Ludovic Orban, inginer tehnolog la Tractorul Brașov și avocatul Cătălin Predoiu, amândoi în Guvernul României, vor să meargă la pușcărieDoi politici pârliți, Orban și Predoiu vor să desființeze Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justiție, încălcând decizia nr. 137/2019 a CCR precum și art. 17 CEDO etc.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu doi politruci inconștienți Orban și Predoiu care vor desființarea Secției Speciale de Procurori încălcând decizia CCR nr.137/2019, art. 17 CEDO etc.

Orban și Predoiu au hotărât să desființeze Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție, dar au fost susținuți și de președintele Comisiei de la Veneția Gianni Buquicchio care și acesta este un jurist pârât fără scrupule.

Orban, mandolină încalcă – decizii CCR și Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului la greu, va răspunde penal

Ce a hotărât Curtea Constituțională Română la decizia nr. 137/2019:

„…Respinge obiecția de neconstituționalitate formulată de un număr de 92 deputați, aparținând grupului parlamentar al PNL și grupului parlamentar al USR și constată că legea pentru aprobarea OUG nr.90/2019 privind unele măsuri pentru operaționalizarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție este constituțională în raport cu criticile formulate. Definitivă și general obligatorie…”

Cei doi băzăuni, Orban și Predoiu bat câmpii în Guvernul României, dar în schimb vor să meargă la pușcărie pentru nerespectarea unei decizii CCR precum este decizia nr. 137/2019. Acești pârliți incompetenți și abuzivi au încălcat art. 17. CEDO.

Art. 17 CEDO – Interzicerea abuzului de drept

„Nici o dispoziție din prezenta convenție nu poate fi interpretată ca implicând pentru un stat, un grup sau un individ, un drept oarecare de a desfășura o activitate sau de a îndeplini un act ce urmărește distrugerea drepturilor sau a libertăților recunoscute de prezenta convenție sau de a aduce limitări mai ample acestor drepturi și libertăți decât acelea prevăzute de această convenție”

Predoiu va fi cercetat non-stop, nu va scăpa ca la DNA de Kovesi

Dacă ei vor să desființeze această secție trebuie să desființeze în primul rând decizia nr.137/2019 a CCR și Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului. Dacă se comite un abuz din partea magistraților sau dacă iau mită magistrații ș.a.m.d. nu trebuie cercetați de această secție specială de procurori conform art. 17 CEDO. Dacă CEDO a hotărât ca abuzul să fie interzis și ei îl comit precum fumează, nu intră sub incidența art. 17 CEDO ș.a.m.d.

Orban și Predoiu sunt inconștienți de ceea ce fac, sunt plătiți cu bani grei pentru a încerca să desființeze această secție pentru investigarea infracțiunilor din Justiție. Nu vor reuși și dacă forțează nota merg la pușcărie înainte de a încerca. Ei se joacă cu focul, dar focul îi va arde tare de tot. O decizie CCR nu se mai poate desființa niciodată. Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului nu o pot desființa niciodată așa că dacă vor hotărî și vor face demersuri pentru desființarea Secției Speciale, vom formula sesizare împotriva celor doi infractori Orban și Predoiu la care vor fi cercetați și arestați.

Gianni Buquicchio, Președintele Comisiei de la Veneția, un ciubucar care și-a tras șpăgi mari pentru susținerea infractorilor Orban și Predoiu

Din informațiile noastre a reieșit că acești doi băzăuni infractori au primit zeci de milioane de euro șpagă pentru a desființa această secție constituită legal. Banii le-au luat mințile dar inconștiența duce la pușcărie, suferința le va fi mare în ANP. Vom sesiza Secția Specială de Procurori București pentru furtul bugetului Justiției de către Cătălin Predoiu. Acesta în Guvernul Tăriceanu și Guvernul Boc a furat rău de tot, bugetul justiției cu Președinții de Tribunale, Președinții de Curți de Apel umflând manoperele și materialele la Construirea de Tribunale noi sau la renovarea Curților de Apel. Le-a dat bani grei la Președinții de Tribunale pentru a construi Tribunale noi ca și la Pitești, le-a dat bani grei pentru a renova și îmbunătății Curțile de Apel ca exemplu Curtea de Apel Pitești. Numai Președinții cu relații la Predoiu au obținut zeci de milioane de euro, ceilalți 0 barat. Șpăgile au fost transportate de către managerii și președinții care au efectuat lucrările. Predoiu zâmbea pervers ca și Klaus Iohannis dar saliva din greu primind șpăgile la diplomate. Informațiile vin chiar din sistemul justiției și de la apropiații managerilor de casă ai președinților de Tribunale și Curți de Apel. Acest escroc pe nume Predoiu Cătălin actual Ministru al Justiției Române s-a înfipt ca o căpușă la bugetul Ministerului Justiției și pregătește din nou planul de infracțiuni pentru a sustrage tot bugetul pe anul 2020 cu președinții de Curți de Apel. Cine i-a cercetat pe acești nenorociți vreodată, DNA-ul Pitești a dat-o la pace cu președinții de Curți de Apel, șefa Serviciului, Daniela Lupu s-a corupt total. Interesele între ei și-au spus cuvântul. Cine ar putea să-i cerceteze la această oră, doar Secția Specială de investigare a infracțiunilor din justiție pe care vrea s-o desființeze de a nu mai răspunde penal chiar Cătălin Predoiu și cu alții.

Guvernul României, infractor de la un cap la altul

Vom sesiza Secția Specială de Procurori pentru a verifica toate bugetele anuale date de către Cătălin Predoiu pentru a se stabilii cu exactitate de ce a dat la unii președinți de Tribunale zeci de milioane de euro și la alții nici de renovare sau de consumabile. Vom mai sesiza Secția Specială de Procurori pentru a verifica de ce a dat zeci de milioane de euro la unii președinți pentru renovările Curților de Apel și la alți președinți  de Curți de Apel nici bani pentru calculatoare sau consumabile. La judecători nu au ajuns banii nici pentru renovări ce să mai zicem de vreo judecătorie construită nouă. Se observă din elicopter blatul între Predoiu și Președinții de Curți și Tribunale din perioada Guvernelor Tăriceanu și Boc. Dacă procurorii vor verifica manoperele foarte mari introduse de managerii de casă ai lui Predoiu și Președinții de Curți și Tribunale se va constata câtă șpagă au luat Predoiu și Președinții. Licitațiile s-au făcut pentru lucrări, totul s-a făcut în ascuns fără a se ști ce societăți lucrează pentru ei și câtă manoperă triplă au folosit pentru a sustrage banii statului. Ungurul Orban are și el infracțiuni la greu, le vom publica în alte articole. Aceștia sunt cei care vor să desființeze Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție, alții nu apăreau decât cei care vor fi cercetați chiar de Secție.

Articol de Iulian Vâlcu