Ministrul Justiției Române, Tudorel Toader cel mai mare jeg din Justiția RomânăJegul Justiției Române Tudorel Toader, execută ordinele CEX-PSD, îi linge tălpile lui Liviu Dragnea și ale tuturor membrilor CEX-PSD

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cel mai mare jeg de Ministru, Tudorel Toader, protocoalele între instituții legale nu sunt bune la CEX-ul PSD.

Tudorel execută ordinele CEX-ului PSD și dispune evaluări pentru destituiri din funcții la procurori – totul abuziv

Ministrul Justiției Române Tudorel Toader e cel mai mare jeg național. A desecretizat toate Protocoalele făcute între Instituții pentru a invoca diversiuni la comanda CEX-ului PSD. Proștii când n-au ce face, își fac de lucru, dar în același timp crează diversiuni și le transmit direct la posturile de casă Antena 3 și RTV. Cum e posibil ca acest jeg de Ministru Tudorel Toader să execute ordinele membrilor CEX-PSD, și să se dea cu fundul de pământ că protocoalele între SRI-DNA, Parchet General și Înalta Curte de Casație și Justiție sunt ilegale. Toate protocoalele au fost făcute în condițiile legii, numai Tudorel Toader cu ordin de la CEX-PSD induce poporul în eroare non-stop. Acest jeg de Ministru trebuie arestat, el comite abuzuri și tot felul de infracțiuni grave non-stop. Acesta i-a ajutat pe PSD-iști să obțină hotărârea CCR-abuzivă, pentru a fi înlăturat SRI de la monitorizări etc. A obținut sume mari de euro pentru acea decizie abuzivă ,le-a împărțit și colegilor lui milioane de euro. Cât a fost judecător în cadrul CCR numai de șpăgi s-a ocupat și de aranjamente, decizii abuzive. După ce a rezolvat cu decizia CCR și a înlăturat SRI-ul de la monitorizări, a fost răsplătit și cu funcția de Ministru al Justiției.

Liviu Dragnea, capul răutăților dă ordine non-stop

Monitorizările noastre și-au spus cuvântul , dar și apropiații lor au fost la înălțime, ne-au informat tot timpul. Pentru desecretizarea protocoalelor legale, trebuie Tudorel arestat. El nu avea dreptul să solicite desecretizarea protocoalelor legale întrucât legea nu permite. Legea permite numai în cazul când protocoalele au fost făcute ilegal. Numai Tudorel cel mai mare jeg poate fi contra protocoalelor legale, precum și membri CEX-PSD. Ei trebuiau să ajungă la Laura Codruța Kovesi și la Procurorul General Augustin Lazăr. Nu puteau să-i acuze decât de ceva legal. Cu diversiunile lor comuniste vor să ajungă până la iad. E prea cuminte procurorul general Augustin Lazăr, că nu-l arestează pe Tudorel și pe toți membri CEX-PSD. Jegul de Tudorel îl carotează pe la spate, dispunând o evaluare a procurorului Augustin Lazăr. Evaluarea este tot abuzivă la comanda membrilor CEX-PSD. Acest jeg ordinar de Ministru al Justiției, Tudorel nu are nici o competență să dispună el de la mă-sa sau de la CEX-PSD evaluarea procurorului general. Pentru sancțiuni disciplinare sau pentru eliberarea din funcții a anumitor procurori generali sau magistrați e necesară o investigație din partea CSM. Tudorel a luat competența CSM, își face de cap în fața poporului român și a altor instituții internaționale. Numai inspecția Judiciară de procurori poate cerceta procurorii, nu Tudorel abuzivul abuzivilor.

Sediul PSD unde se fac ordinele pentru Tudorel

Răspunderea disciplinară, constituirea abaterii disciplinare. Legea 303/2004 art.99, alin(1), litera h. Exercitarea funcției cu rea credință sau gravă neglijență. Competența revine inspectorilor procurori din cadrul CSM, nu lui Tudorel jegul jegurilor.

Legea 304/2004, privind Organizarea Judiciară.

