Managerul Ionescu Adrian are evaziune fiscală în sumă de 300 de milioane de euro, nici un organ de cercetare penală nu s-a sesizatManagerul Ionescu Adrian de la SC Adidana SRL Argeș face trafic cu îngrășăminte pentru porumb, grâu etc. de circa 15 ani, fără a se înregistra cu ea în contabilitate, evaziune fiscală peste 300 de milioane de euro

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cel mai mare infractor Adrian Ionescu care face trafic de îngrășăminte la negru la greu, s-a ajuns la o evaziune fiscală de peste 30 de milioane de euro.

Magnatul Ionescu Adrian. cel mai mare evazionist dar și spălător de euro

Ionescu Adrian, manager al SC Adidana SRL Argeș a preluat societatea comercială de la tatăl lui care a decedat, s-a apucat de treabă ca băieții deștepți făcând trafic la greu cu îngrășăminte. Acest infractor cumpără la negru îngrășăminte de la Fabrică din Turnu Măgurele, garnituri de vagoane săptămânal. Folosește avize de însoțire a mărfii pe care la destinațe le rupe. Nu se înregistrează cu mii de tone săptămânal, are contabilitate dublă, dă facturi fictive ș.a.m.d. sau mai are obiceiul să dea factură pentru o cantitate mică și după aceea ce e grosul nu mai dă factură și chitanță la client. Își face o intrare de circa 100 de tone și pe lângă această factură, bagă la negru mii de tone săptămânal. Are mai multe depozite unde vinde îngrășăminte, unul la Eșelnița, altul la Căteasca ș.a.m.d. La Eșelnița și-a făcut cale ferată kilometri, pentru a-i veni direct vagoanele din gară la depozitul plin cu infractori. La depozitul de la Căteasca îi vin îngrășămintele cu tirurile, merge treaba un pic mai greu dar evaziunea fiscală crește mereu. Infractorul Ionescu Adrian are conacuri de conacuri în mai multe județe, el locuiește în orașul Ștefănești – Argeș, acolo și-a amenajat ca și alți infractori, multi-miliardari în euro. Dacă intri la el, e ca la Ion Țiriac, PSD-istul. Găsești orice, poți face orice, numai dacă ești prieten cu Adi. Șarlatanul își cumpără mereu tot felul de jeep-uri scumpe sau autoturisme scumpe. Mârlanul infractor și-a cumpărat și iaht pe mare. Și-a făcut un patrimonoiu de peste 300 de milioane de euro numai din infracțiuni, evaziune fiscală, spălări de bani etc. Banii, sute de milioane de euro din evaziune fiscală îi folosește la construirea de blocuri. Acesta vinde apartamentele cu suma de 120.000 de euro. Face blatul cu primarul Piteștiului, Ionică Cornel, își ia teren din patrimoniul primăriei unde vrea el, se apucă să construiască fără să aibe acceptul vecinilor sau să respecte vreo distanță între blocuri sau case, folosește proiecte de la ingineri din București, face tot ce vrea el, totul ilegal!

Ionică fără frică comite infracțiuni non-stop

Am contactat vecini lor care au fost afectați de acești infractori. Ne-au relatat că au pus blocul la o distanță mică, lângă blocul lor, numai au lumină în case, soare nici atât, se așteaptă să le apară curând igrasie în apartamente, la care vor pleca din cauza acestora. La un cutremur va ieși prăpăd, blocul lor e la 5 m de alte blocuri, se vor lovi ca popicele, se vor prăbuși tot ca popicele. Ce înseamnă să faci blatul cu primarul Piteștiului, Ionică fără frică! Autorizațiile pe care le primește ilegal și întocmite în mod abuziv sunt plătite cu bani grei chiar la primarul Cornel Ionică. Nea Cornel îl contactează pe șeful de la Urbanism, îi dă comandă fermă iar acel hodorog se apucă de treabă, adică de infracțiuni. Așa s-a ajuns să se construiască în mod abuziv blocuri în Pitești și pe teren furat din patrimoniul Primăriei Pitești. Acest infractor manager Ionescu Adrian mai are și alți asociați pe care îi ține departe de el. Are mai multe societăți comerciale dintre care cea pe care o folosește la construirea de blocuri se numește SC TITI-DAN SRL. Contabilitatea dublă merge la greu, contabilitatea normală merge puțin și prost. La fabrica de îngrășăminte de la Turnu Măgurele sunt numai infractori, trebuiau arestați încă de pe timpul comuniștilor, își fac de cap și la această oră.

