Judecători și procurori corupți , abuzivi și favorizatori de infractori, labele jos de pe Parlamentul RomânieiJudecători și procurori corupți, labele jos de pe Parlamentul României, legile justiției vă intră până la măduva oaselor, până aici va fost!

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu toți judecătorii și procurorii corupți, abuzivi și favorizatori de infractori ai Justiției Române.

Liviu Dragnea – cel mai curajos om politic

Se anunță că vor veni timpuri grele și răspunderea tuturor infractorilor din magistratură pentru toate infracțiunile grave pe care le-au comis și le comit împotriva tuturor cetățenilor României. La Dumnezeii Justiției li se vor înmuia oasele și trupurile, vor răspunde penal pentru tot ceea ce comit infracțiuni zi de zi. Credem că de acum încolo vor respecta Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului, în caz contrar vor răspunde tot timpul penal. Dacă CEDO condamnă Statele din Uniunea Europeană, acești infractori ai Justiției române, de ce să nu fie condamnați pentru toate abuzurile pe care le comit, trebuie să fie condamnat Statul Român pentru toți infractorii din Justiția Română. Tot timpul le spunem „labele jos de pe Parlamentul României”. Acest Parlament al României s-a săturat de abuzurile Justiției, precum și poporul la fel, au hotărât să se emită legi împotriva magistraților corupți, abuzivi, favorizatori de infractori ș.a.m.d., cam târziu dar e bine și acum!

Dobitocii magistraturii române, ne referim la cei corupți, abuzivi, favorizatori de făptuitori, au tupeul să facă grevă, la ce salarii le-a oferit Parlamentul României și Guvernul. Dacă le ofereau salarii de 2000 – 3000 de lei/lună să fi văzut ce corect judecau nemernicii. Guvernul României și Parlamentul României i-a învățat la salarii mari de peste 10.000 lei/lună, acum au  pretenții la șpăgi de zeci de mii de euro la dosar, sute de mii de euro la dosar sau chiar milioane de euro la un dosar. La acești escroci infractori ai Justiției Române care ar fi cam 90%, le trebuie des cercetări profesionale, monitorizări adevărate, verificări la tot neamul și prieteni ș.a.m.d. Ce să-i cerceteze procuratorii D.N.A. care le ia șpaga și se fac că nu văd nimic sau nu se apucă să-i cerceteze. Puțini procurori D.N.A. care își fac treaba și merită salarii și prime des. Câțiva procurori în D.N.A.-ul central își fac treaba, restul așteaptă comenzi pentru ai distruge pe Dragnea și Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu – cel mai curajos om politic

Când Dragnea și Tăriceanu fac treabă bună vor să emită legi împotriva infractorilor din magistratură, Iohannis își trimite protestatarii în stradă sau instigă infractori procurori și judecători să iasă în stradă la protest. Magistrații infractori hoții hoților lucrează tehnic, nu vor să mai lucreze, se închid în birouri ca infractorii, chinuie poporul plimbându-l săptămâni întregi până le iese lor pasența. Toți care fac grevă ilegal trebuie sancționați cu excluderea din magistratură. Cum se pun acești infractori mucoși de procurori și judecători cu prima putere în stat, Parlamentul României? Dacă Guvernul României și Parlamentul României hotărăsc să le reducă salariile la 2000 – 3000 de lei pe lună nu pot să mai mârâie. Îi pot lăsa fără buget oricând, îi pot desfiinţa ca pe proști, că nimic nu au făcut pentru acest popor oropsit. S-au îmbogățit ducându-se poporul la ei cu dosare și taxe de timbru, și-au luat șpăgi mari de la cei care au intervenit la ei prin avocați ș.a.m.d. Acești magistrați corupți au judecat numai pentru euro și dolari, victimele au fost distruse definitiv. Cam 80% din magistrații români sunt corupți total, lucrează numai pentru sume mari de euro și dolari. Ce dreptate să facă acești muci de magistrați, s-au îmbogățit rapid unii dintre ei, au chiar peste 100 de milioane de euro la afaceri. Pentru ei legea nu există, ei sunt legile, fac ce vor, eliberează sentințe, decizii (false) non-stop.

