Marilena Baraţă, Ciurea Constantin, Lupu Daniela, Nicolae Dumitru, Cătălin Nedelea, Tudor Pendiuc, Cornel Ionică şi Constantin Nicolescu, infractori de talie mondială, dar şi zdrenţe naţionaleInfractorul manager Marilena Baraţă de la Curier TV Piteşti, pupincuristul Ciurea Constantin de la Curier TV Piteşti, infractoarea Daniela Lupu ex procuror şef serviciu DNA Piteşti, infractorii: ex cms Nicolae Dumitru şi cms Cătălin Nedelea de la DNA Piteşti, infractori notorii; puşcăriaşul Tudor Pendiuc fost primar al Primăriei Municipiului Piteşti, puşcăriaşul Constantin Nicolescu fost preşedinte al CJ Argeş şi Cornel Ionică fost primar al Primăriei Municipiului Piteşti au dat buget, apartamente şi terenuri din patrimoniul Primăriei Piteşti romei Baraţă la greu
 
Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie, cu 8 infractori notorii care nu au fost arestaţi până la această oră, poate pe viitor ne vom ocupa de ei mai serios şi o vor trage rău de tot. Merită să ne ocupăm de ei mai bine pentru a fi arestaţi.

Baraţă Marilena o infractoare non-stop

Actualul manager al Curier TV Piteşti Marilena Baraţă, a furat sute de milioane de euro, bugetul Primăriei Piteşti şi bugetul Consiliului Judeţean Argeş, nu mai punem bugete Primăriilor de la Oraşe şi Comune din Judeţul Argeş. Această infractoare a primit şi primeşte bani din conturile Primăriilor fără să presteze vreun serviciu. Nu mai punem bani la negru care îi intră zilnic de la toţi pe care îi invită la emisiuni. Are o evaziune fiscală zilnic de mii de euro!. A strâns din evaziune fiscală zeci de milioane de euro, dar şi din bugetele primăriilor sute de milioane de euro. Colaboratorii care fac servicii de publicitate sunt puşi să ceară sume mari la primari şi la manageri. Romei Baraţă i se dă bani direct în mânuţă de către clienţi; find primari , politruci, manageri etc. Ea pleacă zilnic cu mii zeci de mii de euro la portofel, ar trebui să-i lase la casierie pentru a se înregistra cu ei, facturi şi chitanţe ar trebui să elibereze non-stop pentru banii primiţi. Această evaziune fiscală o comite din anul 1994, de când şi-a făcut ziar pentru a favoriza toţi infractori politruci etc. Am mai publicat această mizerie, care a apărut pe post la RTV, spunând că articolele noastre sunt lături. Roma Baraţă vorbeşte ca la ia la cort, lătură este ea şi mă-sa care a făcut-o nesimţită. Are roma un tupeu de traseistă de te doare capul, vrea să scape de puşcărie cu acest tupeu de traseisă. Nu-i va merge romei cu tupeul de traseistă, o să ne ocupă de ea mai bine pentru a răspunde penal penala. A agonisit din evaziune fiscală şi furtul banului public sute de milioane de euro. Şi-a făcut Vilă în Piteşti cu zeci de camere, şi-a făcut Vilă în Comuna Valea Ursului Judeţul Argeş cu zeci de camere, şi-a făcut Hotel în Vama Veche cu zeci de camere, are apartamente cumpărate din patrimoniul Primăriei Piteşti pe care le-a luat pe un preţ de nimic. Terenuri din patrimoniul Primăriei Piteşti la greu luate tot pe un preţ de nimic. Bani la greu în conturi pe numele copiilor, casă de bani cu sume foarte mari, bijuterii etc. Jegoasa se vaită că nu are bani, îi merg infracţiunile la greu, dar în schimb ea comite infracţiuni de evaziune fiscală non-stop, bani din bugetele locale de la Primării fură non-stop. Am dat-o la DNA Piteşti pentru a fi cercetată şi a fost favorizată la toate infracţiunile de către fostul procuror şef serviciu Daniela Lupu, cms Nicolae Dumitru şi cms Cătălin Nedelea.

