Liviu Dragnea hoțul hoților, și-a tras sute de mii de hectare de teren și aproape tot patrimoniul Consiliului Județean Teleorman furând bugetele an de anEx prefectul Liviu Dragnea și ex președintele Consiliului Județean Teleorman, tot Liviu Dragnea, hoțul hoților, a furat timp de 12 ani sute de mii de hectare de teren, patrimoniul Consiliului Județean și bugetele an de an

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cel mai mare hoț național, Liviu Dragnea.

În anul 1996, Liviu Dragnea a devenit Prefect de Teleorman. Acesta era șeful Comisiei Județene de Fond Funciar. De când s-a pus în fotoliul Prefecturii Teleorman s-a gândit prima dată cum să-și însușească sute de mii de ha de teren la diferite poziții valoroase. Lua legătura cu primarii care veneau la el pentru a le valida zeci de mii de moștenitori fictivi, pe terenurile moștenitorilor de drept, sau pe suprafețele de teren din rezervele primăriilor. Nea Liviu Dragnea, prefect la vremea aceea și Președintele Comisiei Județene de Fond Funciar a Prefecturii Teleorman le-a impus tuturor primarilor din județ să-i împroprietărească și lui soția, neamurile și pe toți tovarășii lui apropiați cu sute de mii de hectare de teren. Primarii, băieți de valoare, au acceptat propunerea escrocului Dragnea. Au și trecut la treabă, împroprietărindu-i pe soția Dragnea Bombonica, pe cei din neamul ei, precum și pe cei din neamul lui Dragnea Liviu.

Liviu Dragnea e hoțul hoților

După circa doi ani de zile în funcția de Prefect al Județului Teleorman, a solicitat primarilor cu dare de mână să-i împroprietărească și zeci de mii de tovarăși. Are acest escroc ca prieteni pe mai toți oamenii din județul Teleorman. Dacă le-a făcut parte din ciordeală, toți au fost de acord să fie încărcați cu sute de mii de ha de teren pe raza județului Teleorman. Și la această oră, Dragnea Liviu are zeci de mii de ha la tovarășii lui de mare încredere. Prietenii lui de încredere au asociații agricole și îi muncesc terenurile, zeci de mii de ha, anual. Tot profitul și banii din subvențiile de la UE ajung la moșierul Dragnea. Escrocul de Liviu le face parte și lor să-și plătească sclavii și să le rămână și lor ceva bănuți. Din toate informațiile noastre și din documente a reieșit că Liviu Dragnea e cam zgârcit cu managerii de la Asociații. Ei se vaită că le ia toți banii escrocul de Liviu, muncesc foarte mult și nu le rămâne mare lucru. El, pentru a-i prosti le promite favoruri pe la alte instituții. Recunosc ei, că-i mai ajută cu diferite probleme, una peste alta le convine să-l aibă pe Liviu Dragnea tovarăș. Le dă și bani împrumut și nu le cere dobândă, într-un cuvânt face și alte gesturi pentru ei, ca să-i țină agățați. E bandit mare, nea Liviu Dragnea! O parte din moștenitorii lui fictivi, au vândut terenurile luate de la moștenitorii de drept și din rezervele primăriilor. Nea Liviu a negociat la sânge cu cumpărătorii, a primit prețuri mari la m.p., vânzând zeci de mii de hectare, chiar sute de mii de hectare când prețurile erau sus de tot între anii 2008 – 2010. Și-a tras escrocul de Liviu Dragnea, miliarde de euro, le-a dat și la moștenitorii fictivi un procent de 10% la vânzare, așa că nu-l vor da în primire niciodată. Dar are ghinionul că s-au spart moștenitorii fictivi la colaboratorii noștri. Sunt înregistrați non-stop. Nea Liviule, până aici ți-a fost! Prescripția răspunderii penale să o pună în cui, are infracțiuni non-stop. Vom sesiza DNA București sau secția lui Tudorel, Ministrul Justiției și vom solicita să-l cerceteze serios nu ca până acum.

