Judecatorii comunsti in robe de la Curtea de Apel Pitesti Sectia Penala,Diaconu Gheorghe,Sandulescu Marius Gabriel,Andreescu Marius,Coculescu Ana Maria,Diaconu D-tru,Gheorghe Sorescu Teodora,Rusu Minodora, Simionescu Diaconu Raluca,Rusu Elena Minodora si Sanda Ursu,care au bagat in pamînt mii de cetateni argeseni,etc prin dementa lor.Stimati cititori,continuam în această editie cu următorii infractori deghizati în robe,mentionati în titlu care de la angajare săvîrsesc fapte penale ,deosebit de grave prin dementa lor comunista.

Acesti chipurile magistrati,psihopati,judeca dupa mintea lor bolnava ,de la prima zi de angajare în Justitie ,si dupa cum le dicteaza demoni pe care îi au ei în mintea lor bolnavă.Sunt monitorizati de ani de zile si verificati la sentintele penale si decizii ,cît si studierea dosarelor de către ****,si am rămas la concluzia că acesti bolnavi psihici si posedati de demoni nu se pot opri din a face infractiunile ,de abuzuri calificate ,privări de liberatate ,crime si genocid.Dacă întrebi pe holurile Curti de Apel Pitesti cine judecă în sala de sedinte ,pe victime spun că mai au putin,(citeva ore )si îi baga în puscărie Gheorghe Diaconu si ceilalti infractori. Victimile ,tremură si îi stiu de frică,numai din ceea ce au auzit ce au pătit altii,din ghearele acestor Satane. Am luat legatura de ani de zile cu diferite famili ale victmilor si chiar cu mai multe victime ale acestora ,ne-am deplasat la arhiva Curtii de Apel Pitesti ,sau la Tribunalul Arges ,Judecatoria Pitesti ,si Judecătoria Rîmnicu Vîlcea pentru a studia dosarele penale cu,condamnari grele de puscărie ,date de cei mentionati mai sus.Aceste creaturi malefice îmbrăcate în robe,chiar ne cred prosti si nu profesionisti în ………,si se încred în unirea lor(clan de infractori în robe),avînd siguranta că nu-i vom dovedi :adică introducerea lor în puscărie de urgentă.

Complet Judecatoare Abuzive Corupte - Rusu Elena Minodora si Sorescu Teodora - Curtea Pitesti

Complet Judecatoare Abuzive Corupte – Rusu Elena Minodora si Sorescu Teodora – Curtea Pitesti

Toate victimile care se adresează Generalului de carton Aldea Mihai,de la Parchetul Curti de Apel Pitesti,li se dau N.U.P-uri(neînceperea urmăriri penale) la toti infractorii mentionati .Deci întrun cuvînt,infractorii chipurile procurori de la Parchetul Curti de Apel Pitesti ,îi favorizează pe toti acesti infractori din anul 1994 si în continuare.Vă dati seama cît de mult suferă victimile în puscarii si familile acestora . Am studiat cu atentie,dosarele judecate de acesti nenorociti,comunisti si am făcut o statistică ,în care s-a stabilit că 80% sunt condamnati fără să existe probe ,sau indici ,sau a se îtruni toate elementele contitutive ale vrei une infractiuni ,imputate de ei,în mod abuziv.Nu mai punem ,că înghit interceptările,efectuate ilegal ,cu grămada si sms-uri ,sau E-mail-uri.I-am lăsat să-si continue crimele ,abuzurile,etc si au crezut că gata au scăpat!

Complet Judecatori Abuzivi Corupti Curtea Pitesti - complet de judecata Diaconu Gheorghe, Sandulescu Gabriel, Rusu Minodora

Complet Judecatori Abuzivi Corupti Curtea Pitesti – complet de judecata Diaconu Gheorghe, Sandulescu Gabriel, Rusu Minodora

Gheorghe Diaconu ,psihopatul Curti de Apel Pitesti(chipurile presedinte),mentorul infractorilor în robe ,ia spagă la greu ,de la băieti destepti ,care ajung la ei să-i judece si bineînteles pe care-i cunosc,sau vin cu dedicatie de la avocatii (băieti buni),sau militieni politruci ,procurori.