Magnatul Ionescu Adrian, cel mai mare evazionist dar și spălător de euro

Au mii de societăți comerciale pe care le alimentează cu îngrășăminte fără a purta documente reale. Au evaziune fiscală de miliarde de euro anual. Nici un polițist sau vreun procuror nu s-a sesizat de aceste infracțiuni grave. Îi vom sesiza noi și dacă nu vor face curățenie totală la toate firmele alimentate de acești infractori de la Turnu Măgurele vom sesiza procurorii de la Parchetul General. În acest caz trebuie arestați toți asociații de la Fabrica de îngrășăminte din Turnu Măgurele și toți managerii care au lucrat în mod infracțional cu acești infractori. Afacerea cu îngrășăminte merge încă din anul 1992. Fabrica a fost cumpărată pe un preț de nimic de managerii care o conduc. Au tupeu, nu glumă aceste mizerii, produc îngrășăminte zilnic la greu, documente la marfă lipsă. Eliberează avize de însoțire a mărfii până la destinație, după aceea o introduc în depozite infractorii care o cumpără, acolo o țin până vin alți clienți infractori cu asociații etc. Cei cu asociațiile se înțeleg cu managerii care au depozite, cad de comun acord să nu li se elibereze facturi sau chitanțe, introduc marfa în asociații la negru. Pe ei îi interesează să le dea infractorii de la depozite măcar un aviz de însoțire fictiv pentru a-și duce marfa la asociație.

Problemă mare cu acest bloc construit din evaziune fiscală

Acolo nu-i mai întreabă nimeni dacă au sau nu au documente pe marfă. Când simt cei de la depozite că vin în control cei de la gardă, repede își sună prietenii cu blat la anumiți comisari de la gardă, pun în mișcare contabilitățile duble și așteaptă ca sfinții credincioși. Dau șpăgi foarte mari la verificări, la un moment dat comisarii o lasă moartă întrucât intervin colegi de-ai lor pentru a-i lăsa în pace pe infractorii cu depozite. La managerul Ionescu Adrian vin tot felul de comisari din Miliție, comisari de la Gardă, politruci etc. Se fac chefuri grele la Conacul din Ștefănești, se chiuie, se dansează și se bea pe săturate, când pleacă comisarii acasă, pleacă cu pachete de pachete de euro. Cine să-i mai cerceteze?! tot comisari din Miliția Argeș sau comisari de la Gardă.

Bloc construit cu bani din evaziune fiscală, distanța dintre blocuri e mortală

Aici trebuie intervenit în forță de anumite servicii ale MAI care trebuie sprijiniți de procurori competenți nu corupți ca prim procurorul Ștefan Marius. Ce frumos o ard aceștia pe calea ferată cu marfă furată (fără documente) sau cu documente false. Așa au ajuns toți managerii cu depozite de îngrășăminte cu sute de milioane de euro, dar ce să mai zicem de cei de la fabrică din Turnu Măgurele care au comis evaziune fiscală de miliarde de euro anual. Toți banii din evaziune fiscală îi folosesc în imobiliare sau în alte mărfuri pe care la rândul lor sunt vândute tot fără documente. Dacă le faci o expertiză la patrimoniul privat, ei nu pot justifica nici 10%. Și-au făcut palate peste noapte, au cumpărat iahturi și tot felul de acareturi în valoare de sute de mii de euro sau chiar milioane de euro. E greu acest dosar care se va forma dar nu e imposibil de stopat aceste infracțiuni și chiar mai mult trebuie recuperat TVA-ul și impozitul, zeci de miliarde de euro de la toți acești infractori!

Articol de Aurel Preda