Judecătorii demenți și nenorociți ai Curții Constituționale Române fac decizii abuzive fără a exista vreun conflict constituționalJudecătorii demenți și nenorociți: Președinte Valer Dorneanu, judecător Marian Enache, judecător Petre Lăzăroiu, judecător Mircea Ștefan Minea, judecător Daniel Marius Morar, judecător Mona-Maria-Pivniceru, judecător Livia Doina Stanciu, judecător Simona – Maya Teodoroiu și judecătorul Varga Attila fac decizii abuzive fără a exista vreun conflict constituțional

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari judecători demenți ai Curții Constituționale Române.

Valer Dorneanu, cel mai mare jeg al CCR

Președintele Valer Dorneanu și toți judecătorii enumerați fac decizii abuzive fără a exista vreun conflict constituțional, își depășesc total competența pentru a-și ajuta toate lichelele infractoare PSD-iste și ALDE-iste. Aceste scursuri ale societății, primesc tot felul de sesizări, ba de la Președintele României, ba de la politrucii PSD-ALDE ș.a.m.d. Ei se pronunță fără a avea vreo competență sau fără a exista vreun conflict constituțional. Acești demenți de judecători, corupți și abuzivi au preluat rolul judecătorilor comuniști ceaușiști. Ei se pronunță la tot felul de sesizări care nu au legătură cu conflictele constituționale. Dacă Ministrul Justiției a dorit ceva, fiind fost coleg cu ei, i s-a aprobat de îndată tot. Dacă vreun PSD-ist ca Liviu Dragnea vrea să desființeze vreun articol de lege din Codul Penal sau din Codul de Procedură Penală i se aprobă printr-o decizie abuzivă de îndată. Laura Codruța Kovesi fost procuror șef al DNA a fost înlăturată de la instituția DNA printr-o decizie abuzivă eliberată de demenții judecători ai CCR. În acest caz, legal competența era a Consiliului Suprem de Magistratură nu a Curții Constituționale Române. Acești judecători tirani ascultă ordinele altor tirani ca președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și ca președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Acești doi infractori, Dragnea și Tăriceanu și-au distrus dușmanii care au acționat legal, prin a-i folosi pe judecătorii demenți, corupți și abuzivi ai CCR.

Dragnea și Tăriceanu, jegurile jegurilor

Președintele Valer Dorneanu, judecătorii Marian Enache, Petre Lăzăroiu, Mircea Ștefan Minea, Daniel Marius Morar, Monica Maria Pivniceru, Simona Maya Teodoroiu și Varga Atilla sunt toți PSD-iști, numai tanti Livia Stanciu nu e PSD-istă, dar nu poate face față infractorilor PSD. Dacă le dai sute de mii de euro sau milioane de euro la acești judecători PSD îți rezolvă orice articol de lege din Codul Penal sau Codul de Procedură Penală. Nu mai punem că acești tirani judecători PSD preiau comenzi pentru milioane de euro și eliberează decizii abuzive fără a fi vreun conflict constituțional. Numai pentru Laura Codruța Kovesi a plătit Dragnea și Tăriceanu 3 milioane de euro și au destituit-o din funcție prin decizia CCR abuzivă. PSD-iștii Dragnea și Tăriceanu au gândit-o bine lucrarea, de a-I folosi și plăti pe tiranii judecători ai CCR și de a-I distruge pe toți procurorii care i-au cercetat și trimis în judecată. Cum au probleme, imediat fug la judecătorii demenți, corupți și abuzivi ai CCR. Tiranii oameni serioși, le cer șpăgile pentru a întocmi sentințe abuzive și favorizatoare lor.

Petre Lăzăroiu, un jeg mai mic

Tiranii judecători din cadrul CCR eliberează decizii abuzive fără conflict constituțional sau fără a avea competență să se pronunțe în locul altor instituții. La ei, deciziile se eliberează ca abonamentele pentru călătorii, percep șpagă pentru lucrările abuzive care favorizează pe toți infractorii PSD-ALDE. Leprele împuțite de judecători ai CCR cred că nu vom sta de ei să fie cercetați pentru fiecare decizie abuzivă și favorizatoare tuturor infractorilor PSD-ALDE. Nu vor scăpa nearestați pentru toate tiraniile pe care le-au făcut împotriva tuturor procurorilor DNA – competenți și eficienți. Mârlanii judecători ai CCR se cred executorii poporului și ai șefilor de instituții, le-a intrat în cap că-I susțin PSD-ALDE și îi sponsorizează cu șpăgi mari de euro la fiecare decizie abuzivă. Tiranii CCR vor fi distruși sistematic, nu trebuie să mai calce prin Curtea Constituțională Română. La Curtea Constituțională Română trebuiesc judecători competenți sau procurori competenți pentru a-și respecta competența și de a nu mai primi șpăgi pentru decizii de la infractorii PSD-ALDE. Altfel, se alege praful și pulberea de șefii de instituții. Judecătorii CCR s-au îmbogățit la greu și se îmbogățesc la greu din șpăgile mari primite de la PSD-iști și ALDE-iști. Avem informații sigure pentru tot ce am relatat în acest articol, am și verificat sutele de decizii date în mod abuziv pe șpăgi mari de euro.

Mona Maria Pivniceru, o moldoveancă împuțită dar și un jeg nenorocit

Tiranul Liviu Dragnea i-a dat ordin doamnei premier Dăncilă să-I dea lui Tudorel Ministrul Justiției, 31 de milioane de euro completare la buget care va fi sustras cu toți președinții Curților de Apel din țară. Tudorică s-a îmbogățit și el ca și colegii lui de la CCR, furând bugetul Ministerului Justiției cu tot felul de președinți de Curți de Apel și președinți de Tribunale. Folosesc firme de casă pentru diferite lucrări sau pentru cumpărări de diferite obiecte, umflă manoperele de 5-6 ori mai mari ca la alte societăți, introduc facturi fictive de la alte firme de casă pentru diferite produse, își trag șpăgi milioane de euro. Așa s-au îmbogățit toți Miniștrii de Justiție, furând bugetul anual cu președinții de Curți de Apel și managerii de casă.

Peste tot se fură bugetele date la comanda lui Liviu Dragnea. Anul viitor va fi bătălie mare pentru bugete la instituții. Nea Liviu Dragnea le va aranja pe toate și le va trimite la toți prietenii pentru a le sustrage sistematic. Din informațiile noastre a reieșit că el percepe un comision de 10%, restul l-a lăsat la alți infractori. Nu are comision mare față de alți infractori. Jeguri de jeguri sunt judecătorii CCR și infractorii PSD-ALDE.

Articol de Cristi Ciobanu