala de judecată țipă ca o isterică la victimele care nu au probe în dosare și nu au aranjat cu avocații ei de casă. Gabriela Apostol e cea mai mare infractoare în a condamna victime fără probe, dar e și cea mai mare ciubucară care ajută infractorii să obțină pedepse cu muncă în folosul comunității. La ea e o afacere această pedeapsă cu munca în folosul comunității. Ea și Ana Maria Dumbravă au strâns milioane de euro din șpăgile primite. Cine stă să le cerceteze pe acestea, Daniela Lupu cea mai mare ciubucară și comisarii sclavi ei cei mai mari ciubucari. Dumnezeu are răbdare cu ele până la o limită, când și-o lua mâna de pe ele se alege praful și pulberea de aceste două maimuțe de Judecătoare. Își bat joc de toți care le cad în mână, îi umilesc cu condamnări abuzive, obligări la plăți grele ș.a.m.d. Unii au decedat în ANP din cauza condamnărilor abuzive.

Ele râd ca două demente, nu realizează că-și vor lua pedepse grele ori de la Judecătorii de la București ori de la Sfântul Dumnezeu. Ca aceste două jeguri de judecătoare sunt zeci în Argeș, unde vor să ajungă cu atâtea infracţiuni și păcate nu ne putem închipui. Credem că au nevoie de psihologi și de preoți, pentru a le îndruma pe calea cea dreaptă. Mai au nevoie și de tratament la cap, nu par sănătoase aceste demente. Se cred Dumnezeii pământului, cred că ele vor scăpa de condamnări grele , și nu vor pății niciodată nimic. Până nu li se întâmplă mari nenorociri, acestea nu părăsesc justiția. Le-a intrat puterea în oase și mita. Sunt obsedate de funcții și de spăgi. De crime împotriva poporului nu se mai pune problema, dau sentințe abuzive și mor victimele în aresturi sau ANP. Mizeriile societății trebuie împiedicate, pentru a nu mai lua spăgi și de a comite abuzuri mari. Dacă o să le blocăm să nu mai ia șpăgi se îmbolnăvesc tare de tot la cap, ca aurolacii fără pungi. Mari nenorocite sunt aceste două ciufulite, în timp o să le aranjăm și lor diferite capcane. Nu vor ajunge bine depravatele.

Articol de Lixandru Aurel