Magistrații escroci care au înșelat o victimă: Ligia Ene, Aneta Duță, Emanuela Moșneanu Comăneci, Mihaela DumitrașcuCei mai mari escroci magistrați din Argeș: Judecător Ligia Ene de la Judecătoria Topoloveni – Argeș, judecător Aneta Duță, judecător Emanuela Moșneanu Comăneci, judecător Mihaela Dumitrașcu, toate de la secția civilă a Tribunalului Argeș.

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cei mai mari escroci judecători din Argeș care i-au furat dreptul de moștenitor victimei Dumitrașcu Spiridon din Pitești.

Dumitrașcu Spiridon din Pitești a formulat o cerere pentru retrocedarea a 16 ha pe raza Comunei Căteasca, județul Argeș. Primarul Oprescu Corneliu, secretar Sima Adrian și alții din Comisia de Fond Funciar nu au vrut să-i recunoască cele 16 ha pe care le-au deținut părinții lui. Dumitrașcu Spiridon a solicitat validarea celor 16 ha la Comisia de Fond Funciar Căteasca, acea Comisie i-a respins cererea, după aceea CFF Căteasca a înaintat cererea Comisiei Județene de Fond Funciar Argeș, la care și aceștia i-au respins cerere de validare prin hotărârea nr.1472.

Ligia Ene – judecător escroc

În anul 2007 formulează o acțiune fratele lui, Dumitrașcu Marin prin care solicită în contradictoriu cu pârâtele Comisia Locală de Fond Funciar Căteasca și Comisia de Fond Funciar Argeș, solicitând obligarea pârâtei Comisia Locală la punerea în posesie a reclamanților pe suprafața de 16 ha. Dumitrașcu Spiridon a formulat și el cerere de intervenție în interes propriu prin care a invederat instanței faptul că, solicită reconstituirea dreptului de proprietate cu privire la terenurile ce au aparținut părinților săi Dumitrașcu Stan și Dumitrașcu Elena. Prin încheierea pronunțată în ședința publică din data de 07.05.2009, Instanța, în temeiul dispoziției art. 52 Cod de Procedură Civilă a admis în parte, în principiu, cererea de intervenție în interes propriu formulată de Dumitrașcu Spiridon. Completul de Fond la dosarul nr.65/828/2009 despre care se face vorbire, judecător Ligia Ene a admis în parte acțiunea precizată formulată de reclamantul Dumitrașcu Marin în contradictoriu cu pârâții Comisia Locală de Fond Funciar Căteasca și Comisia Județeană de Fond Funciar Argeș. A dispus anularea Hotărârii Comisiei Județene Argeș de Fond Funciar nr. 118/19.10.2006 în ceea ce îl privește pe reclamantul Dumitrașcu Marin. A dispus reconstituirea dreptului de proprietate în favoarea reclamantului Dumitrașcu Marin cu privire la suprafața de 16 ha teren agricol situat pe raza localității Căteasca, județul. Argeș.

Avocatul Șandru – sponsorul robelor

A obligat pe pârâta Comisia Locală de Fond Funciar Căteasca să-l pună în posesie pe reclamant Dumitrașcu Marin cu privire la suprafața de 16 ha teren agricol etc. În ceea ce îl privește pe Dumitrașcu Spiridon cu privire la dreptul de moștenire cu fratele său Dumitrașcu Marin, judecător Ligia Ene a hotărât respingerea cererii de intervenție în interes propriu precizată, formulată de intervenientul Dumitrașcu Spiridon. Această judecătoare l-a scos din dosar în mod abuziv și ilegal prin a invoca următoarele diversiuni (cităm din sentință):

„… mai rezultă și faptul că, până în prezent pârâta Comisia Județeană de Fond Funciar Argeș, nu a emis o hotărâre de validare sau invalidare a dreptului de proprietate cu privire la cererea de reconstituire a dreptului de proprietate formulată de intervenientul în interes propriu Dumitrașcu Spiridon, cererea fiind soluționată prin Adresa nr. 960/14.03.2006 a Primăriei localității Căteasca. Prin urmare nu s-a emis un act administrativ jurisdicțional care să fie supus controlului instanței de judecată…”

A mai scris alte diversiuni pe care nu le cred nici copiii mici. Cităm din Comunicarea 960/14.03.2006 emisă de CFF Căteasca: „…ca urmare a propunerilor înaintate de către Comisia Locală, Comisia Județeană de Fond Funciar Argeș a emis Hotărârea nr. 1472/27.05.2004 prin care a validat propunerile Comisiei Locale de respingere a cererii…”.  Judecător Ligia Ene a folosit diversiuni spunând că Comisia Județeană de Fond Funciar nu a emis o hotărâre de validare sau invalidare a dreptului de proprietate cu privire la cererea de reconstituire a dreptului de proprietate formulată de intervenientul în interes propriu Dumitrașcu Spiridon.

Dumitrașcu Marin – a sponsorizat avocatul și avocatul a sponsorizat judecatorii cu Euro. Castig garantat!

