Lumină în PSD și în România, a plecat întunericul, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare legal și fără opțiuniLiviu Dragnea, întunericul PSD și al României a plecat la pușcărie, 80% din popor e mulțumit și 20% din popor îi plâng de milă fără lacrimi

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu infractorul Liviu Dragnea, întunericul PSD și al poporului.

Mulțumim Completelor de Judecată ale Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru profesionalism, curaj, dreptate ș.a.m.d. Pușcăriașul Liviu Dragnea din Penitenciarul Rahova și-a meritat pedeapsa cu vârf și îndesat, probe au fost suficiente pentru condamnarea lui la 3 ani și 6 luni. Acest infractor, jegos a crezut că va băga frica în judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție, nu i-a mers, judecătorii nu s-au lăsat intimidați de acest infractor jegos și l-au trosnit legal cu 3 ani și 6 luni de condamnare în ANP.

Liviu Dragnea, cel mai jegos pușcăriaș

Jigodia penală avea tupeul să amenințe pe posturile TV că dacă va fi condamnat sau arestat vor vedea ei ce vor păți. Noi l-am anunțat public că, dacă va pleca Ministrul Tudorel și-o va lua de nu o va putea uita detenția pe care o va executa. Așa s-a și întâmplat. Are tupeu jegosul să declare că el este nevinovat dar toate probele din dosar îl incriminează. El vrea să mai exercite o cale de atac, calea de atac e doar executarea pedepsei de 3 ani și 6 luni în ANP Rahova. Ne întrebăm noi?! Cui mai dă el ordine, cine îl mai ascultă și ce realizări ilegale mai are? Nu-l mai ascultă nimeni pe acest infractor comunist care și-a urmărit doar scopurile personale trăgând PSD-ul în întuneric. Din informațiile noastre reiese că iubita lui Liviu Dragnea primește în continuare genți de euro de la mai mulți primari ai PSD care îi sunt recunoscători pentru OUG (furt bugetele statului). Așa că nea Liviu produce și din ANP. Numai punem zeci de manageri care-i administrează societățile și încasează din banul statului sute de milioane de euro lunar – contracte cu statul la greu – . La dosarul Belina, infractorului Liviu Dragnea i se va trage o condamnare de până la 10 ani de închisoare. Acest infractor va ajunge la o pedeapsă de 10 ani în închisoare.Pedeapsa cea mai mare o vor socoti judecătorii ca cea mai bună de aplicat, la care i se va mai adăuga un spor de doi ani la contopirea pedepselor.

Irina Năstase a preluat afacerile infracționale ale lui Liviu Dragnea, sex non-stop la Rahova

Stăm și ne gândim ce va face Irina Tănase timp de 8 ani, îi va oferi lui Liviu sex la ANP sau va face sex în grup cu alți PSD – iști. Poate va rămâne gravidă cu Liviu la Rahova și va face un copil pușcăriaș ca taicăso. Pentru Liviu și Irina nu contează pușcăria, afacerile să le meargă bine, banul public să-l mute la ei, totul e de minune. Îl deranjează pe nea Liviu detenția el era învățat cu funcția și pretenția. De abia a început să se pună cu burta pe pârnaie, el tot speră că se va elibera. Nu va avea norocul ăsta și nu-l va ajuta nici un abuz pe care l-a comis Ministrul Tudorel pentru el. Iubita lui o să intre în panică când îi vor trage judecătorii 10 ani de pârnaie. Dacă-l părăsește și Irina, Liviu va deveni o legumă. Nu vor procurorii DNA să verifice tot patrimoniul Consiliului Județean Teleorman că vor constata vinderea lui pe nimic. Pușcăriașul de Teleorman a pierdut lupta cu SRI-ul, DNA-ul și cu ÎCCJ. El a crezut că el e prima putere în stat, nu justiția și probele din dosar. A crezut că poate băga frica în judecătorii care l-au judecat, nu a fost așa, ei i-au aplicat legea pe probele din dosar. Liviu Dragnea e ratat, va fi o legumă în pușcărie, vor rămâne banii pe la Irina și la fiso. Pe el nu-l va mai băga în seamă nimeni, îl vor uita ca și pe Adrian Năstase ș.a.m.d. Până aici i-a fost, de-acum încolo vai mama lui de infractor pușcăriaș împuțit. Cât și-a bătut ăsta joc de SRI și DNA nu-l mai poate salva de pușcărie nimeni. Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodoroiu îl aburește pe nea Liviu că mai are șanse de scăpare, dacă va formula anumite cereri. Avocata îi mănâncă banii fraierului, el nu mai are nici o șansă de scăpare din ANP.

Camera Deputaților a scăpat de întuneric – diavol Liviu Dragnea

Nu au motive pentru a formula cereri sau căi extraordinare de atac. Majoritatea căilor de atac au fost epuizate. Acest infractor pușcăriaș va băga pușcărie ca Berilă, își merită soarta, și-a făcut-o cu mâna lui. Când dădea el ordine să se taie bugetul SRI-ului, al DNA-ului ș.a.m.d. tare se mai bucura la RTV – Antena 3. Degeaba îi mai merg afacerile (furtul banului public), dacă el execută pușcărie ca un nebun. Folosea DIPI-ul ca pe Guvernul României, primea informații despre toți dar informațiile pe care le primea nu reflectau mare adevăr. El fiind prost, punea botul ca Băsescu la tot și credea că știe tot. A fost un nul și va fi tot un nul și prin ANP. Râvnea la funcția de președinte al statului, nu o putea lua niciodată, deoarece el a fost un nul și rămâne nul toată viața lui. Jigodia de pușcăriaș și-a bătut joc de 80% din popor, acum o să-și bată joc alții de el.

Guvernul României a scăpat de întuneric, apare încet lumina

Ăsta nu merită nimic pe lumea asta, pe lumea cealaltă a lui o să-și ia locul de veci împreună cu dracii lui care-i dictează. Ăsta a fost omul fiarei, acum e al Rahovei. Le-am tras un semnal de alarmă la PSD-iștii parlamentari, că va veni timpul când vor fi trimiși la pușcărie după Liviu Dragnea. Vor pierde de tot puterea și nu se mai pot ajuta între ei sau să folosească Guvernul României ca favorizator de infractori.

ANP Rahova îl educă pe Liviu Dragnea

Curtea Constituțională Română a fost folosită de infractorul Liviu Dragnea pentru favorizarea infractorilor. Cel mai nenorocit infractor român este pușcăriașul Liviu Dragnea. Pușcăriașul nu se aștepta că va fi condamnat, el spera la o achitare, pentru amenințările pe care le făcuse pe posturile RTV – Antena 3. Judecătorii de la ÎCCJ au fost la înălțime, nu s-au lăsat intimidați de zdreanța Teleormanului. Fiara lui, Dumnezeul lui, l-a ajutat să ajungă președintele Camerei Deputaților și șeful PSD dar și-a rupt gâtul repede, a căzut la pușcărie ca orice șmecher needucat. N-a știut să mănânce șmecheria pe pâine, l-a mâncat șmecheria pe el și l-a proptit în ANP Rahova. Tare prost mai e acest țăran împuțit. Face pârnaie pe drept și cu probe beton. Îi dorim detenție ușoară!

Articol de Aurel Preda