Florin Iordache – cel mai curajos om politic

Judecătorii de la secțiile penale comit infracțiuni de represiune nedreaptă precum beau apa, încalcă Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului non-stop. Procurorii corupți, cei care favorizează făptuitorii s-au îmbogățit, nimeni nu-i trage la răspundere penală, se plimbă șpăgile de la unii la alții, victimele rămân distruse. Ce justiție avem în România, suportăm rușinea, dar în timp or să o suporte doar magistrații infractori. Dacă DNA – Serviciile Teritoriale din țară au peste 80% procurori corupți, ce pretenții să mai ai de la robele de judecată. S-au transferat procurori de la diferite Parchete din județe la serviciile teritoriale pentru a-și salva infractorii procurori, colegi de-ai lor. Procurorii șefi serviciu cum primesc dosare sau plângeri împotriva procurorilor locali, le și dirijează la procurorii veniți de la Parchetele locale. Procurorii DNA îi cercetează pe foștii colegi.

Exemplu – procuror DNA Pitești Mihai Adrian, procuror Daniela Lupu:

Daniela Lupu, procurorul DNA șef serviciu Pitești și-a apărat toți colegii procurori și judecători de la Râmnicu Vâlcea, șpăgi a primit la greu, Kovesi halește și ea de la Lupu că doar o ține șefă la DNA Pitești de ani de zile. Daniela Lupu primește șpăgi și de la procurorul Mihai Adrian că doar sunt colegi. Așa că legile Justiției împotriva magistraților trebuie să fie și să funcționeze non-stop, procurorii la înălțime să fie și să le aplice celor ce se fac vinovați. Nesimțiții nesimțiților o ard cu independența magistratului! Cum e posibil să invoci independența magistratului la infracțiuni ordinare ca ei. Independența magistratului funcționează doar cât nu comiți încălcări, fie ale Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului, fie infracțiuni din Codul Penal etc.

Călăii națiunii

Când se lasă greu pe infracțiuni deja pe magistrat nu-l mai poţi considera independent sau imparțial, deja trece pe latura penală sau administrativă în cel mai fericit caz. Invocarea „Șmenului” Independența magistratului o pot folosi doar ei care comit infracțiuni și nu alții corecți. Vă dăm doar un mic exemplu de un magistrat asasin care l-a condamnat pe Ofițerul de Poliție Cristian Cioacă. Asasinul judecător Gheorghe Neacșu de la Tribunalul Argeș la condamnat pe Cristian Cioacă la o pedeapsă de 21 de ani cu închisoare fără a avea la dosar, un certificat medico-legal pentru constatarea decesului sau martori oculari, precum și alte probe, interceptări sau înregistrări audio-video etc. Asasinul Gheorghe Neacșu a folosit doar documente false ale ofițerilor criminaliști, unde chipurile se constatase că ar fi găsit sânge în apartamentul Elodiei din Brașov. Cât de criminali au fost ofițerii de miliție din cadrul I.G.P.R. să planteze noaptea sânge în apartamentul Elodiei. Oricum dacă s-ar face o expertiză serioasă sau să trimită sângele plantat de infractorii criminaliști la un laborator în străinătate s-ar constata făcăturile criminaliștilor și ale procurorului asasin Iacob Marius. Gheorghe Neacșu e un judecător corupt, bolnav psihic, care nu a dorit să verifice înregistrările video din avion pe care le solicitaseră martorii S.P.P.-iști.

Asasinul judecător Neacșu Gheorghe

Cei doi SPP-iști au declarat în fața asasinului judecător Neacșu că după ce au dat-o pe Elodia dispărută la o săptămână a mers cu ei în avion spre Germania. Neacșu asasinul a spus: „respingem cererea de a se solicita înregistrările din avion”. A procedat ca cel mai mare nenorocit judecător din lume. Acest asasin Neacșu nu a avut nici o probă reală la dosar, întrunirea celor 7 elemente constitutive ale infracțiunii nici gând, dar cu mintea lui diabolică a dat o condamnare pentru omor calificat de 21 de ani cu închisoare victimei Cioacă Cristian. La Argeș, judecători ca Neacșu Gheorghe sunt cam toți, n-am dat de nici unul mai bun până la această oră.

Cu așa judecători nu se poate trăi în România, tot aceștia fac grevă și se opun pentru a nu se aproba legile justiției. Îi credem și noi, la ce au comis au morcovul în fund.

Articol de Ion Prodan