Mincinoşii: Generalul George Păltineanu fostul şef doi şi un sfert Argeş, cms Cristian Stănciulescu fostul şef doi şi un sfert Argeş, ex prim procuror Vişan Florian Alexandru de la Parchetul Tribunalului Argeş şi procurorii; Cătălin Arsene, Anton Adrian şi Săndel Boţoghină tot de la Parchetul Tribunalului Argeş, ne-au minţit că SRI-Argeş au efectuat interceptările abuzive în dosarul nr. 39/P/2012, Comandantul SRI Argeş Dumitrache şi locţiitorul SRI Argeş Buşcă, au fost criticaţi şi cercetaţi din cauza acestor mincinoşi diversioniştiMincinoşii, diversioniştii, generalul George Păltineanu, cms Cristian Stănciulescu, ex prim procuror Alexandru Florian Vişan, procurorii; Anton Adrian, Săndel Boţoghină şi Cătălin Arsene, au minţit cu neruşinare că interceptările abuzive în dosarul nr. 39/2012 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au fost efectuate de SRI, au fost efectuate de ei în schimbul a sute de mii de euro. În primă fază au monitorizat cca 2 ani zile fără mandat de la judecător şi după aceia s-au sesizat din oficiu de la interceptările abuzive. A fost o provocare pentru a fi prinşi că interceptează tot poporul în masă şi execută numai dosare la comandă pentru sute de mii de euro. Judecătorul Marius Dumitrescu a dat mandatele de arestare şi a decedat. Credem că vor urma şi aceştia!

Generalul Păltineanu un poponar nenorocit dar şi un infractor înrăit

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari diversionişti miliţeni ai SIPI Argeş şi cu cei mai mari diversionişti procurori ai Procuraturii Comuniste Argeş; au minţit că SRI Argeş a efectuat interceptări în dosarul nr. 39/P/2012 , la care s-a lăsat cu critici grele din partea noastră împotriva şefilor SRI Argeş. Comandantul Dumitrache şi locţiitorul Buşcă au fost cercetaţi ani de zile pentru aceşti nenorociţi, care au minţit cu neruşinare tot timpul, că SRI a efectuat monitorizări şi interceptări în dosarul 39/P/2012. De câte ori a fost victimele să-i întrebe cine a efectuat monitorizările, ei spuneau că SRI, procurorii ţineau dosarele la audienţă mai mult în braţe şi le spuneau victimelor, că nu au voie să se uite în dosar. Noi ştiam ce se întâmplă, dar pentru a arăta încă o dată ce diversionişti sunt procurorii: Alexandru Florian Vişan, Cătălin Arsene, Săndel Boţoghină şi Anton Adrian, precum şi generalul George Păltineanu, deasemenea şi cms Cristian Stănciulescu, am mers pe mâna lor mizerabilă şi criminală. Ne pare rău de şefii SRI Argeş, care au suferit din cauza acestor nemernici critici şi dosar penal necuvenit.

Comisarul şef Stănciulescu Cristian un psihopat diversionist dar şi un poponar nenorocit

Foşti şefi ai SIPI Argeş; Generalul George Păltineanu şi comisarul şef Cristian Stănciulescu şi cu toţi colegii lor de la serviciul tehnic, au efectuat interceptări şi monitorizări la greu împotriva poporului român,
fără a avea vreun mandat de la vreun judecător. Toţi clienţii care le veneau să dea comenzi pentru a fi arestate victime, plăteau bani grei sute de mii de euro pentru a scăpa de duşman. Şi la biserică se discuta de ofiţerii SIPI, întrucât cei care veneau la biserică aveau vecini ofiţeri ai SIPI. Spuneau enoriaşi, că îi roagă vecinii să le spună pe care îi vreau arestaţi, dar trebuie să plătească s-au dacă ştiu pe cineva care vrea să fie distruşi duşmanii să-i trimită la ei. Primarul Ion Dumitru colaboratorul SIPI Argeş a dat şi el multe comenzi să-i rezolve duşmanii. A plătit psihopatul de Ion Dumitru bani grei la aceşti nenorociţi. Mulţi politruci PSD a dat comenzi la aceşti nenorociţi pentru a aresta victime la comandă cu interceptări fără mandat de la judecător. Foloseau interceptările fără mandat la procurorii enumeraţi şi alţii, pentru a întocmi un proces verbal pentru sesizarea din oficiu, după aceia mergeau procurorii la judecător pentru a dispune monitorizăzi în masă. Oricum ei aveau stocate toate convorbirile telefonice cu toţi cetăţenii din Argeş, făceau stenograme după înregistrările abuzive, le dădeau la procuri şi procurorii formau dosare penale la comandă. Am primit informaţii atât de la colegi de-ai lor precum şi de la colaboratorii lor, care nu se ocupau cu nemernicii dintrastea. Ne spuneau că au stenograme făcute după interceptări abuzive la greu pentru fiecare persoană incomodă, dar şi pentru clienţii lor pe care îi aşteptau cu euro să dea comenzi. La formarea dosarelor era o mare infracţiune, foloseau stenograme făcătură, după aceia cele mai mari infracţiuni, dosarele erau formate în mod abuziv  cu stenograme făcătură şi după aceia ei spuneau că sunt în legalitate şi monitorizează în continuare legal. SIPI nu are voie să sesizeze organele de cercetare penală, nu are voie să întocmească rapoarte s-au note de informare, ei aveau şi au un rol abuziv contra Legii şi contra Constituţiei României. Acest serviciu SIPI se suprapune cu SRI şi DGIA.

