Lascu Laura Codruța Kovesi, la această oră inculpată, a favorizat 100 de infractori care au vândut Flota RomânăInculpata Lascu Laura Codruța Kovesi a favorizat 100 de infractori, primul fiind Traian Băsescu, din acest motiv s-au pierdut 300 de milioane de dolari, banii din șpăgi fiind la infractori

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cea mai mare infractoare inculpată Lascu Laura Codruța Kovesi care a favorizat 100 de infractori periculoși, și-a tras șpăgi pe măsura favorizării și a prejudiciat statul cu peste 300 de milioane de dolari.

Lascu Kovesi, cea mai dementă procuroare, favorizatoare non-stop la 100 de inculpați

Inculpata Laura Codruța Kovesi a dispus clasarea cauzei unde erau implicați cei 100 de inculpați care au vândut cele 16 nave (vapoare) cu aproximativ 2 milioane de dolari iar ele valorau peste 300 de milioane de dolari.

Flota României a fost vândută de Traian Băsescu și cei 99 de inculpați cu un preț de nimic, așa s-a ajuns de au prejudiciat statul cu peste 300 de milioane de dolari. Traian Băsescu a aranjat cu Codruța Kovesi și cu expertul DNA să evalueze 16 nave (vapoare) la o sumă derizorie de circa două milioane de dolari. Ele valorau la acel timp circa 300 de milioane de dolari. După ce au fost vândute cele 16 nave (vapoare), cumpărătorii, tot infractori, le-au pus la treabă făcând transpoarte de produse petroliere în Asia etc. timp îndelungat. La transport produse petroliere etc. au câștigat miliarde de dolari de pe urma celor 16 nave cumpărate pe un preț de nimic în acte dar șpaga cea mare de zeci de milioane de dolari a fost și este la cei 100 de infractori. Kovesi, prietenă cu Traian Băsescu au hotărât să distrugă acest dosar, făcând o evaluare de nimic cu expertul DNA dar și invocări mincinoase scrise de Kovesi în Ordonanța de clasare a cauzei. Traian Băsescu a declarat în fața procurorilor DNA că el nu a semnat nici un document la vânzarea Flotei Române și că nu ar fi participat la licitație.

Traian Băsescu, cel mai nemernic infractor

Acest infractor, Traian Băsescu avea obligația legală ca Ministru al Transporturilor să împiedice infractorii să nu vândă Flota Română pe nimic sau să dispună o licitație legală cu mai mulți participanți și nu cu managerii de casă cum a procedat Băsescu Traian. El nu a scris nici un document că el ar fi împotriva vânzării Flotei Române, din contră a lăsat și aranjat să vândă Flota României pe un preț de nimic, dar șpăgile de zeci de milioane de dolari au intrat în patrimoniul inculpaților. Băsescu poate prosti 80% din popor dar pe cei 20% nu-i poate prosti. Organele de cercetare penală care îl vor cerceta atât pe el cât și pe Kovesi nu vor putea inhala minciunile infractorilor. Acele nave aveau o vechime de aproximativ 20 de ani, Băsescu Traian le-a trecut la casare în mod abuziv pentru a le da o valoare de nimic și pentru a-și trage atât el cât și cei 100 de inculpați zeci de milioane de dolari. Toate Flotele din alte state țin navele de produse petroliere circa 40 de ani, Băsescu le-a casat la 20 de ani. Cumpărătorul le-a mai folosit circa 20 de ani, a încasat pentru transport produse petroliere și altele, miliarde de dolari. Solicităm ca procurorii de la Secția de investigare a magistraților să solicite informații, documente de la cumpărător pentru a se stabili cu exactitate cele semnalate de noi. Vă închipuiți ce profit avea statul român de la transport produse petroliere etc.

DNA București, de tot rahatul

Lui Băsescu Traian și la cei 100 de inculpați mai bine le-a convenit să stea cu zecile de milioane de dolari în conturi pentru a-și trage o dobândă foarte mare la acel timp. Pe infractori i-a durut în fund de statul Român și de popor, lor să le meargă bine, poporul să sufere din cauza lor. La acel timp, Traian Băsescu se încadra și la infracțiunea de Subminarea Economiei Naționale, acum o să răspundă ca Kovesi pentru alte infracțiuni destul de grave. Foarte ușor a dispus Lascu Laura Codruța Kovesi clasarea cauzei cu cei 100 de inculpați, dar ce șpagă mare și-a tras Codruța de la cei 100 de inculpați. Într-un cuvânt, Kovesi a favorizat infractori peste 100 la număr, numai la dosarul cu vânzarea Flotei Române. Dacă primea ordin de la Traian Băsescu să-l aresteze pe vreun politic, imediat o făcea. Avea probe, nu avea, ea dispunea arestarea victimei. Asta își merită pedepse grele pentru tot ceea ce a făcut, rău la mii de victime. Nu are conștiință rroma, mai face și pe deșteapta în fața organelor de cercetare penală (procurori). De acest dosar de favorizare a făptuitorilor nu va scăpa Kovesi așa cum nici Traian Băsescu nu va scăpa de condamnări grele. Are un tupeu tătarul, pe posturile TV unde plătește, de îți vine să îl iei la bătaie. S-a lipit de Victor Ciutacu la RTV și la B1 TV de Mănăstire Silviu, dar în schimb îi sponsorizează non-stop și acuză pe toți cei care îi sunt incomozi. Și lui, dar și lui Kovesi le era frică de generalul Coldea întrucât le știa toate infracțiunile. Se dădeau prieten cu generalul Coldea dar le era frică de el. Când a fost Coldea lucrat cu tot felul de înregistrări video trucate și cu biletul fals făcut de Ghiță, se bucurau Băsescu și Kovesi și râdeau ca doi nebuni. Kovesi spunea pe posturile TV: „eu nu am beneficiat de bilete gratis pentru sejururi și nici nu am plecat în vreo excursie cu infractorii”. Se referea tot timpul la generalul Coldea.

Ministerul Justiției o va înlătura pe Kovesi din sistemiption

Ea nu va călca pe urmele generalului Coldea niciodată, e atât de rromă și incultă încât va face pușcărie pe nebuneala ei care a practicat-o la DNA. Noi o publicam pe Lupu Daniela, șefa DNA Pitești tot timpul pentru favorizarea făptuitorilor și pentru șpăgi mari primite de la sute de infractori cu funcții și grade, ea îi prelugea mandatul din 6 în 6 luni. Acum o să stea la pușcărie cel puțin 8 ani de zile. Nu recunoaște rroma împuțită că a primit șpăgi lunar de la toți procurorii șefi de serviciu teritoriali din toate județele.

Solicităm ca procurorul șef secție de investigare a magistraților să solicite dosarul care a fost clasat de Kovesi și a favorizat peste 100 de inculpați. Rugăm să se dispună cercetări împotriva lui Lascu Laura Codruța Kovesi și a celor 100 de inculpați. Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului sef secție.

Articol de Cristian Panait