Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă le-au făcut buget gras prietenilor din PSD, președinți de Consilii Județene și PrimariDragnea și Dăncilă au primit șpăgi zeci de milioane de euro de la cei mai buni prieteni, președinți de Consilii Județene și primari pentru a le da cel mai gras buget

Dragii noștri cititori,continuăm în această ediție cu cei doi infractori: Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților și Viorica Dăncilă, premierul României, care au primit șpăgi de zeci de milioane de euro pentru a le da cel mai gras buget tovarășilor lor PSD-iști.

Dragnea nu se mai satură de mită

Am solicitat informații de la diferiți prieteni de-ai celor doi infractori, Dragnea și Dăncilă, la care am fost informați că acești doi infractori întârzie facerea bugetului pe anul 2019 pentru negocieri cu prietenii lor, șefii de Consilii Județene și mai mulți primari. Am mai fost informați că Viorica Dăncilă s-a lăsat cu greu convinsă de Liviu Dragnea să dea buget gras tovarășilor lui, președinți de Consilii Județene și primari, dar și șpagă de zeci de milioane de euro pentru Viorica Dancilă a fost introdusă la biroul ei din Guvernul României. Viorica, premierul României execută tot ce i se dictează de către Liviu Dragnea dar și beneficiu gras are aceasta de la Liviu Dragnea. Noi am mai publicat această situație infracțională dar secția 1 și secția 2 din DNA nu au dorit să formeze un dosar penal pentru a prinde toți infractorii, președinții de Consilii Județene și primari când le dă șpaga pentru a le aproba cel mai gras buget anual. Am sesizat DNA-ul pentru sustragerea bugetului anual de 43 de primari de orașe din țară. Șeful secției 2 DNA, un procuror de tot rahatul pentru a scăpa și favoriza 43 de primari infractori a hotărât să scaneze doar titlul de la articol și să ne trimită o comunicare că din titlul nu reies faptele penale. I-am trimis comunicarea și scanarea titlului de la articol șefului secției care cercetează magistrați. Ce tupeu de prost ca procuror, să nu dispui cercetări la 43 de primari de orașe care au comis infracțiuni grave an de an.

Dăncilă își face plinul cu euro

Procurorul șef al DNA, Călin Nistor nu știe ce fac jegoșii de procurori la cele două secții din cadrul DNA – București. Oricum s-a format dosar împotriva jegului de procuror secție, va răspunde penal pentru favorizarea a 43 de primari. Dacă o să le trimitem din nou acest articol pentru a se sesiza din oficiu va face la fel acest jeg de procuror șef secție. Din nou își va face al doilea dosar penal pentru favorizarea făptuitorilor. S-o țină așa că și noi o vom ține tot așa, la fiecare comunicare abuzivă, câte un dosar penal. E atât de prost încât nu știe pe unde merge și cum s-a trezit șef de secția a 2-a DNA. O să se trezească în Rahova – Jilava pentru a medita și de a-și da seama cine l-a sesizat. Dacă are tupeu să facă cu presa din astea ce să mai zicem cu bieții cetățeni. Își bat joc de toată lumea dar salariile le merg, circa 25.000 lei pe lună. Nu a dat nea Liviu Dragnea o OUG pentru a fi împușcați infractori ca aceștia. Ar cam trebui împușcați jeguri ca acești procurori care își bat joc de toți cetățenii României. În România nu merge decât cu amenințare și pedepse cu moartea prin împușcare. Dacă ar rezolva nea Liviu Dragnea și această situație ar fi lăudat de popor. Chiar își merită unii magistrați pedeapsa cu moartea.

Guvernul României condus de o infractoare, Dăncilă

Cum e posibil ca procuror șef secție în DNA să favorizezi 43 de primari de orașe care au furat bugetul anual peste 100 de milioane de euro de căciulă. Acesta ar trebui arestat la prima sesizare, dacă ar mai sta nenorocește tot. O cârpă, un retard de procuror care primește peste 25.000 lei lunar. Pe Dragnea și Dăncilă cine să-i mai cerceteze dacă acest procuror șef de secție respinge tot și favorizează în masă infractorii. Se bucură PSD-iștii că DNA-ul a ajuns cea mai jegoasă instituție, are numai procurori psihopați, retardați, gay etc. Dăncilă Viorica și Liviu Dragnea stau liniștiți, știu că procurorii DNA la această oră sunt cârpele lor de șters pantofii. Liviu și Dăncilă își fac bani grei din șpăgi, procurorul șef al secției 2 DNA respinge tot prin folosirea de tot felul de manevre.

Camera Deputaților condusă de un infractor periculos, Dragnea Liviu

Dacă ar fi scanat tot articolul nu ar fi avut tupeul să scrie că nu reies fapte penale dar pentru ai favoriza la infracțiuni pe cei 43 de primari de orașe a scanat doar titlul și a scris că nu reies faptele penale. Ce jeg ordinar de procuror să folosești asemenea manevre de adormire a infractorilor periculoși. Oricum ăsta nu va rămâne în libertate, toate cele relatate de noi le vor constata procurorii de la secția de investigare a magistraților. Cu asemenea procurori poți să te lauzi, ăsta trebuie arestat la prima audiere. Cine l-a propus pentru funcția de procuror șef secție, a comis un mare păcat. Dacă va sta această bestie în continuare pe această funcție va distruge toate dosarele și infractorii ca Dragnea și Dăncilă, vor râde cu gura până la urechi. Din cauza acestui infractor nu se vor mai forma dosare niciodată, le va face de cap la toate. E un mare pericol pentru DNA. El e inconștient de tot ceea ce face, se răzbună pe toți care solicită să cerceteze infractorii corupți etc. Bine nu îi va fi la această dejecție, va trage din greu pentru tot ceea ce face.

Articol de Preda Aurel