Art.69 alin 2 din legea 304|2004.

„Controlul constă în verificarea eficienței manageriale, a modului în care procurorii își îndeplinesc atribuțiile de serviciu. Controlul nu poate viza măsurările dispuse de procuror în cursul urmăririi penale și soluțiile adoptate”.

Codrin Ștefănescu, o gâscă bolnavă fără funcții dar are tupeu să participe la ordine

Tot inspectorii CSM au competență să dispună sancțiuni disciplinare nu Tudorel Comunistu. Tudorel Ministrul Justiției poate destitui din funcție un magistrat sau pe procurorul general al României numai în cazul când secția de procurori inspectori din cadrul CSM hotărăște asta, după aceea se pune in discuție în plenul CSM. Se mai poate ataca la I.C.C.J sau la Curtea de Apel București decizia CSM. După decizia Curții de Apel București sau după  decizia I.C.C.J, Tudorel își poate intra în competență pentru excluderea din magistratură a vreunui magistrat sau pentru anumite sancțiuni disciplinare. El are un articol de lege care îi dă competență să dispună revocarea din funcție a anumitor procurori generali, procurori șefi serviciu din cadrul DNA etc. Dar el nu poate să evalueze direct un procuror general etc. până nu are o hotărâre a plenului CSM sau o hotărâre a uneia dintre : Curtea de Apel București sau a I.C.C J. Tudorel a luat competenţa acestor instituții și a trecut direct la executat procurorii șefi de serviciu din cadrul DNA sau pe Procurorul General Augustin Lazăr. Din această cauză am solicitat si solicităm arestarea lui de către procurorii de la secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General. O să sesizăm procurorul șef secție pentru a demara cercetări împotriva acestui Ministru abuziv etc. El nu vede nu aude, decât execută ordinele membrilor CEX-PSD, dar în același timp se îmbogățește din mita grea pe care o încasează de la membri CEX-PSD. Cum striga în direct Codrin Ștefănescu: „Tudorele vezi ce faci trezește-te ș.a.m.d. Toți membrii CEX în frunte cu Liviu Dragnea îl premiază cu sute de mii de euro la fiecare acțiune abuzivă. Se pomenesc procurorii cu Tudorel, de se mirau și în somn ce au cu ei. Numai noi îi putem informa sigur și eficient.

Procurorul General Augustin Lazăr, victima CEX-ului PSD

Procurorii care dețin funcții mari trebuie să ia măsuri de a se apăra și de a acționa ca cei mai bun profesioniști în cercetări prin a le face dosar penal pentru toate încălcările legilor. Nu este de glumă cu CEX-ul PSD și cu Tudorel Înaintare atacă precum Hitler. Ei se răzbuna pe procurorul general Augustin Lazăr, deoarece i-a oferit fostei șefe DNA un post de procuror în cadrul Parchetului General. CEX-ul PSD ar fi vrut ca Kovesi să plece din București la un parchet cu grad minor. Le stă in gât membrilor CEX-ului PSD, ar face orice s-o înlăture și din cadrul Parchetului General. Ei fiind bolnavi la cap, cred că dacă l-au pus pe Tudorel să-l evalueze în mod abuziv și fără competență pe procurorul general Augustin Lazăr le iese pasența. Sunt atât de demenți încât pentru ei nu există legi și pedepse. Au dat de procurori cuminți care le suportă toate mizeriile. Nu este bine tot ceea ce fac aceste jeguri PSD. Ce să vadă poporul la ei, numai infracțiuni, laudă pe posturile de casă. Au tupeu de comuniști, îi sprijină Antena 3 și RTV posturile de casă ale PSD.  Ce dejecții de PSD-iști Anteniști și Erteviști.

Toți trebuie arestați, lucrează în grup organizat, acționează împotriva procurorilor care și-au făcut treaba și-au băgat buget greu la stat. Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului șef serviciu din cadrul DNA-București, precum și sesizarea din oficiu a procurorului șef secție de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General.

Articol de Costin Grigoroiu