Dăm exemplu pe ex presedintele C.J Arges,C-tin Nicolescu care le-a dat spagă la cei trei judecători de recurs cîte 100 000 euro/bucată robă.Nea Costică ,bine mersi a fost pus în libertate în mod abuziv,de clanul înrobatilor,desi legea nu le permitea din cauza prejudiciului ,mare de 3 milioane de euro, fiind un mare pericol public la C.J Arges l,la bugetul de stat,si pentru populatie. Nea Costică,a furat în continuare sute de milioane de euro,miliarde ,de la bugetul de stat,cu primarii lui cam 60 de infractori în costume si cravate. Acest nenorocit Diaconu Gheorghe ,hodorg ,mai solicită si prelungirea mandatului de presedinte al Curti de Apel Pitesti pînă la adînci bătrîneti.

Mai dăm un exemplu cu acest infractor Diaconu Gheorghe.Au venit la noi ,patroni care aveau mese în apropierea magazinului Trivale ,acestia vindeau ,blugi,etc,si s-au văitat,că acest hot Diaconu le ia blugi de pe masă,îi probează punîndu-i pe lîngă el,să vadă dacă i se potrivesc ,si pleacă fără să plătesca ca ultimul hot nesimtit,pervers,crezînd că i se cuvin de drept.Mai adăugăm că,au venit familile victimilelor la noi disperati,plîngînd că acestia (victimile) au paralizat în puscărie,sau arest si chiar au decedat.

Acesti psihopati,înrobati ,nu au nici-o milă de victime ,sunt fără scrupule la condamnări,si victimile mor nevinovate în aresturi si puscării. Nu ne putem închipui, cum mai pot dormi ,stiindu-se cu atîtea crime pe constiintă (lucru care se pare că nu există la ei) ,din judecăti malefice,si bolnave psihice.

Judetele Arges si Vîlcea, sunt terminati din cauza nenorocitilor angajati in robe.în special de cei mei sus mentionati.

Complet Judecatori Abuzivi Corupti Diaconu Dumitru si Rusu Elena Minodora - Curtea Pitesti

Complet Judecatori Abuzivi Corupti Diaconu Dumitru si Rusu Elena Minodora – Curtea Pitesti

Am înteles că Înalta Curte de-Îcasatie si Justitie Bucuresti ar fi casat sentinta eliberată de Curtea de Apel Bucuresti ,a lui Nea Costică Nicolescu ex-presedintele C.J Arges .Din informatile pe care le avem,completul de judecată al Înaltei Curti,care a judecat dosarul ,ar fi primit prin diferiti politruci,de casă ,ai clanului înrobatilor,de Înaltă Curte de favorizări infractori(exemplu C-tin Nicolescu) sume de ordinul milioanelor de euro,la această casare. Noi cunoastem foarte bine probele din dosar ,dar clanul Înorobatilor de Înaltă Curte au uita ,că cineva monitorizează toate robele corupte inclusiv si mai ales pe ei.

Sunt judecători din Arges la Inalta Curte de Încasatie(spăgi grele),exemplu,chipurile magistrata Mirela Sorina Popescu,care aranjeză multe din dosare, cum a fost învătată de mentor Diaconu Gheorghe ,acasă la Pitesti.

Vom identifica ,completul ciubucar de milioane de euro luate de la nea Costică(fără frică),la care vom sesiza prin Procurorul DNA Bucuresti.

Ne întrebăm noi ,care cunoastem foarte bine dosarul ,lucrat profesional,de către DNA Arges ,si SRI ,ce tupeu de nesimtiti au avut acseti infractori în robe să dispună casarea sentintei Curti de Apel Bucuresti.

Oricum pentru spagă ,clanul îrobatelor fac orice,fără să tină cont de litera legii,si probele beton administrate la dosar.

1.Sesizăm Presedintele C.S.M ,Ministrul de Justitie Bucuresti,cît si DNA Arges si DNA Bucuresti ,si Procurorul General al Parchetului de pe lîngă Înalta Curte de Casatie si Justitie ,întrucît s-au comis fapte penale grave ,de toti cei mentionati în acest articol.

2. Solicităm începera monitorizărilor împotriva acestor clanuri de chipurile magistrtati.

3.Solicităm să li se scoată toate convorbirile telefonice din urmă între 6 luni si 2 ani pe cap de robă,pentru a se vedea cu se ocupă acestia

4. Solicităm să li se stabilesacă de cătr SRI toate traseele si locatiile ,unde au mers la infractori pentru a lua spaga.

5. La magistrati de Arges(chipurile),să li se studieze cu mare atentie ,toate sentintele si decizile eliberate în mod abuziv,care au dus la crime si genocid,si identificarea tuturor victimelor paralizate si decedate din mîna acestor criminali.

 

Articol de
Claudia Ionescu