Ministrul Mediului – Grațiela Leocadia Gavrilescu, Ministrul Dezvoltării Administrației Publice – Vasile Daniel Suciu, premierul României – Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au impus cu japca racordări la canalizare și amenzi usturătoareMinistrul Mediului Gavrilescu, Ministrul Dezvoltării – Vasile Daniel Suciu, premierul Viorica Dăncilă și președintele Camerei Deputaților – Liviu Dragnea au dispus în mod abuziv racordarea la canalizare a cetățenilor României și amendarea lor ilegală

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori, funcționari publici, Gavrilescu, Dăncilă, Suciu și Dragnea care în mod abuziv au dispus racordarea cetățenilor la canalizare și amendarea lor.

Ministra Mediului, cea mai nemernică infractoare

Viorica Dăncilă, Grațiela Leocadia Gavrilescu, Liviu Dragnea și Vasile Daniel Suciu au hotărât să trimită o circulară la Garda de Mediu în fiecare localitate din țară pentru a-i obliga pe toți cetățenii României să se racordeze la canalizare. Garda de Mediu a trimis la toate Primăriile din țară, circulara eliberată de toți infractorii prezentați. Garda de mediu va aplica amenzi celor care în termen de trei luni de zile de la un prim avertisment nu s-au racordat la canalizare. Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice impune în mod abuziv racordarea la canalizare obligatorie. Toaletele din curte dar și fosele septice au fost interzise iar cei care refuză să se racordeze la canalizare riscă amenzi foarte mari de la Garda de Mediu, între 2000 și 4000 de lei, după trei luni și un prim avertisment. Singura excepție este aceea în care persoana în cauză își face stație de epurare. S-a estimat că 30% din populație au în curte toalete.

Infractorii: Grațiela Leocadia Gavrilescu, Viorica Dăncilă, Liviu
Dragnea și Vasile Daniel Suciu nu s-au gândit că această hotărâre pe care au luat-o și circulara trimisă la Gărzile de Mediu din fiecare localitate din țară sunt total abuzive întrucât Garda de Mediu nu are competență materială să amendeze persoane fizice sau juridice (societăți comerciale). Garda de Mediu poate amenda doar instituțiile statului și nu persoane fizice sau persoane juridice – societăți comerciale.

Premierul Dăncilă, jegul jegurilor

Dacă nu au învățat nici acest lucru, infractorii enumerați nu  mai au ce căuta în Guvernul României și nici Liviu Dragnea în Camera Deputaților. Vor fi cercetați pentru această hotărâre abuzivă și pentru circulara trimisă în mod abuziv, precum și pentru amenințarea poporului cu amenzi foarte mari. Interesul poartă fesul, cine profită din toate aceste abuzuri grave? Domnul Liviu Dragnea profită din plin, întrucât își trage șpăgi foarte mari de la diferite Societăți Comerciale care fac racordările la canalizare, proiecte etc. În ce stat comunist s-a mai pomenit să te oblige să te racordezi la canalizare. Numai în România. Comuniștii Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Gavrilescu Grațiela și Vasile Daniel – Suciu puteau să dispună toate acestea. Nemernicii nu s-au gândit că bieții cetățeni de la țară au pensii între 400 – 1000 lei pe lună și nu pot achita amenzile abuzive pe care le impun. Nu mai spunem că Garda de Mediu nu are competență să dea amenzi la persoane fizice sau la persoane juridice (societăți comerciale).

Nenorociții ar lăsa cetățenii bolnavi fără hrană și tratament din cauza amenzilor abuzive între 2000 – 4000 lei. De unde să plătească bieții cetățeni de la țară taxele pentru a se racorda la canalizare. De unde să plătească pensionarii 1 mc. de apă care costă circa 10 lei. Cetățenii de la țară nu-și mai pot uda răzoarele și florile, din cauza racordării la canalizare. Ai costurile duble lunar la apă rece dacă te racordezi la canalizare. Lui Dragnea și Dăncilă le convine, le vin șpăgile la genți, cetățenii sunt terorizați cu amenzi și amenințări de toți primarii din localități. De unde să mai aibe bieții pensionari de la țară bani de hrană și de tratament medical dacă acești nenorociți îi forțează cu amenzi mari să se racordeze la canalizare. Nu mai punem că lunar plătesc dublu mc. de apă, circa 10 lei. Acești criminali ai PSD vor să distrugă poporul mai rău ca Nicolae Ceaușescu. Ce e mai rău pe pământ, să nu ai bani de hrană și de tratament. Jigodiile spun că toaletele de la țară și din orașe poluează. Cât tupeu pe acești infractori comuniști?!

Liviu Dragnea, cel mai mare abuziv, corupt dar și bandit

Ce să polueze o toaletă în curtea omului, rahatul e în găuri, toaletele sunt închise. Repetăm din nou, nu are competență Garda de Mediu să amendeze cetățenii României întrucât sunt persoane fizice. Nu au voie să dea amenzi la Societăți Comerciale întrucât sunt firme private, au voie să dea amenzi doar la instituțiile statului care poluează. Dacă Gărzile de Mediu din toate localitățile din țară vor da amenzi abuzive cetățenilor și societăților comerciale, vor face pușcărie toți comisarii de la Gărzile de Mediu pentru amendarea cetățenilor și pentru amendarea firmelor. Nu au competență dar sunt forțați în mod abuziv de cei 4 dictatori.

Ministrul Dezvoltării, Vasile Suciu, un gunoi din tomberon

Cei 4 dictatori vor fi cercetați de Secția de Urmărire penală și Criminalistică din cadrul Parchetului General. Jos labele de pe popor și de pe societățile comerciale, altfel veti face pușcărie non-stop. Fac pe proștii cei 4 infractori periculoși, zic că ne pot păcăli și pe noi care avem experiență în domeniu de circa 35 de ani……………. . Mari jeguri de funcționari publici sunt acești infractori needucați, comuniști fasciști. Vom sesiza Procurorul General pentru toate infracțiunile comise. Sperăm ca Parchetul General să le dea de cap, nu să le dea ei în cap, cum procedează de obicei.

Articol de Florin Fulga