Irina Tănase are de suferit, îl va aștepta pe nea Liviu ani mulți până se va elibera din ANP

Din anul 2000 a trecut pe funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman. Și-a luat fotoliul în primire și funcția de președinte al CJ Teleorman, s-a apucat de prăduit spațiile comerciale ce făceau parte din patrimoniul CJ Teleorman. Derbedeul de Liviu negocia cu clienții șpaga la m.p. pentru spațiul comercial, băteau palma și treceau la întocmirea de documente false. În documente apăreau și apar prețuri pe m.p. de tot rahatul, dar șpaga a fost foarte mare. Nu s-au făcut anunțuri pentru a licita cineva, totul s-a dat pe sub mânuță cu șpăguță foarte mare. Așa a înstrăinat escrocul de Liviu Dragnea, Patrimoniul CJ Teleorman, pe nimic, dar șpaga a fost aproape de prețul real de la acea vreme, între anii 2000 – 2012. La verificări se va constata tot ceea ce am relatat. Dacă Ministrul Tudorel îi va întinde vreo mână de ajutor când va fi cercetat, i se va usca mâna sau va merge cu el la beciul domnesc. S-au chinuit să măsluiască codul penal și codul de procedură penală pentru a putea scăpa câte-o zdreanță ca Liviu Dragnea. Oricum vor fi cercetați toți care au votat toate acestea și vor răspunde penal. Cât de escroci sunt acești aleși ai poporului, poporul inconștient i-a votat pentru promisiuni. Au pus la pensii 10% și au scumpit alimentele cu 30%. Carburanții s-au dus în sus și ei o să plece tot sus dacă o vor ține tot așa cu tupeu țigănesc, că doar ciori sunt. Bugetul, dat anual de către guverne între anii 2000 – 2012 a fost ras an de an de Liviu Dragnea și primarii lui de casă. Domnul Liviu Dragnea își chema toți primarii de casă pentru a le împărți bugetele pentru primării. Negocia cu aceștia pentru a-i da un comision de 25% din sumele aprobate. Primarii lui de casă erau de acord cu acest comision de 25% din sumele aprobate. Vă închipuiţi ce buget gras le dădea Liviu la primarii de casă iar la cei care nu erau din partidul lui, erau trecuți pe tabele ultimii.

Bombonica Dragnea e acum fericită, a scăpat de hoțul hoților

Din informațiile noastre a reieșit că nea Liviu dădea buget la un primar de casă, suma de 50 de miliarde de lei vechi/an. Îi revenea anual comision gras de la peste 60 de primari de casă. Circa 12 ani a fost în funcția de președinte al CJ Teleorman. A ras nebunul toate bugetele anual. Cum să nu-l iubească doamna Bombonica dacă Liviu producea la greu. Acum și Irina Tănase îl iubește pe nea Liviu pentru funcțiile pe care le deține, dar și pentru toate miliardele de euro furate. E invidiată Irina de multe fufe, dar ea a avut succes la nea Liviu. Pe Bombonica a părăsit-o. La banii lui, miliarde de euro puse bine la tovarășii lui de încredere, și-a permis o pulpiță tinerică. Așa a ajuns Liviu Dragnea multimiliardar în euro. Se crede victima serviciilor secrete și a DNA-ului. A furat și el ceva de la foștii milițieni, când se apucă organele de cercetare penală să-l cerceteze, țipă tare: „Statul paralel vrea să mă facă, îmi fac ăștia dosar la comandă…”. Dacă nici la acest infractor periculos nu s-au comis infracțiuni, ce să mai spunem de victimele adevărate din ANP. L-au mai învățat tovarășii lui milițieni să strige tare în direct la Gâdea Mihai și la Victor Ciutacu: „Kovesi e o nebună, face parte din Statul Paralel…”. Toate acestea le strigă în direct, că așa l-au învățat milițienii lui comuniști. Milițienii comuniști îi învățau pe primari să-i facă nebuni pe oamenii sănătoși la cap pentru a scăpa necercetați de organele de cercetare penală. Era o tehnică și asta în comunism care încă o mai folosesc mulți și acum, exemplu Liviu Dragnea. Apar pe post ca niște curve masculine, se dau victime și strigă în direct la posturile tv de casă: „Statul Paralel vrea să ne facă dosare la comandă!”.

Hoțul hoților în Camera Deputaților

Cea mai mare zdreanță de om e Liviu Dragnea, mai e susținut și de tot partidul. Liviu Dragnea, hoțul hoților a ajuns să conducă din spate tot poporul.

Articol de Liviu Poșircă