Judecători și procurori care nu vor să creadă că vor fi cercetați sau că ar exista secția de procurori pentru investigarea infracțiunilor din justițiePreședintele Curții de Apel Pitești, Săndulescu Marius, Judecători: Diaconu Raluca Simionescu, Irina Mihaela Lazăr, Elena Minodora Rusu, Sorescu Mădălina, Laura Ioniță; procurori: Dinu Dumbravă, Angelica Paraschivescu, Dumitrescu Marilena etc. nu vor să creadă că vor fi cercetați și condamnați pentru infracțiuni grave sau să audă de Secția de Procurori care investighează infracțiunile din justiție

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai nemernici magistrați din justiția argeșeană, pentru ei Secția de procurori pentru investigarea infracțiunilor din justiție nu există.

Irina Lazăr, cea mai mare asasină

Președintele Curții de Apel Pitești, Marius Gabriel Săndulescu nu vrea să se supună Codului Penal și nici Secției de Procurori din Codul Parchetului General. Diaconu Raluca Simionescu, judecător la secția penală a Curții de Apel Pitești nu vrea să audă de Secția de procurori pentru investigarea magsitraților, spune tot timpul că judecătorii sunt inamovibili și nu răspund în fața procurorilor. Asta dă dovadă că e dezaxată psihic. Irina Mihaela Lazăr, judecător la Tribunalul Argeș ignoră total secția de procurori pentru investigarea infracțiunilor din justiție, asta are infracțiuni mai grele ca ale lui Ion Iliescu. Elena Minodora Rusu, judecător la secția civilă a Curții de Apel Pitești, bârfește tot timpul Secția de procurori pentru investigarea magistraților; să creadă că va fi cercetată și condamnată nici gând!

Sorescu Mădălina, judecător la secția penală a Curții de Apel Pitești, face bășcălie pe la colegi că s-a înființat această secție pentru a-și rezolva PSD-iștii adversarii politruci și că ea nu se va supune niciodată procurorilor de la această secție. Asta să o creadă ea! Infractoarea judecător, Laura Ioniță țipă tare în sala de judecată și le transmite victimelor că magistrații nu răspund penal în fața nimănui, ei reprezintă legea. Spunem noi, ei încalcă legea tot timpul și vor răspunde penal non-stop! Procurorul Dinu Dumbravă de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești nu vrea să se supună secției de investigare a magistraților codului penal nici gând. Acesta se crede unul dintre Dumnezeii României.

Săndulescu Marius Gabriel, o cioară împuțită care condamnă victime în mod abuziv

Procurorul Angelica Paraschivescu de la DNA Pitești instigă pe toți judecătorii argeșeni la abuz în serviciu etc. invocând tot felul de diversiuni în sălile de judecată. Dacă directorul Iulian Ratea i-a spus că o să răspundă penal, ea țipa în sala de judecată că nu va răspunde penal întrucât CEDO nu a hotărât ca Secția de procurori să fie înființată. Această ex-avocată actual procuror DNA are probleme psihice și nu își i-a tratamentul. Procuror Dumitrescu Marilena de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș acuză non-stop toate victimele care apar în sălile de judecată nu crede că poate fi cercetată de procurorii de la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, spune tot timpul pe la colegi că secția nu are nici o putere. O să vadă ea ce forță au procurorii care o vor cerceta. Am asistat în sălile de judecată, pentru a constata ce comportament au aceste bestii ale societății față de miile de cetățeni români. Am constatat că ei se cred Dumnezeii pământului, nu vor să se supună legii și nici atât procurorilor competenți care îi vor cerceta pentru infracțiuni grave, ca de exemplu: abuz în serviciu, represiune nedreaptă, favorizarea făptuitorilor, crime împotriva umanității prin condamnarea victimelor și decesul provocat de ei prin abuzul comis.

Elena Minodora Rusu, o asasină și o curvă desăvârșită

Judecătorul Elena Minodora Rusu, l-a condamnat pe Cristian Cioacă la ani grei de pușcărie, probe nu au avut dar condamnarea grea a dat-o. De frică s-a mutat la secția civilă de la Curtea de Apel Pitești. Stă ca pe ace, se așteaptă să fie citată de secția de procurori pentru a răspunde penal pentru infracțiuni grave. Victima Cristian Cioacă și alte mii de victime stau condamnați în mod abuziv de această cățea de rasă, le-a distrus familiile și viață. Dacă îi spun victimele în sala de judecată că o să răspundă penal în fața procurorilor, ea țipă tare: „Noi suntem magistrați, nu răspundem penal, puteți să ne reclamați oriunde”. E cea mai mare curvă din justiția argeșeană se duce noaptea la biroul ei infect din cadrul Curții de Apel Pitești, face sex cu diferiți escroci care o sponsorizează, își trage pălăria pe ochi să nu o ticlească care cumva cineva. Nu s-a gândit nenorocita când l-a condamnat pe victima Cristian Cioacă, dacă se mai eliberează viu. Ce treabă are ea, condamnă pe toți cei care îi cad în mână fără nici o probă. Această criminală trebuie condamnată pe viață, norocul victimelor este că a plecat de la secția penală, dar acum îi distruge pe cei care îi cad în mână la secția civilă. E bolnavă psihic această nenorocită. Judecătorul infractor Irina Mihaela Lazăr a scăpat de pușcărie, întrucât nu au mai fost luate de bază interceptările SRI. Pe viitor ne vom ocupa de ea ca și de alții, nu va rămâne liberă această asasină care a condamnat victime în mod abuziv și care au decedat în ANP din cauza supărării. Această criminală are păcatele mai mari ca ale lui Ion Iliescu.

Sorescu Mădălina, o cioară infectă dar și o abuzivă dementă

O să o facem să mănânce de pe jos prin pușcării. Așa merită această asasină! Nu mai punem că a favorizat și favorizează mii de infractori periculoși, lună de lună, șpaga curge la ea ca râurile în Dunăre. Umblă prin Pitești tare nervoasă, ca o asasină de profesie. Nu s-a riscat nici o victimă să-i pună capac, deși o merita asasina! Dacă stai să-i analizezi și să-i monitorizezi pe toți judecătorii de la Pitești, după un timp începi să-ți dai palme sau să te strângi cu mâinile de cap. Mai sunt și magistrați adevărați dar cam 90% sunt alterați. Procurorii de instanțe, toți cei menționați instigă judecătorii aproape la fiecare cauză. Judecătorii proști și fricoși nu analizează dosarele, cască gura ce li se transmite de către procurori.

Procurorii invocă numai minciuni și judecătorii dau soluții pe minciunile procurorilor și nu dau soluții pe probele din dosar. E ca la Bălăceanca, unul țipă și alții scriu și se pronunță numai ilegal. Până la această oră la aceste mizerii le merge bine, pe viitor încercăm să ne facem timp și de ei pentru a-i face să răspundă penal. Rușine să le fie la toți acești infractori, pe viitor infractori în ANP!

Articol de Nicolae Ion