Ministrul Justiţiei Stelian-Cristian Ion, preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban, preşedintele României Klaus Werner Iohannis şi premierul României Câţu Florin, dejecţii la instituţiile statului, abuzează de funcţii pentru a desfiinţa Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, cu încălcarea deciziei CCR etcDejecţiile: Ministrul Justiţiei Stelian-Cristian Ion, preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban, preşedintele României Klaus Werner Iohannis şi premierul României Florin Câţu, vor să desfiinţeze Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, totul ilegal şi abuziv, încalcă decizia CCR care arată că Secţia este constituită Constituţional.


Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie, cu cei mai mari abjecţi demoni, care vor să desfiinţeze Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie în mod abuziv, cu încălcarea deciziei CCR, unde s-a hotărât că Secţia este constituită constituţional. Numai aceştia spun de la ei putere, că Secţia este constituită neconstituţional şi că ar fi neeficientă.

Ministrul Justiţiei un USR-ist nenorocit vrea să desfiinţeze
SIIJ-ul poporului

Ministrul Justiţiei Stelian-Cristian Ioan de provenienţă USR-ist, a fost şi este instigat de sterpul de la Cotroceni Klaus Werner Iohannis, actual preşedintele României, pentru a desfiinţa Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie în mod abuziv cu încălcarea deciziei CCR.Secţia trebuie să fie sprijinită de politic pentru a fi foarte eficientă, aceşti masoni nu au ajutat Secţia de nici o culoare, nu au solicitat să fie transferaţi zeci de procurori de la alte Parchete, pentru a putea face faţă volumului mare de lucru. Secţia trebuia să aibe cca două zeci de mii de dosare, procurorul şef adjunct al Secţiei de frica dosarelor multe, a conceput un formular abuziv şi a trimis lucrările pentru arhivare, motivând că nu există fapte penale în cauze. Clasări cauze la greu de frica dosarelor multe cca 20 de mii. CSM-ul în loc să invite procurori de la alte Parchete din ţară la interviuri etc, au stat şi s-au uitat ca maimuţele la banane. Aşa a ajuns Secţia de s-a blocat cu multe dosare de nu pot face faţă 7 procurori. S-a ajuns să aibe un procuror cca 2000 de dosare. Vă închipuiţi că acel procuror nu mai doarme noaptea ziua nici atât.

Călăul din Cotroceni vrea să desfiinţeze SIIJ-ul poporului

Legile justiţiei trebuiau îmbunătăţite tare de tot pentru a răspunde infractorii magistraţi la greu. Legile justiţiei trebuie să prevadă condamnări între 5 ani şi 30 de ani, întrucât magistraţii infractori cunosc legile, premeditează faptele cu bună stiinţă, comit abuzuri la greu, încalcă Convenţia pentru apărarea drepturilor omului la greu, distrug şi omoară cetăţenii României cu Sentinţe şi Decizii abuzive.  Pentru ei condamnările fără probe e o joacă de copii, dar pentru victime e decesul în ANP. Pentru ei Sentinţele şi Deciziile e o joacă de copii, lasă cetăţenii României fără case, moşteniri etc, victimele decedează acasă, la Judecătorii, Tribunale, Curţii de Apel etc. Justiţia în România are coeficient o, abuzuri la greu de toate naţiile, încălcarea Convenţiei non-stop. Procurorii şi judecătorii sunt cei mai corupţi, abuzivi nu se mai pune problema; distrug poporul de pe timpul comuniştilor şi continuă tot aşa şi la această oră, crezându-se Dumnezeii poporului. Din mâna acestora decedează mii de oameni anual!. Ce vor ăştia?. Să desfiinţeze Secţia şi legile justiţiei!. Sigur vor face puşcărie dacă vor încerca să desfiinţeze Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Această Secţie trebuia înfiinţată încă din anul 1990 nu de cca 2 ani de zile. Le-au făcut politrucii salarii la procurori şi judecători de zeci de mii de lei pe lună. Cine dracu sunt ăştia dracii naţiunii Române!.

Mandolină Orban vrea să desfiinţeze SIIJ-ul poporului

Avem informaţii din interiorul justiţiei, că aceşti infractori ai justiţiei cer şpăgi mari, întrucât spun la clienţi lor că au salarii mari şi nu se riscă pentru mărunţiş. Circulă şpăgile în Parchete, Judecătorii, Tribunale, Curţii de Apel şi la ÎCCJ ca banii la BCR. Cine să-i cerceteze; DNA-ul care a arestat judecători la comanda lui Băsescu Traian. Motivează aceşti infractori prezentaţi, că Secţia nu ar fi eficientă şi că ar fi avut doar două rechizitorii într-un an. Au dosare în lucru peste 10.000 sunt doar 7 procurori. De când publicăm ca CSM să invite procurori la interviu etc, pentru a se debloca procurorii Secţiei de mii de dosare de persoană. Infractorii prezentaţi au lăsat să se ajungă la această situaţie gravă, pentru a declara public că Secţia nu e eficientă. Cum să fie eficientă cu 7 procurori care au peste 10.000 de dosare pe rol. Bolnavul psihic de la Cotroceni Iohannis, a făcut numai rău românilor, va fi huiduit mai rău ca Băsescu. Poporul trebuie să se trezească, acest nenorocit de mason e capul răutăţii, el dă ordine la toţi, proştii execută de frică tot ce li se ordonă, aşa că va fi vai mama lui de popor oropsit. Când le-am spus să nu voteze pe sterpul din Cotroceni ei nu au înţeles ca şi la Băsescu. Dăncilă era o femeie credincioasă avea frică de Dumnezeu, nu se implica în secta masonilor. Am publicat că în termen de 6 luni de la preluarea mandatului acest asasin Iohannis va distruge poporul. Aşa s-a şi întâmplat, asasinul a programat cu masonii lui toate asasinatele cu virusuri. Economia Naţională e la pământ, ei triumfă, poporul rabdă de foame, nu au unde să muncească sunt daţi afară de la serviciu, praful şi pulberea s-a ales de când a preluat puterea masoneria.

Premierul Câţu e şi el de acord cu desfiinţarea SIIJ, prostul proştilor

Nici PSD-işti nu sunt de lăudat, Dăncilă trebuia votată pentru a nu se ajunge la această situaţie gravă. Tiranul din Cotroceni dă ordine zilnic la prostime zis Guvernul României, ei execută în demenţa lor de masoni nenorociţi, poporul rabdă de foame, stă în cel mai mare stres şi foame. Gândul lor de masoni nenorociţi este să asasineze poporul cu viruşi, să ţină poporul în cel mai mare stres, arată că şi alte popoare au probleme, masca pe faţă trebuie ţinută non-stop. Au reuşit să bage frica în popor pentru a nu putea riposta la nenorocirile pe care le fac zilnic. Poporul şi-a ales conducătorul, sunt majoritatea ca şi conducătorul. Asta le trebuie aşa şi-au dorit!. Rabdă şi alţii pentru inconştienţa lor au votat cel mai mare asasin. Secţia este constituită pentru poporul român nu pentru Iohannis s-au pentru alţi politruci nenorociţi care vor s-o desfiinţeze, pentru a lăsa judecătorii şi procurorii să facă ce vrea cu victimele, cu lipsirea de libertate a victimelor, cu moştenirile victimelor etc. Labele jos de pe Secţie nenorociţilor!.

Articol de FG