Medicii abuzivi care distrug cetățenii României, dr. Olga Damian, dr. Șerban Ramona, dr. Emanoil Diaconu, dr. Gavril Maria – Pitești, dr. Tănase Maria Marina, dr. Alin Enache, dr. Borugă Doina – CraiovaDoctori abuzivi care distrug cetățenii României prin scrierea de recomandări abuzive deși cetățenii sunt apți pentru pensionare medicală, nu respectă tomografii ș.a.m.d.

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu medici abuzivi care dau diagnostice fictive, lezând toți bolnavii care se încadrează pentru gradul de invaliditate, cabinete de expertiză medicale abuzive care nu recunosc bolile grave de care suferă cetățenii argeșeni și olteni.

Dr. Olga Damian, escroacă județeană încasează sute de euro de la fiecare bolnav închipuit

Șefa comisiei de expertiză medicală Pitești, Olga Damian așteaptă mii de euro de la bolnavi pentru a le da un grad de invaliditate (handicap). Doamna Păsărin Maria din Pitești nu a putut obține un grad de invaliditate pe drept întrucât această doctoră Olga Damian a respins-o medical, motivând că nu se încadrează în nici un grad de invaliditate. A observat că doamna Păsărin Maria nu mișcă din urechi (să-i dea șpagă) a trecut la procedura de urgență prin a solicita I.N.E.M.R.C.M. București un aviz pentru a confirma dacă se încadrează în vreun grad de invaliditate. Când am mers la ea să întrebăm ce a hotărât comisia de avizare București, ea a răspuns că nu are voie să dea informații. A mers și doamna Păsărin la ea și a spus același lucru. Fiecare bolnav la fiecare dosar pentru comisiile de expertiză medicală are dreptul la documentele din dosar, întrucât legea prevede asta, nu poți ține secret de pacient sau de presă documentele ce reprezintă o persoană bolnavă. Doctora Olga o escroacă județeană refuză constant accesul la documentele pe care le solicită în lipsa pacientului. Unde s-a mai pomenit să-i faci surpriză bolnavului cu aviz de la I.N.E.M.R.C.M. București în timpul unei expertize medicale pentru pensionare.

Folosește această tehnică murdară escroaca, pentru a invoca diversiuni mizerabile că cei de la comisia de avizare a hotărât respingerea invalidității, totul fiind neadevărat. Minte bolnavii și presa în hal fără de hal, dar nu știe ce o așteaptă pe această escroacă. Îi spunem noi public că, o avizare pentru un diagnostic sau pentru încadrarea într-un grad de invaliditate o fac cei de la I.N.E.M.R.C.M. București numai în cazul în care solicită o instanță de judecată aceasta și bolnavul dacă a făcut contestație la deciziile lor mizerabile și a solicitat aceasta. Escroaca Olga Damian o face cu tupeu pentru a înlătura toți bolnavii în stare gravă și de a pensiona medicul pe toți escrocii dânsei care îi aduc bunătăți și euro acasă precum și la cabinet. Toți escrocii dânsei (clienții) au diagnosticuri fictive date chipurile de medici specialiști care sunt în legătură cu ea. Din informațiile noastre are cam 600 de clienți pe an cu diagnostice fictive, iau pensii escrocii fără nici un drept, dreptul la plăți l-a făcut coana Olga și specialiștii nesimțiți. Vom solicita DNA-ului să dispună examinări la fiecare pensionat medical pentru a se stabili cu exactitate diagnosticurile fictive date de doctorii specialiști ai coanei Olga precum și diagnosticurile ei date după specialiștii ei nesimțiți.

Doamna Păsărin Maria are următoarele diagnostice: leziunea meniscului datorată unei rupturi sau leziuni vechi, ligament cruciat anterior sau corn anterior al meniscului medical. Alte tulburări ale cartilajului articular, tulburări patello-femurale. Diagnostice formulare liberă: leziune degenerativă corn posterior menisc intern genunchi drept. Condropatie GR. IV compartiment intern, condropatie femuro-patelară gr. III; osteofitoză masivă intercondiliană. Ochiul drept, Membrană Subretiniană Neovasculară diagnostic, mai se arată în raportul medical, Membrană Subretiniană veche neovasculară cu componentă fibroasă extinsă, hemoragie subretiniană. Alt diagnostic dat de doctor specialist. Ochiul drept Degenerescenta maculară legată de vârsta, forma exudativă (umedă) mai se arată în raportul medical la retină, hemoragie maculară subretiniană. Mai arată medici specialiști în documentul postoperator. Următoarele simptome, reprezintă: un pericol. Durerea oculară intensă, scăderea vederii. Nici acești medici specialiști nu iau dat un diagnostic corect, doamna Păsărin Maria nu mai vede cu ochiul drept deloc, vede negru. La ochiul stâng are probleme, la serviciu unde lucrează sunt tot felul de utilaje grele care funcționează prin comenzi de la niște butoane, din holuri iese de la întuneric la lumină, o ia cu amețeală și numai vede nimic, ajutând-o colegii să-și revină. Lumina de la locul de muncă nu este bună, ea se chinuie să lucreze până va deceda.

