Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, dejecțiile națiunii românePreședintele PSD – Liviu Dragnea și premierul României Viorica Dăncilă au hotărât în ascuns demiterea Ministrului Justiției, Tudorel Toader

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu dejecțiile națiunii române, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea speră la grațiere, nu o să aibă parte de ea

Țărănușul de Teleorman, Liviu Dragnea și țărăncușa Viorica Dăncilă au solicitat în mod abuziv demiterea Ministrului Justiției Tudorel Toader întrucât nu le-a mai onorat comenzile abuzive și favorizatoare tuturor infractorilor PSD-ALDE.

Ministrul Justiției Tudorel Toader a muncit aproape zi și noapte pentru a le fi bine infractorilor PSD – ALDE și de a le onora toate comenzile pentru a nu mai răspunde penal sau pentru a fi înlăturată răspunderea penală de la infractorii PSD-ALDE. Tudorel s-a săturat să favorizeze tot timpul infractorii PSD-ALDE și a hotărât să nu mai răspundă la toate comenzile infractorului Liviu Dragnea etc. Minsitrul Justiției Toader Tudorel s-a văitat pe la prieteni de-ai noștrii că nu-i mai poate duce în spate pe infractorii PSD-ALDE. Spunea că el e căutat tot timpul de oamenii lui Dragnea pentru a le oferi legi comandate de Liviu Dragnea. Lui Tudorel îi e frică de țărănușul de Teleorman, așa că nu mai e sigur pe funcția pe care o deține. Oricum Viorica Dăncilă a fost pusă de Liviu Dragnea să-l demită pe Tudorel și să-și pună un ministru de justiție corupt și fricos pentru a le rezolva în continuare infractorilor PSD-ALDE dosarele care sunt în curs de judecată. Pe Tudorel au pus presiune infractorii PSD precum Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. Tudorel nu e de vină cu nimic, doar că s-a săturat să le mai onoreze comenzile abuzive și cu favorizare a tuturor infractorilor PSD-ALDE. Nouă ne este milă de Tudorel dar nu l-am pus noi să râvnească la funcția de Ministru al Justiției și să-și bage în cârd cu țărănușul de Teleorman Liviu Dragnea.

Dăncilă Viorica, o pramatie

Mai bine stătea la CCR, era mai liniștit , nu avea atât stres din partea inculpaților Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Dacă e demis Tudorel de președintele României vai mama lor de PSD-iști. Vor fi arestați și condamnați mulți dintre ei. Tudorel le-a oferit protecție infractorilor și a băgat frica în procurori și judecători cu diferite legi și decizii ale CCR. Cine le mai obține PSD-iștilor decizii de la CCR. Un ministru care nu-i cunoaște pe judecătorii CCR?!?! Tudorel era prieten cu ei așa că PSD-iștii nu vor mai obține decizii CCR pe bandă rulantă. Liviu Dragnea a făcut blatul cu completul de la Înalta Curte de Casație și Justiție așa că va primi achitarea în mod abuziv. Vor răspunde toți judecătorii care îl vor achita. Aștia nu sunt conștienți că va veni la putere PNL-ul și se va termina cu favorizarea infractorilor PSD-ALDE. Dacă ar ști că SRI-ul își va relua competența legală pentru toate infracțiunile împotriva Securității Naționale, nu ce e în Codul de Procedură Penală ci din Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului ș.a.m.d. s-ar sufoca Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea și alții. PNL-iștii sunt legiști nu suportă porcăriile PSD-iștilor. Și-au tăiat craca de sub picioare înlăturându-l pe Tudorel de la Ministerul Justiției; vor face pușcărie la greu.

Călin Popescu Tăriceanu, o dejecție

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu sunt atât de proști încât să înlăture de la Ministerul Justiţiei un ministru puternic cu blat greu la judecătorii CCR. Oricare ar veni la Ministerul Justiției nu are blat la judecătorii CCR. Așa că Liviu Dragnea și Tăriceanu nu vor mai primi decizii de la judecătorii CCR cu dorințele propuse. Pe cine mai strigă Codrin Ștefănescu și alții când Liviu Dragnea va fi arestat. Până acum striga: „Tudorele fă ceva!”. Cine să mai facă ceva dacă Tudorel va pleca. Liviu Dragnea e paguba PSD, îi trage în jos ca fiarele malefice pe victime. PSD-ul va avea cel mai mic procent la toate alegerile, se duc la fund ca pietroiul în mare. Dacă le-a plăcut cel mai mare infractor în fruntea partidului, așa le trebuie. Suntem curioși ce va hotărî președintele României. Îl va demite pe Tudorel sau se va uni cu el pentru a crăpa Dragnea ca un pepene de Teleorman. Dacă nu-l demite președintele pe Tudorel să vedeți ce umblă Dragnea pe la judecătorii CCR ca și Tudorel. Lui Dragnea îi convine decât infractori ca și el, care sunt mai serioși îi folosește cât poate, când nu mai vor să percuteze la comenzi le sare la gât sau o pune pe Dăncilă să-i elibereze din funcții.

Ministrul Tudorel s-o țină tot așa ca la Moldova

Dumnezeu le-a luat mințile la proști, dar ei nu vor înțelege niciodată că fără Ministrul Tudorel ei nu au nici o valoare. Vor fi mâncați de procurori și de judecători dacă nu va mai fi Tudorel, Ministrul Justiției. Liviu Dragnea și Tăriceanu îl vorbesc de rău pe Tudorel pe la prieteni și fac bășcălie pe seama lui. Se laudă amândoi că vor pune un ministru de justiție care va fi de acord cu ei pentru grațierea tuturor infractorilor. Tudorel nu a vrut să-și bage pielea în saramură, a refuzat sistematic ordinele lui Dragnea și Tăriceanu. Ce ministru de justiție or să pună să le onoreze toate comenzile?!! De când pleacă la serviciu Liviu și Călin se gândesc la grațiere, când se întorc acasă vin supărați că Tudorel nu le-a onorat comanda abuzivă. Ce oameni demenți sunt de insistă așa ca infractorii la judecători, pentru achitări. Aceste două dejecții, Liviu și Călin vor face pușcărie! Cât s-ar chinui ei să facă blatul cu judecătorii de la ICCJ, tot nu vor scăpa. Trag speranță ca spânu de barbă. Tot copiii pușcăriei vor ajunge, Dragnea și Tăriceanu. Sfinți niciodată!

Articol de Ion Panait