Magistraţii români trebuie să răspundă penal ca toţi funcţionarii publici, nu au nici o Lege şi nici Constituţia României nu-i scapă de răspunderea penală, s-au Convenţie pentru a nu răspunde penal s-au administrativToţi magistraţii români trebuie să răspundă penal întrucât sunt funcţionari publici, nu au nici o Lege s-au Convenţie pentru a nu răspunde penal, nici Constituţia României nu-i scapă de răspunderea penală, trebuie să răspundă penal ca orice funcţionar public. Preşedintele Statului, parlamentarii militarii etc răspund penal, numai magistraţii nu vor să răspundă penal, deşi nu au nici o lege, s-au Constituţia României să-i scape de răspunderea penală s-au Convenţie în acest sens. Toate Legile, precum şi Constituţia României, deasemenea şi Convenţia pentru apărarea Drepturilor Omului îi obligă să răspundă penal şi administrativ.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu răspunderea penală a tuturor magistraţilor români, ei trebuie să răspundă penal ca orice funcţionar public, întrucât nu au Legi s-au Convenţii în acest sens, din contră Legile şi Convenţiile precum şi Codul Penal îi obligă la răspunderea penală şi la răspunderea administrativă. Ei nu vor să recunoască că sunt funcţionari publici şi lucrează la instituţiile statului., invocă inamovibilitatea şi independenţa magistratului care nu au legătură cu răspunderea penală.

Procurorul şef SIIJ Nicolae Marin trebuie să studieze cu atenţie cele semnalate de noi

Magistraţii nu vor să răspundă penal orice ar face, de exemplu: condamnă fără probe victime, dispun arestări fără probe, lasă cetăţenii fără moşteniri, impun Societăţilor şi cetăţenilor sume mari de bani fără a avea vreo singură probă etc. Într-un cuvânt magistraţii distrug poporul şi ei nu răspund niciodată pentru abuz în serviciu, represiune nedreaptă, fals intelectual, furt, încălcarea Convenţiei pentru apărarea Drepturilor Omului etc. Cu independenţa Judecătorilor iar e o mare diversiune, deoarece s-a adăugat la textul independent, că se supun numai legii. Comunişti care au făcut Constituţia României trebuie traşi la răspunderea penală pentru adăugarea celor 4 cuvinte. Acum magistraţii interpretează textul din Constituţie cum vor ei. Normal şi de drept magistraţii sunt funcţionari publici şi nu sunt scutiţi de răspunderea penală. Nici în constituţie şi nici în alte legi nu arată vreun articol s-au alineat că magistraţii nu pot fi traşi la răspunderea penală. Din contră ei pot fi traşi la răspunderea penală oricând şi la orice oră de organele de cercetare penală procurorii. Magistraţii infractori au un tupeu de te doare capul, ei cred că prostesc tot poporul cu ştiinţa lor în drept de doi lei.

Procurorul şef adjunct al SIIJ Iorga Mihaela trebuie să studieze cu atenţie cele semnalate de noi

Convenţia pentru apărarea Drepturilor Omului indică clar la art.17. Interzicerea Abuzului de drept. Nici o dispoziţie din prezenta Convenţie nu poate fi interpretată ca implicând pentru un stat, un grup, s-au un individ, un drept oarecare de a desfăşura o activitate s-au de a îndeplini un act  ce urmăreşte distrugerea drepturilor s-au a libertăţilor recunoscute de prezenta Convenţie s-au de a aduce limitări mai ample acestor drepturi şi libertăţi dacât acelea prevăzute de această convenţie. Statul român a fost condamnat pentru abuzurile magistraţilor la greu, sume mari de bani pierdute de Stat la greu. CEDO nu are competenţă să condamne magistraţii, ei se pronunţă doar pe latura civilă. Magistraţii trebuie să răspundă penal întrucât nici Constituţia şi nici o lege nu-i scapă de răspunderea penală, mai ales că Convenţia pentru apărarea Drepturilor Omului indică clar Interzicerea Abuzului de Drept. Ei zilnic comit infracţiuni de: abuz în serviciu, favorizarea făptuitorilor, represiune nedreaptă etc. Procurorii care nu vor să-i cerceteze pe judecători şi procurori, motivează faptul că dacă îi cercetează, încalcă independenţa magistratului. Ce încălcare a, independenţei judecătorului să fie, ei comit fapte penale grave, eliberând decizii abuzive s-au Ordonanţe de clasare a cauzelor cu favorizarea făptuitorilor. Procurorii tot timpul spun în Ordonanţele de clasare a cauzelor, că magistraţii sunt inamovibili şi independenţi, ei nu pot constata încălcările grave din dosare civile şi dosare penale.Ori sunt proşti ori fac pe proştii!. Inamovibil înseamnă; nu pot fi transferaţi înlocuiţi s-au destituiţi din funcţii fără anumite garanţii legale, totul se referă la latura administrativă. Dacă prin Constituţia României magistratul se supune numai legii, el nu trebuie să fie cercetat să răspundă în faţa legii. Care au făcut Constituţia României au scris o prostie, că magistraţii răspund numai în faţa legii. Se deduce că trebuie cercetaţi de procurori pentru a răspunde în faţa legii.

Preşedintele României trebuie să studieze cu atenţie cele publicate de noi

Ei deduc cu totul altceva în favoarea lor; noi nu răspundem penal  răspundem doar în faţa legii. S-au mai spun că se supun doar în faţa legii, asta fiind o mascaradă ordinară, cum să te supui în faţa legii dacă tu trebuie prima dată să te supui organului de cercetare penală care este reprezentantul legii şi care îţi aplică legea. În Constituţie a scris doar o mascaradă, că judecătorii sunt independenţi şi se supun doar legii.Pentru câteva cuvinte abuzive şi neclare se produce o nebunie cu răspunderea magistratului. Asta şi-au dorit şi ei să fie o nebunie pentru a nu răspunde penal. De drept şi legal trebuie să răspundă penal ca oricare funcţionar public. Ce s-a scris în Constituţie că magistraţii se supun numai legii, e o nebunie care nu trebuie luată în considerare. Dacă aveau tupeu cei care au făcut Constituţia României să scrie, că magistaţii nu răspund penal întrucât sunt Dumnezeii Pământului. Atunci îi credeam că nu pot răspunde penal!. Organul de cercetare penală procurorul trebuie să-i tragă la răspunderea penală pe toţi magistraţii care eliberează Sentinţe abuzive, Decizii abuzive, Încheieri de şedinţă abuzive, Ordonanţe de clasare a cauzelor abuzive etc.

Ministrul Justiţiei trebuie să studieze cu atenţie cele publicate de noi

Nu poţi lăsa abuzul necercetat!. Nici Convenţia pentru apărare a Drepturilor Omului, nu permite abuzul pentru a îndeplini  acte în mod abuziv. Sentinţele, Deciziile, Ordonanţele Încheieri sunt acte, nu pot scăpa de răspunderea penală!. Magistraţii trebuie să răspundă penal şi legile trebuie înăsprite cu pedepse mari. Numai aşa se poate îndrepta ceva, cercetări corecte fără spăgi, judecăţi corecte fără şpăgi, abuzurile vor înceta şi aşa va deveni România Modernă.
Procurorii şefi ai SIIJ, Preşedintele României şi Ministrul Justiţiei trebuie să citească acest articol, pentru a se edifica s-au pentru a se conforma de a intra în normalitate.  

Articol de FG