Dr. Diaconu Emanoil – cel mai nemernic doctor din Pitești

Când ne-am deplasat la Clinica de Oftalmologie Doctor Diaconu din Pitești am dat de Colonelul dr. Diaconu șeful Clinicii. Când i s-a pus mai multe întrebări în legătură cu starea de sănătate a doamnei Păsărin Maria, el ne-a răspuns: „uite domne ajuți oamenii și ei vin cu presa”, ce dacă a venit presa. Când a fost întrebat de noi, de ce i-a scris dr. Maria Gavril recomandări neadevărate întrucât doamna Păsărin nu vede cu ochiul drept deloc iar la cel stâng are probleme tratându-l. Diaconu a spus: „ce domne conduc șoferi care văd cu un ochi iar ea  de ce nu poate munci să vadă cu un ochi”. L-am întrebat pe dr. Diaconu Emanoil dacă a citit legile sau Ordinul nr.707 din 13.05.2014 unde se indică clar, interzicerea de a conduce autoturisme sau eliberări de fișe medicale la cei care sunt inapți medical sau nu văd decât cu un singur ochi.

El a răspuns: „ce legi domne, noi știm ce facem”. Când a fost întrebat atât Diaconu și doctora Maria Gavril de ce îi urgentează decesul doamnei Păsărin Maria, ei au răspuns: „nu moare, poate lucra și cu hemoragie subretiniană”. Vă cam puteți închipui ce suferă femeia, stă cu hemoragie subretiniană și toți doctorii incompetenți nu au fost în stare să-i oprească hemoragia, o mai și acuză nesimțiții dacă îi întreabă câte ceva. Biata victimă a plătit toate taxele la clinicile din Pitești și București dar nici un doctor nu a fost în stare să-i dea un tratament pentru oprirea hemoragiei de la ochiul drept. La această oră simte o presiune de sânge la ochiul drept, o arde tare, o doare, simte nisip și vede doar negru. Nemernicii de doctori incompetenți și criminali nu au fost în stare să-i dea măcar diagnosticul real pentru a fi pensionată medical, au trimis-o toți nemernicii la serviciu, se chinuie zilnic, nu știe când va face o comoție cerebrală etc.

Dr. Maria Gavril – la aceasta tomografiile arată ochiul distrus, ea scrie că victima e bună de muncă

Clinica Doctor Diaconu trebuie închisă, decât să funcționeze cu medici retardați. Au distrus mii de bolnavi, trimițându-i la serviciu grav bolnavi, le iau escrocii taxele pe consultații, fac bani iar bolnavii vor deceda la locul de muncă. La tomografii se vede ochiul drept distrus total în raportul medical scrie altceva.

Recomandări: datorită vederii scăzute pe ochiul drept și a câmpului vizual modificat se recomandă schimbarea locului de muncă pe un post care nu necesită o vedere bună pentru a evita un accident de muncă. Eliberat raportul medical din data 07.06.2017. Cât de nebun ai fi nu poți proceda ca acești doctori criminali. Nu știți de ce fac toate aceste lucruri!?

Pentru a-i scrie diagnosticul corect doamnei Păsărin Maria am înțeles că percep sume între 2.000 și 3.000 de lei. Ei sunt conștienți că ea trebuie pensionată de urgență și trimisă la un doctor specialist pentru a-i opri hemoragia de la ochi, ei nu o fac pentru că ea săraca nu dispune de asemenea sume. După ce că le plătesc bolnavii toate taxele, mai așteaptă nemernicii de doctori alte mii de lei șpagă. A plătit săraca la clinica din București pentru o injecție avastin 400 de lei și nu i-a oprit hemoragia de la ochi, deși, a făcut două injecții.

Clinica Diaconu – plină de doctori retardați și ciubucari

Clinica Oftalmologică Retina din București trebuie închisă precum și doctora Ramona Șerban eliberată din funcție. A mai făcut biata femeie contestație la comisia medicală de contestații Craiova la care toți medicii i-au spus că e bună de muncă, să meargă la servici liniștită. Ce criminali de medici au putut fi și acești olteni, dr. Borugă Doina, dr. Alin Enache și dr. Tănase Maria Marina.

Sunt pensionați pe caz de boală milioane de infractori în toată țara, fac blat cu medicii iar cei grav bolnavi nu au parte de pensie de invaliditate. Se sustrag bani, zeci de milioane – chiar sute de milioane de euro lunar de la stat care plătește infractorilor puturoși iar medicii se îmbogățesc ilicit, spală bani ca Diaconu la clinică ș.a.m.d. Toate șpăgile luate de la Spitalul Militar Pitești unde lucrează infractorul Diaconu ca medic oftalmolog le-a investit în clinică. Se spală șpăgile lui Diaconu ca hainele în mașinile de spălat.

Le vom face plângere penală la toți, pentru toate infracțiunile ce le-au comis și le comit non-stop.

Articol de Iulian Ratea