Comandantul Dumitrache şi locţiitorul Buşcă nu au avut nici un amestec în dosare la comandă

Nu are MAI-ul nevoie de spioni la poliţişti, dar nici poporul de infractori ofiţeri SIPI care făceau dosare penale la comandă pentru sute de mii de euro. La această oră interceptează tot poporul fără nici un motiv legal, supraveghează toate camerele de supraveghere ale cetăţenilor şi ale instituţiilor în mod abuziv, culeg informaţii din convorbirile cetăţenilor români şi străini, stochează la greu convorbiri telefonice importante, stochează imagini video din casele cetăţenilor importante, le folosesc când au interes şi primesc euro. Zilnic ştim tot ce fac aceşti nenorociţi ai SIPI!. Nu numai în Argeş se întâmplă asemenea nenorociri, la toate unităţile mizeriilor de la provincie se întâmplă inclusiv la Bucureşti. Ex premier Cioloş e de vină, a lăsat aceste creaturi malefice în continuare suprapuse cu SRI şi DGIA. În ţară trebuie să existe doar două servicii SRI şi DGIA. Acest serviciu al MAI este costituit ilegal, avocatul poporului trebuie să sesizeze CCR pentru a declara OUG Cioloş neconstituţională, întrucât i-a pus peste SRI şi DGIA. O mică parte s-a rezolvat la solicitările noastre, s-a terminat cu stocatul interceptărilor şi cu dosarele la comandă. Procurorii şi judecătorii îi pun tot pe aceşti nenorociţi să intercepteze, deşi legea spune ca fiecare Parchet trebuie să aibe ofiţeri judiciari şi un serviciu tehnic de interceptat. În loc să le ia aparatura Parchetele pentru a forma ofiţeri pentru un serviciu tehnic, ei lucrează cu aceste mizerii în continuare că doar dosare la comandă au făcut pentru bani grei. Pe baza dosarelor la comandă abuzive, au fost condamnate, victime la ani grei de puşcărie, până la această oră nu a răspuns nimeni penal, au dosare pe rol ca şi dosarul nr. 39/P/2012 pentru a distruge alte 175 de victime. Pentru a crea o diversiune a dispus defalcarea acestui dosar în zeci de părţi, de a nu se mai şti cum a fost format dosarul şi pe ce bază. Acest dosar la comandă va merge la Secţia Specială de Procurori pentru a începe cercetările împotriva tuturor infractorilor. Ani de zile aceşti nonorociţi au spus că SRI-ul Argeş a efectuat interceptările în acest dosar şi în altele, sute făcute de ei la comandă pentru bani grei. Au stat cercetaţi comandantul Dumitrache şi locţiitorul Buşcă ani de zile pentru minciunile spuse de ei, s-a clarificat de către procurorii militari, că interceptările au fost efectuate de către SIPI Argeş nu de SRI Argeş.

Primarul Ion Dumitru a plătit bani grei pentru dosare la comandă la infractorii SIPI

Au fost criticaţi de noi cei doi de la SRI, prin diversiunile infractorilor SIPI şi prin diversiunile procurorilor fără a avea vreun amestec în aceste dosare, au fost  făcute la comandă de SIPI Argeş şi de procurorii de la Parchetul Tribunalului Argeş, precum şi de alţi procurori de la Parchetul Judecătoriei Piteşti.
Cătă nemernicie din partea tuturor celor implicaţi şi prezentaţi, cât tupeu de miliţeni comunişti şi cât tupeu de procurori corupţi comunişti. Capcanele le-au fost puse înainte de a se forma unele dosare, cei aşteaptă numai mamele lor vor şti, vor simţi telepatic chiar dacă sunt moarte. Ruşine să le fie tot restul vieţi lor!.
Articol de FG.