Măsurile abuzive împotriva românilor prin Ordonanţe de Urgenţă au distrus poporul, prezintă ei că au scăzut la jumătate cazurile de covid-19; Iohannis, Orban, Arafat şi Tătaru sunt de rahat, procentele sunt sub control la comanda lor, diagnosticurile false continuă non-stop  Trădătorii României; asasinii românilor îşi fac de cap în continuare, chiar dacă au plecat de la guvernare, Iohannis, Orban, Arafat şi Tătaru ţin sub control diagnosticurile false.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cei mai mari trădători ai ţării; Iohannis, Orban, Arafat şi Tătaru, precum şi alţii care administrează Spitalele.

Iohannis cel mai mare asasin diversionist

Nesimţiţi: Iohannis, Orban, Arafat şi Tătaru au dispus cele mai mizerabile măsuri abuzive împotriva poporului român, au obligat pe toţi cetăţenii româniei să poarte măşti tot timpul, pe străzi în locuri închise etc. Cetăţenii româniei sunt sufocaţi de măşti, plâmânii se stafidesc în oameni, oxigen în plămâni lipsă non-stop, decese în derulare. Cum au putut aceşti asasini să dispună purtarea măşti pe străzi sau în spaţii deschise, dacă tu inspiri aer curat. După mintea lor bolnavă, trebuie să stai sufocat cu botniţa la bot, ca şi câinele agresiv. Asta dă dovadă de demenţă din partea celor 4 asasini!. Ei tot timpul sună reprezentanţii de la OMS, ţin legătura între ei ca şi femeile cu amanţii. Tot ceea ce se întâmplă e un aranjament între ei, e vorba de cazuri cât de multe pentru a primii zeci de miliarde de euro pentru modernizarea spitalelor etc. Pe ei nu-i interesează daignosticele false, s-au panică în popor, banii să vină, decesele să curgă.

Orban cel mai mare jeg diversionist

De când a plecat Guvernul Orban a mai scăzut cazurile covid-19, dacă va pleca şi Iohannis din Cotroceni, nu va mai fi nici un caz covid-19. Ei se laudă că măsurile pe care le-au luat împotriva poporului român, au dat rezultat. Rezultatul lor e mai mult decese şi panică în popor. Sunt nişte scârbe jegoase de funcţionari publici care trebuie arestaţi. De când am publicat că ei se iau după cei din străinătate la măsuri abuzive s-au potolit şi au luat tot măsuri abuzive împotriva poporului după mintea lor bolnavă. Joacă ţanţaroiu cu românii aceşti nenorociţi, vor fi pedepsiţi de Dumnezeu. Au dus tratative şi cu vaccinul spun ei că dacă cetăţenii româniei se vor vaccina vor scăpa de covid-19, gripa românească. O să solicităm ca după vaccin persoana vaccinată să meargă la ATI s-au la persoane bolnave de covid-19 pentru a ne convinge că vaccinul are vreun randament. Dacă vor lua virusul vaccinaţi sunt de tot rahatul toţi. Ei vor să anihileze gripa sezonieră ponegrită covid-19, cu diagnosticurile false. De început s-au predat la ei asistentele medicale şi doctorii pentru a face vaccinul ineficient şi fără randament. Dacă asistentele şi doctorii vor refuza vaccinul ineficient, le vor cere să-şi dea demisia. Asasinii sunt tehnici, prima dată a obligat asistentele şi medici să facă vaccinul şi după aceia toată prostimea poporului. Dacă tot poporul e prost să se vaccineze va fi grav, dacă e deştept să-şi vadă de treabă şi să ignore vaccinul asasinilor. Vaccinul e o prosteală internaţională, gripa şi alte virusuri pot fi tratate doar cu tratament adevărat nu cu un vaccin de rahat.

Arafat un arab de rahat, o zdreanţă ordinară diversionistă

Ăştia vor să-i facă pe cetăţeni roboţii CIA, robot KGB a fost Ion Iliescu. El a fost cipat şi vorbea ca un robot!. Acum îl dor picioarele de la atâtea cipuri şi păcate. Aceştia sunt preşedinţii popoarele i-au ales, politicul e cea mai mare curvă mondială care distruge popoarele. În comunism nu se pomenea de asemenea infracţiuni cu arme biologice, nu aveau tupeul masonii să comită infracţiuni dintr-astea, dacă îi turna securitatea erau la plutonul de execuţie. Asta le trebuie la aceşti nenorociţi de preşedinţi chipurile democraţi. Toţi preşedinţii din toate statele se cred cei mai mari democraţi, sunt de sute de ori mai asasini ca preşedinţii comunişti. Popoarele sunt proaste nu ştiu să-i pună la punct, suferă ca şi creştini de acum 2000 de ani. Îi alege tot timpul s-au fac magie neagră popoarelor, de se duc ca orbii şi votează un partid nenorocit, pentru a ţine masoni în funcţii şi de ai chinui la nesfârşit. Dacă şi preşedintele Rusiei s-a aliat cu asasini ce să mai zice!. Aveam mare încredere în el că se va opune asasinilor şi îi va critica non-stop. Îl credem dacă se opunea non-stop, asasinii preşedinţi internaţionali îi distrugeau economic, aşa că s-a lăsat compromis pentru a nu flămânzii poporul. E grav ce se întâmplă nimeni nu face nimic, masoni toţi cei menţionaţi îşi fac treaba în continuare, asasinează poporul cu masca în spaţii deschise. Falsifică diagnosticurile pentru a avea un procent mare pentru OMS. Cu pulverizatul de virusuri a lăsat-o mai moale, noul premier nu se ştie dacă pune botul la ordinele masonului Iohannis, aşa că vor fi monitorizaţi până se vor lăsa de nenorociri.

Tătaru sclavul lui Orban şi Iohannis

La puşcărie n-ai cu cine să-i bagi!. Au spălat creierul poporului cu covid-19 etc, gripa nu mai există, simptomele sunt la fel ca şi la gripă. Când aveai gripă cu zeci de ani în urmă nu aveai nici gust şi nici miros. Aşa se manifestă gripa, ei au trosnito ca şi covid-19 etc. Poporul la această oră are creierul spălat de masonerie, cum îşi va reveni nu se mai ştie, oricum se ştie că masonii ţin popoarele sub picioare. Şi popoarele sunt de vină îi votează pe toţi masonii şi după aceia masonii se întorc împotriva lor, prin a folosi arme biologice etc. Nu vor să asculte nimic din ceea ce publicăm ţin tot cu masonii. Într-un cuvânt popoarele sunt masochiste!. Prea puţini bagă la cap ce publicăm adevăr din monitorizări. Procuratura română s-a pitit, nu vor să mai audieze pe nimeni de frica virusului; nici pe miliţeni nu-i mai primeşte, vorbesc doar la telefoane. Dosarele le lasă la intrare!. Masoneria a învins procuratura o ţine sub picioare!.
Articol de VB.