Jurnaliștii Badea Mircea, Gâdea Mihai și Ciutacu Victor obsedați de prim procurorul D.N.A. – Laura Codruța Kovesi, procurorul Viorica Stoica de la Parchetul de pe lângă I.C.C.J. favorizează infractori periculoși și solicită șpăgi de peste 10.000 de euro de la fiecare infractorObsedații Badea Mircea, Gâdea Mihai și Ciutacu Victor o terorizează pe șefa D.N.A.-ului Laura Codruța Kovesi seară de seară, fără a avea vreo probă concludentă, difuzează numai diversiuni mizerabile ca ei, procurorul corupt total și favorizator al tuturor infractorilor Viorica Stoica solicită ciubuc la fiecare infractor în robă sau cu grade, precum și celor care dețin sume mari de bani

Dragii noștrii cititori continuăm în această ediție cu cei mai diversioniști jurnaliști de la Antena 3 și RTV, de asemenea relatăm și despre cea mai mare infractoare în robă Viorica Stoica de la Parchetul General. Infractorii jurnaliști: Mircea Badea, Gâdea Mihai și Victor Ciutacu sunt obsedați de șefa DNA – Kovesi, seară de seară difuzează numai diversiuni, acuzând-o de favorizarea făptuitorilor, privindu-l pe fostul soț al dânsei „botezându-l” cu prenumele de Bebe. Ei nici habar nu au cum se numește fostul soț al prim procurorului DNA.

Mircea Badea - Roboțelul Defect

Mircea Badea – Roboțelul Defect

Obsedații Mircea Badea, Mihai Gâdea și Victor Ciutacu s-au îmbolnăvit la cap văzând că nu pot să înlăture pe șefa DNA de la instituția pe care o conduce cu mare drag și profesionalism. Se chinuiesc dobitocii prin fel și fel de tertipuri să o înlăture pe dânsa din funcție dar fără nici un rezultat. La domnul general Coldea le-a mers cu falsurile, cu înregistrările video etc., întrucât le-a înghițit cel mai prost președinte al statului care a dispus prin decret trecerea în rezervă a generalului. L-a doamna Kovesi, nu le-a mai mers, s-a prins și cel mai prost președinte al României din toate timpurile, că jurnaliștii obsedați de Kovesi crează diversiuni în direct și vor să o înlăture cu minciuni de la conducerea instituției.

Dobitocii de jurnaliști aranjau cu procurori care au fost dați afară din instituție să le trimită tot felul de documente de pe adresa de e-mail a DNA și după aceea punând în dezbatere în direct documentele respective falsificate. Mari nemernici sunt toți cei 3 jurnaliști, nu vor avea zile bune, li se va înfunda la un moment dat. Nu le ajung șpăgile primite de la toți politrucii care calcă pe la Antena 3 și RTV, mai fură cu contracte și bani de la instituții. Pun minutul de publicitate până la 20.000 de euro. Minutul lor de publicitate o fi făcut din diamante sau din blaturi cu directorii de la instituțiile statului. Mai au și cu primari contracte, nenorociții, descarcă conturile primăriilor la greu, se laudă cu audiențe maxime și că ar încasa bani mulți. Ei nu pot supraviețui decât din șpăgile primite de la infractorii politruci, directori de instituții, primari și mulţi alții.

Gâdea Mihai - hoțul hoților a furat zeci, sute de milioane de euro în 10 ani de la instituțiile statului

Gâdea Mihai – hoțul hoților a furat zeci, sute de milioane de euro în 10 ani de la instituțiile statului

Am solicitat DNA-ului să verifice toate contractele de publicitate cu statul precum și monitorizarea puțoilor jurnaliști. Le-a fost frică până acum să-i monitorizeze și să le verifice toate contractele pe care le au cu instituțiile statului. Numai Camera Deputaților și Senatul ce le-a băgat în conturi zeci, sute de milioane de euro pentru difuzări în direct bașca reclamă infractorilor. Strigă Badea în direct: „băi săracilor din presă, o să muriți de foame, o să dați faliment”. Știe el ce face ghidosul, contracte cu șefi de instituții de milioane de euro chiar zeci de milioane pe an. Le pune minutul de difuzare în direct la cca. 8000 de euro.Tot să faci contracte cu Camera Deputaților și Senatul. Acolo nu se mai fac licitații, se duc direct băieții de casă ai președinților, fac contractele și încep infracțiunile. Sunt arondați la bugete și conturi, stau pe spate și primesc milioane, zeci de milioane de euro pe an. Asta afacere profitabilă nu muncă cinstită.

Ciutacu Victor - a aranjat cu șefii de instituții să facă contracte pe furiș, bani zeci, sute de milioane furate

Ciutacu Victor – a aranjat cu șefii de instituții să facă contracte pe furiș, bani zeci, sute de milioane furate

La guverne tot așa, aranjau cu premierii precum cu Victor Viorel Ponta, făceau contracte fără să știe cineva, livrau milioanele – zecile de milioane de euro în conturile Antenei 3 și RTV. Minutul de difuzare în direct era de aproximativ 10.000 de euro.Tot să ai tovarăși la Guvern ca Victor Viorel Ponta, te îmbogățești rapid, dar și paraindărătul lui Ponta s-a simțit. Aceste 3 făcături de jurnaliști vor avea numai de suferit.

