Ministrul Finanțelor Ionuț Mișa, Premierul Mihai Tudose, Viceprim-Ministru Marcel Ciolacu, Viceprim-Ministru Grațiela Gavrilescu, Ministrul Afacerilor și Internelor Carmen Dan, Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu și tot guvernul României vor să trimită la pușcărie pe toți managerii și cetățenii României pentru neplata impozitelor și a taxelorGuvernul României vrea să trimită la pușcărie toți managerii români și străini, precum și pe toți cetățenii României pentru neplata impozitelor și a taxelor, totul fiind ilegal și abuziv

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori ai României: premierul României Mihai Tudose, Ministrul Finanțelor Ionuț Mișa și cu toți miniștrii din Guvernul României care vor să bage în pușcărie milioane de cetățeni români și străini pentru neplata impozitelor deși toate acestea aparțin de latura civilă și nu de latura penală.

Ionuț Mișa – cel mai mare infractor care face proiecte abuzive împotriva poporului, cu încălcarea dreptului Național, Internațional și cu încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului

Berbecul, Ionuț Mișa a fost un timp șef de serviciu la ANAF Constanța, după aceea a devenit directorul general al ANAF Constanța și acum a fost pus de PSD-iști, Ministrul Finanțelor Publice. Acest derbedeu needucat și infractor, de la prima zi de angajare în ANAF a făcut numai probleme furând banii contribuabililor cu alți nemernici, îmbogățindu-se rapid ilicit. Întocmea tot felul de documente în fals, dădea aprobări pentru rambursările de TVA, banii pe care trebuia să-I predea la bugetul statului îi fura cu directorii economici, cu documente false. Avea arondați la rambursările de TVA și încă mai are, primea și primește șpăgi mari de tot pentru toate serviciile pe care le prestează pentru sute de manageri constănţeni și bucureșteni. A agonisit o avere de peste 50 de milioane de euro, averea e trecută pe numele celor din familie și din neam. Acest infractor periculos pentru toți cetățenii României și străini a avut tupeul să conceapă cu mintea lui de berbec, un proiect de lege prin care pentru nereținerea și neîncasarea, reținerea și neplata respectiv încasarea și neplata unui număr de 32 de contribuții, taxe și impozite, cetățenii și managerii vor fi sancționați cu închisoarea de la 1 la 6 ani.

Mihai Tudose – ofițer acoperit al DGIA care execută poporul în mod abuziv

Proiectul de lege al berbecului Ionuț Mișa sună cam așa: „Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la un an la 6 ani nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata ori după caz, încasarea și neplata, în totul sau în parte, cu intenție în cel mult 30 de zile de la termenul de scadență prevăzut de lege, a impozitelor și contribuțiilor prevăzute în anexă la prezenta lege. Neplata cu intenție, în cel mult 30 de zile de la termenul de scadență prevăzut de lege a impozitelor și contribuțiilor prevăzute în anexă, constituie infracțiune și atunci când neplata este consecința utilizării acestor sume în alte scopuri”, se precizează proiect de act normativ.

Un număr de 32 de impozite și contribuții datorate bugetului vor intra sub incidența actului normativ printre care se află impozitul pe venitul din salarii și asimilate salariilor, impozitul pe veniturile din pensii, impozitul pe veniturile din drepturile de proprietate intelectuală, impozitul pe veniturile din arendă, impozitul pe veniturile sub formă de dobânzi și dividende, impozitul pe veniturile din premii și jocuri de noroc, contribuția de asigurări sociale datorată de persoane fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și contribuția de asigurări sociale de sănătate datorată de persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor.

Carmen Dan – ține aproape de ei pentru eliberarea OUG

Credem că realizați ce se va întâmpla cu milioane de români. Dacă va deveni lege, proiectul infractorului Ionuț Mișa, vor fi arestați milioane de cetățeni români și străini. Acest proiect de lege este abuziv și ilegal din toate punctele de vedere, nu poți cerceta cetățenii României și cetățenii străini pentru neplata impozitelor întrucât toate acestea aparțin de latura civilă și nu de latura penală. Nu poți considera un impozit neplătit sau diferite taxe din cele 32, cazuri penale, sunt toate ca și până acum aparțin de latura civilă și nu de cea penală. Acest berbec incompetent și bolnav psihic, Ionuț Mișa nu realizează că neplata impozitelor și a taxelor sau a amenzilor nu constituie infracțiune. El vrea să facă din rahat bici, să și plesnească. Atât de bolnav psihic este acest infractor, de nu realizează ce face, dar o să realizeze ce a făcut după ce va fi chemat la audieri, la secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă ICCJ.

Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului interzice toate aceste făcături ale Ministrului Ionuț Mișa.

Articolul 1 CEDO: Interzicerea privării de libertate pentru datorii

„Nimeni nu poate fi privat de libertatea sa pentru singurul motiv că nu este în măsură să execute o obligație contractuală”.

Acest infractor, Ionuț Mișa zis și ministrul Finanțelor, trebuie arestat și condamnat pentru încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului, abuz în serviciu, fals intelectual ș.a.m.d.

Lia Olguța Vasilescu – infractoare mare, e de acord cu proiectul colegului ei Ionuț Mișa

Infractorul Ionuț Mișa se crede Dumnezeul românilor, vrea să facă din români numai pușcăriași ca el. Dacă bieții cetățeni și manageri vor fi arestați și condamnați pentru infracțiunile comise de chipurile, ministrul Ionuț Mișa, se va alege praful de România. Vom sesiza procurorul general al României pentru toate încălcările ministrului Ionuț Mișa. Vom mai sesiza și DNA București pentru averea de peste 50 de milioane de euro a lui Ionuț Mișa la familie, neam și prieteni, pe care îi spală prin diferite afaceri murdare. Pe maimuțoiul acesta de ministru al Finanțelor îl doare la bască, are bani, are de toate, vrea ca poporul să facă pușcărie pentru neplata taxelor și impozitelor. Dar, mai avem informații că el vrea de fapt să bage cetățenii României în pușcărie pentru neplata taxelor și impozitelor, pentru că ar da bine la partidul lui comunist PSD-ist. Mai au o tehnică criminală, acești PSD-iști, prin această Ordonanță pe care vor să o emită împotriva poporului, cred ei în mintea lor bolnavă că cei care nu au bani să-și plătească taxele și impozitele, îi vor determina să se împrumute, să fure, să comită infracțiuni de tot felul pentru a le plăti lor taxele și impozitele și de a nu se duce la pușcărie.

Toți aceștia sunt împotriva poporului, dar nu or să rămână în libertate

Precum va merge tot Guvernul României la pușcărie. Ce au făcut ei acum nu vor scăpa fără condamnări grele. Gândul lor malefic PSD-ist este să forțeze la maximum toți cetățenii României și pe cei străini pentru a face buget gras și de al fura sistematic cu toți PSD-iștii de la București și din Provincie. Au premeditat infracțiunea la partidul lor comunist PSD dar vor trage ce au tras și alții din dosarele pregătite de noi. Avem mână bună, nu vor scăpa!

Articol de Constantin Drăghici