Ciurea Constantin un infractor notoriu

Această infractoare trebuie cercetată şi pusă să plătească toţi banii din bugetele Primăriilor luaţi fără a presta servicii s-au confiscată toată averea pentru a se recupera TVA-ul şi impozitul din anul 1994 până în prezent. Asta însemnând sute de milioane de euro!. Nu a fost cercetată această infractoare niciodată, deşi trebuia cercetată mai demult, a văzut că îi merge cu şpaga la unii procurori precum Daniela Lupu. La cei doi comisari le-a dat şpăgi la greu, ei au favorizato mereu. Dacă procurorii DNA îi vor verifica Societăţile, va stabili cu exactitate prejudiciul şi îi va confisca toată averea pentru recuperarea prejudiciului. A fost şi este verificată, ea nu ştie că nu are minte, e o fraieră căscată, crede că ne ocupăm cu vândutul de baloane nu cu ….E atât de proastă şi fricoasă de te apucă râsul!. Devine isterică când îi facem public toate furăciunile, dar ea e o dementă penală viitoare inculpată. Infractoarea Lupu Daniela şi-a dat demisia după ce a fost audiată de procurorii de la SIIJ-Bucureşti la solicitările noastre, acum încă mai este procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Tudor Pendiuc un puşcăriaş notoriu

A rămas fără relaţie la DNA, comisarul Nicolae Dumitru s-a făcut consilier PSD la Consiliul Judeţean Argeş, mâna dreaptă a infractorului preşedinte Ion Mânzână. Comisarul Cătălin Nedelea o să-l urmeze pe Nicolae Dumitru va intra şi ăsta în PSD. Două jeguri de comisari, au favorizat toţi infractorii şi-au făcut saci de euro. Vor răspunde şi ei cu Daniela Lupu pentru averile ilicite, precum şi pentru favorizarea a mii de infractori. Dacă roma Baraţă Marilena spunea în direct că articolele noastre sunt lături, adevărul la ea este lătură!. Ea e cea mai mare lătură din ţară, a furat non-stop şi trebuie să răspundă penal lătura. Ciurea Constantin pupincuristul romei baraţă, un mare infractor care făcea trafic cu piese de la Uzina de Autoturisme Piteşti către Servisul din Ştefăneşti Argeş, la care câştiga bani grei în regimul comunist şi după. El se ocupa de aprovizionarea Servisului, aranja cu cei de la garanţi să-i primească piesele pentru clienţi fideli. Cum piesele de schimb auto se găseau foarte greu s-au erau foarte scumpe în magazine şi la servis, el le procura din UAP Piteşti la un preţ foarte mic şi le ducea în Servisul Ştefăneşti pentru a fi vândute pe bani frumoşi. A făcut bani grei pupincuristul lui Marilena Baraţă, a dat şi de belea era să fie arestat, dar a intervenit la Comandantul Miliţiei de atunci pentru al scăpa de puşcărie.

Constantin Nicolescu un puşcăriaş notoriu

A scăpat jegul de puşcărie şi acum se ţine numai de escrocherii şi şantaje. Uţupanul Ciurea un comunist înflăcărat şi un turnător la doi şi un sfert, apare în direct pe postul romei baraţă des, pentru a contrazice pe toţi cei care vorbesc adevărul în direct. Dejecţia spune pe la colegi de-ai lui, că directorul Ratea trebuie să fie ars de viu. Directorului Ratea să-i facă ….!. Cârpa trebuia arestată de mult dar nu ie târziu nici acum. O să fie el ars de Dumnezeu dacă mai vorbeşte de directorul Ratea. Poate fi ars şi la crematoriu pentru păcate!. Hodorogul e pe ducă, se mai screme să îmbârlige alte persoane în direct. Vai mama lui de comunist ordinar care a furat din UAP Piteşti vagoane de piese auto. Se dă marele economist, el e un infractor notoriu care trebuie arestat. La Rahova cu el!. Puşcăriaşul Tudor Pendiuc i-a dat buget Marilenei sute de milioane de euro în 25 de ani, dar şi multe apartamente şi terenuri din patrimoniul Primăriei Piteşti. Puşcăriaşul Constantin Nicolescu i-a dat romei Baraţă bani grei din conturile Consiliului Judeţean Argeş, publicitate 0, a fost favorizat de aceasta la infracţiuni non-stop.

Lupu Daniela o viitoare puşcăriaşă

Toate aceste jeguri trebuie arestate, dacă procurorii DNA Piteşti vor verifica toate cele semnalate de noi, vor fi arestaţi toţi fără a avea vreo obiecţiune.
Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului şef serviciu al DNA Piteşti
Articol de FG