Magistrații justiției se cred Dumnezeii pământului, sunt funcționari publici și trebuie să răspundă în fața tuturor legilor penale, Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului și a Legislației InternaționaleDumnezeii Pământului,magistrații justiției nu vor și nu cred că sunt funcționari publici, prin aceasta fentează codul penal și legile penale, de a nu răspunde penal niciodată

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu Dumnezeii Pământului, magistrații justiției române care nu vor să recunoască că sunt funcționari publici și că trebuie să răspundă penal non-stop pentru fiecare sentință sau decizie fie penală sau civilă.

Judecătorii care nu recunosc că sunt funcționari publici

Toți judecătorii români se cred Dumnezeii pământului, le-a intrat în cap că sunt inamovibili conform prevederilor art. 125 alin (1) din Constituția României și că ar mai fi și independenți conform prevederilor art.64 alin. (2) din legea 304/2004.

Ce ne indică art. 125 alin. (1):

alin. (1) – Judecătorii numiți de Președintele României sunt inamovibili în condițiile legii.

Acest articol și alineat se referă că magistrații nu pot fi destituiți, înlocuiți sau transferați din funcții decât cu acceptul lor sau la solicitările CSM. Dar pot răspunde penal pentru fiecare abuz, sentință sau decizie, întrucât nu-i protejează nici o lege la infracțiuni. Și procurorii, și judecătorii care îi cercetează invocă șmecherește Inamovibilitatea și independența magistratului. Așa sunt scăpați infractorii magistrați de răspunderea penală, crezând că au păcălit toate organele de cercetare penală inclusiv organele de informații.

Judecătorii care nu recunosc că sunt funcționari publici

A fi independent la sentințe și decizii înseamnă să nu fie influențat judecătorul de vreo parte sau să se facă vreo presiune din partea altor funcționari publici etc. Ei cred că dacă au articole de lege unde îi protejează pentru independență, asta înseamnă pentru ei că nu vor răspunde penal și că nu sunt funcționari publici pentru a răspunde penal. La acești magistrați judecători le-a intrat în cap că sunt magistrați și pe ei îi sancționează doar CSM-ul. Asta se întâmplă doar la zile mari! Se pitesc când e vorba de răspundere penală, la infracțiuni de represiune nedreaptă, favorizarea făptuitorilor ș.a.m.d. Dacă se simt monitorizați de DNA, sar gardurile ca judecătorul Mustață, se plâng pe la diferiți infractori din presă că ar fi victimele Justiției.

Dacă ești magistrat ești funcționar public, ei nu vor să accepte asta întrucât intră pe latura penală la art. 297 C.P., abuzul în serviciu și altele. Denumirea de magistrat este doar că poartă robe și au un Consiliu Suprem al Magistraturii care se face că îi sancționează dar nu le face nimic. Numai pe regimurile comuniste erau protejați non-stop de politruci, acum nu le convine în democrație să răspundă penal ca oricare funcționar public. Procurorii nu răspund penal, ei au mii de coarne, nu vor să răspundă penal și să fie cercetați de organele de cercetare penale (procurorii).

Judecătorii care nu recunosc că sunt funcționari publici

Se screm până se duc la o audiere sau ignoră organul de urmărire penală crezând că ei sunt inamovibili, independenți, nu răspund penal pentru toate sentințele și deciziile abuzive, cu condamnări mari etc. Aceste „somități” ale justiției române cred că tot poporul e prost, dar nu se așteaptă la o plăcintă mare din partea noastră; se va regla toată nesimțirea lor prin dosar penale. Comisia Europeană îi va îndrepta pe acești magistrați funcționari publici, de asemenea vor fi și sancționați.

Art. 17 CEDO – Interzicerea abuzului de drept

Nici o dispoziție din prezenta convenție nu poate fi interpretată ca implicând pentru un Stat, un grup sau un individ, un drept oarecare de a desfășura o activitate sau de a îndeplini un act ce urmărește distrugerea drepturilor sau a libertăților recunoscute de prezenta convenție sau de a aduce limitări mai ample acestor drepturi și libertăți decât acelea prevăzute de această convenție. Toți judecătorii români se șterg pe picioare cu această convenție, o ignoră la maximum și nu realizează că au semnat această convenție 27 de state pentru a fi aprobată și pusă în aplicare de fiecare stat. Judecătorii români se cred mai presus decât toate legile internaționale, Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului și a Libertăților fundamentale, Constituția României, Codul Penal și tot ceea ce înseamnă legi române. Sunt studiați și monitorizați de peste 30 de ani, am ajuns la concluzia că au fost instruiți de foștii judecători comuniști să judece pe invers, la prezumția de nevinovăție să pună pe cea de vinovăție, la victimă să-i spună inculpat, la inculpat adevărat să i se dea achitarea sau pedepse cu suspendare contra unor sume de euro.

