Mercenarii Jandarmeriei Române, au primit ordin de la Carmen Dan și Dan de la Dragnea pentru a măcelării bătrâni și tineriMercenarii Jandarmeriei Române au măcelărit bătrâni și tineri la ordinul lui Carmen Dan și al lui Liviu Dragnea

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu Ministrul de Interne Carmen Dan, Președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea și cu mercenarii Jandarmeriei Române care au asasinat victime și care au distrus sănătățile victimelor.

Liviu Dragnea a dat ordine la mercenari să asasineze protestatarii

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților și Ministrul de Interne Carmen Dan au stabilit ca în data de 10 August 2018 la mitingul Diasporei să fie măcelăriți, gazați, bătuți ș.a.m.d. toți protestatarii atât din străinătate precum și cei din țară. Am luat informații de la diferite unități militare de Jandarmerie din Argeș, Vâlcea, Olt, Dolj, București etc. unde am fost informați de diferiți ofițeri că, ordinul a venit de la Liviu Dragnea la Carmen Dan iar Carmen Dan a dat ordin Șefului Jandarmeriei Române, colonel Sebastain Cucoș, să măcelărească protestatarii. Am urmărit să vedem de unde vin miile de microbuze cu jandarmi în ziua de 10 august 2018. Veneau din județele Dolj, Olt, Argeș, Vâlcea, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu ș.a.m.d. Când ne uitam la ei, ne arătau cu brațul drept că-i vor bate pe protestatari. Toți jandarmii din miile de microbuze erau foarte nervoși și puși pe măcelărit protestatari. Ne-am dat seama imediat că-i vor gaza, bate și măcelări pe protestatarii veniți din Diaspora și din România. Oricum aveam informații sigure de la zeci de ofițeri din Jandarmeria Română că-i vor bate, gaza și măcelării pe protestatari. Carmen Dan a stat mai mult cu nenorocitul de Liviu Dragnea în timpul mitingului. O învăța jigodia să dea ordin la șeful jandarmeriei, pentru a-i bate, gaza, uda cu apă și măcelării pe toți protestatarii.

Carmen Dan a primit ordin de la Dragnea și l-a pus în executare pentru a asasina mii de protestatari

L-au turnat apropiați de-ai lui care sunt prieteni și cu noi. Dacă i-ar ști mercenarul de Liviu Dragnea pe cei care l-au turnat la noi, i-ar asasina cu interlopii lui și-ai lui Codrin Ștefănescu. Se făcea să nu fie văzut cu Carmen Dan dar tot a fost văzut și turnat la noi. Numai un nemernic ca Liviu Dragnea putea face așa ceva. Și Traian Băsescu dădea ordine la Miniștrii de Interne să pună furtunele cu apă pe protestatari iarna sau când era frig însă nu se compară ordinele lui Băsescu cu cele ale mercenarului asasin Liviu Dragnea. Acest jeg de președinte al Camerei Deputaților dacă ar fi ajuns Președintele României ar fi măcelărit toți protestatarii care sunt împotriva lui și a tuturor jegurilor lui. Din cauza acestui asasin au decedat cetățeni și s-au îmbolnăvit de nu-și mai pot reveni. Stă târtanul pe coadă și dă ordine din spate, înaintașii sunt Carmen Dan și șeful jandarmeriei, colonel Sebastian Cucoș. Am înțeles că l-ar fi amenințat pe șeful jandarmeriei cu înlăturarea din funcție. Stă colonelul ca pe ace cu fundul, așteaptă ce ordin mai dă asasinul de Dragnea ministrei Dan. De când a pus mâna pe putere, Liviu Dragnea a făcut mai multe rele decât bune, dar să dai ordin să măcelărești poporul, asta nu s-a mai pomenit. Ori de îi bați și îi gazezi pe protestatari, tot măcel în masă este.

Șeful Jandarmeriei, colonel Sebastian Cucoș a pus în executare ordinul asasinilor Dragnea și Dan

Nu s-a mai întâmplat în România așa ceva ca la Mitingul din 10 August 2018. A făcut Liviu Dragnea toate acestea pentru a băga frica în popor. Vrea nemernicul să nu mai protesteze nimeni în țară, pentru a nu-l mai acuza de nimic din tot ceea ce a făcut, fapte penale grave. E greu să răspundă penal și pentru aceste infracțiuni grave, întrucât convorbirile telefonice din urmă nu se mai pot lua. Zecile de ofițeri jandarmi care ne-au informat, nu se pun martori la toate aceste discuții dintre Liviu, Carmen și șeful jandarmeriei. Dacă s-ar pune martori, s-ar alege praful de ei. Asasinul Liviu Dragnea știe să trimită fraieri la înaintare, ca pe Ministra Carmen Dan și pe Colonelul Sebastian Cucoș.

Jigodia de Liviu Dragnea e un mare pervers. Acum or s-o tragă ofițerii și subofițerii Jandarmeriei Române nu Liviu Dragnea, Carmen Dan și Colonelul Sebastian Cucoș. O trag cei mai mici în grad și cei mai proști care ascultă ordine criminale de la Carmen Dan și Sebastian Cucoș. Dar Liviu Dragnea a programat toate aceste nenorociri, el ar trebui să tragă cel mai rău. E greu să-i faci acestui infractor probe, trebuie arestat fără probe, știu zeci chiar sute de jandarmi ce s-a întâmplat. Cum dă el ordine pe ascuns așa trebuie să și le tragă tot pe ascuns. Mare interlop este acest Liviu Dragnea, nu om politic. E om politic la vedere, faptele penale grave sunt ascunse prin diferite metode. Demonul Dragnea Liviu nu se poate stăpâni dacă e deranjat, imediat reacționează și trece la fapte penale grave. Premeditează și când e singur că-i iese pasența și nu dă de belea, acționează ca un mercenar.

Are sclavii lui care-i acceptă ordinele criminale, știe că nu-l vor turna niciodată, așa că nu se stresează asasinul. Până când i-o merge cu nenorociri din astea nu se știe. Un lucru sigur e că va merge la pușcărie. Asta îl deranjează cel mai tare. A strâns avere de zeci de miliarde de euro pe numele altor persoane. Pe acele persoane le folosește la bugetele statului etc. Dacă comitea asemenea infracțiuni pe timpul comuniștilor era propus către plutonul de execuție. Acum, doar va băga pușcărie ca berilă și îl vor deposeda de sume mici de euro, nu de toate miliardele de euro pe care le are la alți infractori. Cât se dă el de cocoș, va ajunge găina sau gâsca pușcăriașilor.

Sute de victime distruse din ordinul acestui jeg fără să mai punem decesele și distrugerile de sănătăți ce vor mai apărea. Mercenarul Dragnea Liviu și-a îndeplinit misiunea, acum stă liniștit, știe că or s-o tragă alții pentru el. Acest articol îi va face rău și s-ar răzbuna pe noi, dar va muri numai dacă va gândi rău despre noi. El nu are Dumnezeu, e făcut de o mătușă depravată. Este scursura societății acest jeg PSD.

Articol de Liviu Poșircă