A avut Comunicarea nr.960/14.03.2006 în dosar invocând-o în mod mincinos, spunând că Comisia de Fond Funciar Căteasca nu s-a pronunțat cu validare sau invalidare. Comisia de Fond Funciar Căteasca și Comisia de Fond Funciar Argeș sau pronunțat cu respingere prin Comunicările nr.960/14.03.2006 și Hotărârea nr.1472/27.05.2004. A folosit diversiuni pentru a-i respinge cererea de intervenție în interes propriu formulată de intervenientul Dumitrașcu Spiridon și de a-l lăsa fără dreptul de moștenitor la cele 16 ha pe care trebuia să le împartă cu fratele său Dumitrașcu Marin. Ce ușor i-a fost acestei judecătoare Ligia Ene să creeze o diversiune în sentința civilă și ce ușor l-a lăsat fără drept de moștenitor pe Dumitrașcu Spiridon. Ea s-a pronunțat că nu s-a emis o hotărâre de validare sau invalidare pentru a putea invoca faptul că Dumitrașcu Spiridon mai are de așteptat alte hotărâri ale Comisiilor și că ea nu poate hotărî în privința lui decât cu respingerea cererii de intervenție, dar în schimb hotărârile celor două comisii erau eliberate definitiv încă din anul 2004 și puse la dosar.

Această escroacă Ligia Ene și-a tras șpăguța de la avocatul lui Dumitrașcu Marin pentru a-l lăsa pe Dumitrașcu Spiridon fără cele 8 ha dreptul la moștenire de la părinții săi. Acest avocat Șandru Viorel Cătălin de la Baroul Argeș face blaturi cu judecătoare și judecători pentru a câștiga procesele infractorilor, precum pe al lui Dumitrașcu Marin. Din informațiile noastre am înțeles că soția infractorului avocat ar fi și parlamentară, din acest motiv ar avea intrare pe la mai mulți judecători corupți. Or să fie puși sub monitorizare până la prinderea în flagrant. Dumitrașcu Spiridon a formulat recurs la Tribunalul Argeș unde au apărut maimuțele de judecătoare, Aneta Duță, Emanuela Moșneanu Comăneci și Mihaela Dumitrașcu, la care și acestea au început cu diversiuni în sala de judecată și după aceea în decizie. Aceste judecătoare au copiat din sentința infractoarei Ligia Ene tot, la care s-a pronunțat cu respingerea recursului formulat de Dumitrașcu Spiridon. Avocatul Șandru Viorel Cătălin încă o dată și-a arătat blatul făcut cu cele trei judecătoare, maimuțele Tribunalului Argeș. Dumitrașcu Spiridon a rămas fără 8 ha moștenire de la părinții lui, în schimb cine a avut avocat cu relații la judecătoare, fratele lui, Dumitrașcu Marin, și-a tras 16 ha în loc de 8 ha. Atât le-a dus capul pe cele 4 maimuțe de circ zise și judecătoare. Și-au încasat de căciulă mii de euro de la avocatul de casă, acum le doare la pălării.

Tribunalul Argeș – îmbogățește maimuțe judecătoare

Vom echipa un dosar împotriva lor și îl vom da la DNA Pitești. Vom solicita testarea cu aparatul poligraf la care se vor constata șpăgile primite de la avocatul de casă Șandru Viorel Cătălin. Vor răspunde penal pentru abuz în serviciu în formă calificată, înșelăciune, luare de mită, încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului ș.a.m.d. Cât de nesimțit să fi ca judecător să-l lași pe moștenitorul de drept fără 8 ha de teren și să-i dai prin sentință și decizie, fratelui său 16 ha de teren. Victima Dumitrașcu Spiridon s-a îmbolnăvit din această cauză, ia tratament de sute de lei pe lună, judecătoarele se lăfăiesc cu euro, se distrează și nu au nici o treabă de victimă. Când am mers la Judecătoria Topoloveni am întrebat-o pe judecătoarea Ligia Ene: „de ce i-ați luat dreptul de moștenitor lui Dumitrașcu Spiridon și de ce i-ați dat fratelui său, Dumitrașcu Marin toată moștenirea de 16 ha teren?”. Ea ne-a răspuns: „poate i-am luat moștenirea de drept că așa a trebuit”. Am rămas mirați de ce poate spune această judecătoare infractoare. Are tupeu, nu glumă. Va merge la arest cu siguranță, numai ca Lupu Daniela de la DNA Pitești să-și facă treaba. Circulă șpăgi mari și mici pe la aceste maimuțe de judecătoare de te doare capul, nimeni nu s-a ocupat până la această oră de ele. Din informațiile noastre am înțeles că ar avea în combinații ofițeri de la diferite servicii, care le anunță la orice sesizare sau până să fie publicate. Acești ofițeri au beneficiat și ei de mai multe avantaje din partea maimuțelor judecătoare. Vor avea de suferit la greu de acum încolo, până la arestare!

Articol de Iulian Ratea