Judecătorii CCR – diversioniști în decizii

La judecătorii români totul e pe invers, ne întrebăm: oare or fi și ei tot pe invers?! Sute de mii de victime au murit din cauza acestor judecători în numai 30 de ani. Se screme Ministrul de Justiție, Tudorel să elibereze o lege pentru răspunderea magistraților în special pentru abuz în serviciu. Ce secătură poate fi acest Ministru de Justiție, dacă magistrații sunt funcționari publici, lucrează la instituțiile statului nu la CAP, pot răspunde penal pentru abuz în serviciu oricând și la orice oră. Toți politrucii și toți juriștii din Camera Deputaților și din Senat nu realizează ce legi emit, nu au știință în drept și sunt făcuți juriști pe euro. Tudorel Ministrul Justiției trebuie să meargă la studii în străinătate, ce a învățat el în comunism nu are eficiență pentru justiția română. Pe de o parte are dreptate, la judecătorii români trebuie să le faci legi separate unde să-i faci magistrați în articole de lege penale pentru a răspunde penal. Cât sunt ei de șmecheri pentru fraierii care nu pricep o iotă din drept penal etc., ne referim la Ministrul de Justiție Tudorel și la toți juriștii din Cameră și Senat, îi vor da de grindă judecătorii români, comuniștii noștri. Organele de cercetare penală (procurorii) trebuie să se apuce să cerceteze judecătorii pentru abuz în serviciu, represiune nedreaptă etc., la solicitările victimelor sau să se sesizeze din oficiu la diferite infracțiuni.

Tudorel Toader – încearcă marea cu degetul, legea pentru răspunderea magistraților

Procurorii nu trebuie să-l mai aștepte pe ministrul Tudorel sau legea solicitată de el, au competența și tot dreptul să-i cerceteze pe judecători ca pe oricare funcționar public. La ei pentru a fi cercetați trebuie avizul CSM, nu e mare lucru, îl vor da procurorilor, au fapte penale grave și de neiertat. Pentru încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului fiecare judecător trebuie să răspundă penal mai ales că art. 17 CEDO interzice abuzul de drept, fie pe latură penală, fie pe latură civilă. Cât tupeu au avut judecătorii CCR să elibereze o decizie unde obligă la fapta penală de abuz în serviciu, indicarea unei alte legi încălcate pentru a se reține abuzul în serviciu.

Judecătorii CCR au încălcat Convenția și au intrat sub incidența art. 17 CEDO la care trebuie să răspundă penal. Art 17 CEDO nu face referire la trimiterea unei alte legi penale încălcate, se referă doar la îndeplinirea unui act ca o sentință penală abuzivă, o decizie penală abuzivă și oricare act întocmit în mod abuziv de către judecători și oricare funcționar public sau stat. Judecătorii CCR au interpretat Convenția cum au dorit ei în mii de decizii, trebuie să răspundă penal pentru toate deciziile abuzive cu încălcarea Convenției și interpretare după bunul plac au primit și euro la sac. Am sesizat Parchetul de pe lângă I.C.C.J. și nu s-a luat nici o măsură, în schimb un procuror și procurorul șef de secție Varga și-au tras sute de mii de euro pentru clasare.

Augustin Zegrean – pensionar a lăsat decizii abuzive de doare capul pe mulți

Judecătorii CCR își fac de cap în continuare, ei primesc bani de la politrucii PSD-PNL, desfiinţează articole de lege în mod abuziv interpretând articolele din Convenție în mod mincinos. Una spun articolele din Convenție, că nu reprezintă vreo încălcare, alta spun judecătorii CCR mincinoșii. Într-un cuvânt invocă articolele din Convenție în decizii în mod eronat pentru a desființa articole de lege din codul penal, Codul de procedură penală și de a favoriza toți infractorii politruci la infracțiuni de abuz în serviciu etc. Dacă au fost în stare să mintă că SRI nu are voie să facă cercetări și să pună mandate de supraveghere tehnică în executare, deși art. 8 CEDO prevede acestea. Judecătorii CCR sunt atât de periculoși ca și judecătorii justiției Române crează diversiuni în decizii etc. Când s-o alege praful de ei o să vedem. Mult numai au.

Articol de Iulian Ratea