Procuror Viorica Stoica - a înghițit euro zeci de milioane la Parchetul General

Procuror Viorica Stoica – a înghițit euro zeci de milioane la Parchetul General

Procuroarea Stoica Viorica a favorizat făptuitorii: Magistrații Rodica Aida Popă, Foitaş Marius Daniel și Ghenea Mariana de la Înalta Curte de Casație și Justiție. A mai favorizat pe făptuitorii procurori: Generalul Aldea Mihai și pe procurorul Alin Stoica, ambii de Parchetul Curții de Apel Pitești, a mai favorizat și alți judecători de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea și Curtea de Apel Pitești. În dosarul nr.155/P/2016 al Parchetului General erau și sunt fapte penale de Represiune Nedreaptă conform prevederilor ar.283 N.C.P., Abuz în serviciu conform prevederilor art. 297 N.C.P., complicitate la represiune nedreaptă și complicitate la abuz în serviciu ș.a.m.d. Această nemernică psihică nu a ținut cont de condamnarea victimei pe termenul de prescripție a răspunderii penale și nici de falsificări de declarații ale victimei și martorilor. În acel dosar se văd tot felul de făcături cu ochiul liber, nu mai punem dacă dispunea la timpul potrivit expertizarea înregistrărilor martorilor și victimei. În acel dosar a intervenit prescripția răspunderii penale în anul 2011 lună octombrie și condamnarea dată în luna octombrie 2012. După fix un an de zile nemernicii de judecători au condamnat victima pe termenul de prescripție. Nu mai punem că în dosar nu aveau probe și din acest motiv au trecut la falsificări de înregistrări audio ale martorilor și victimei, le-au făcut declarațiile cum au dorit ei, întrebări, răspunsuri ș.a.m.d. Una s-a audiat în sala de judecată, altele s-au falsificat în spatele sălii de judecată.

Generalul Aldea Mihail nu a fost trecut în ordonanța criminalei Stoica - a plusat 15.000 de euro

Generalul Aldea Mihail nu a fost trecut în ordonanța criminalei Stoica – a plusat 15.000 de euro

Așa s-a ajuns de s-au pomenit 4 martori și victimă cu alte declarații audio și scrise. În sala de judecată nu s-au pus întrebările care apar în înregistrările audio, dar în schimb apar vocile falsificate ale judecătoarei Baciu Rosita  de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, a celor 4 martori și a victimei. Cât de criminală poate fi această judecătoare Baciu să dispună falsificarea înregistrărilor audio la martori și la chipurile, inculpat. Toți care trec pe la Judecătoria Râmnicu Vâlcea și dau de criminala Baciu Rosita Elisabeta să se aștepte că vor avea declarațiile falsificate prin programe speciale. Criminala Baciu a condamnat zeci de mii de victime prin falsificarea înregistrărilor audio la martori și chipurile, inculpaților. Dacă chipurile, inculpații declarau că nu au săvârșit fapta și propuneau martori pentru a-și proba nevinovăția, lor le apărea în înregistrările audio că recunosc că au săvârșit fapta. Le zicea: „Bine, spuneți martorii pe care îi propuneți”. Inculpații (victimele) propuneau martori adevărați, Baciu Rosita se ocupa cu cei de la calculatoare de falsificarea înregistrării iar la următorul termen, veneau martorii la audieri, ea țipa că o isterică la martori și le zicea: „Aveți grijă ce declarați că inculpatul și-a recunoscut fapta”. Bieții martori se speriau și rămâneau mirați. Cum să-și recunoască chipurile inculpații faptele dacă chiar ei solicitau martori pentru a-și proba nevinovățiile. Criminala le spunea des în sala de judecată: „Aveți grijă că și-a recunoscut fapta, vă arestez pentru mărturie mincinoasă”.

Procuror Alin Stoica - favorizat de criminala Stoica nu a fost trecut în ordonanță, a plusat 15.000 de euro

Procuror Alin Stoica – favorizat de criminala Stoica nu a fost trecut în ordonanță, a plusat 15.000 de euro

Așa a procedat criminala Baciu cu zeci de mii de victime pe care le-a condamnat în mod abuziv cu tot felul de falsificări de înregistrări audio și declarații. Practică și a practicat șantajul criminala, cu înregistrările false, a fost scăpată de procuroarea Stoica Viorica, atât ea cât și mulți alții. Această procuroare dementă a favorizat și favorizează anual peste 2.000 de infractori periculoși, nu mai punem la socoteală că le cere bani la greu pentru a le da clasări la dosare (cauze), pe unii infractori nu-i mai trece nici în ordonanțele mizerabile ca ea. Cei care nu sunt trecuți în ordonanțe plătesc mai mult până la 15.000 de euro, le face favorul să nu mai apară cercetați la un control al C.S.M.-ului sau de generalul Lazăr Augustin. Apar curați ca lacrima, criminalii.

Solicităm autosesizarea din partea Procurorului General și de asemenea mai solicităm autosesizare din partea prim procurorului DNA – București.

 

Articol de Petre Constantinescu