Monitorizări abuzive fără dosare pe rol au putut efectua și efectuează zilnic ofiţerii Serviciului de Informaţii și Protecţie Internă Argeș, fostul „Doi și Un Sfert”.Fostul șef al SIPI, chestor George Păltineanu, infractor fără scrupule

Fostul șef al SIPI, chestor George Păltineanu, infractor fără scrupule

Ofiţerii SIPI Argeș monitorizează cetăţenii Argeșului prin interceptări abuzive, localizări, prin camerele de supraveghere ale Poliţiei Locale Pitești și prin toate camerele de supraveghere din mall, instituţii ș.a.m.d.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari infractori miliţieni din toate timpurile, monitorizări abuzive împotriva tuturor argeșenilor prin a folosi programe speciale, de a intra în paralel cu cei de la Poliţia Locală Pitești și cu toate camerele de supraveghere din judeţ.

Ex-chestor George Păltineanu și ex-comisar-șef Cristian Stănciulescu, foști șefi ai SIPI Argeș i-au învăţat pe toţi miliţienii comuniști să folosească programe speciale pentru a intra în paralel la monitorizări împotriva cetăţenilor Argeșului, folosindu-se de camerele de supraveghere ale Poliţiei Locale Pitești și din alte orașe din Argeș, precum și de toate camerele de la toate societăţile comerciale și ale tuturor instituţiilor din Argeș.

Comisarul-șef al SIPI Argeș, Stănciulescu Cristian, dobitoc și un mare infractor de când sugea la maică-sa

Comisarul-șef al SIPI Argeș, Stănciulescu Cristian, dobitoc și un mare infractor de când sugea la maică-sa

Poliţia Locală Pitești și alţi poliţiști locali din orașele din Argeș au instalat camere de supraveghere în toate orașele din judeţ cu care monitorizează toţi cetăţenii care merg pe străzi prin orașe. Cei de la SIPI Argeș intră prin programe speciale în sistemul electronic al Poliţiei Locale la care monitorizează și ei în paralel toţi cetăţenii Argeșului; nu mai punem că fac localizări prin interceptarea telefoanelor mobile. Această tehnică o practică și la cei de la Justiţie: judecătorii, tribunale, curţi de apel, parchete de pe lângă judecătorii, parchete de pe lângă tribunale, parchete de pe lângă curţile de apel. Mai practică această tehnică mizerabilă la toate instituţiile statului, ANAF, primării, la magazine mari ș.a.m.d.

Ei știu tot ce fac toţi și pe toate, strâng informaţii pentru toţi și așa se cred ei băieţi deștepţi ai serviciului MAI. Se fac interceptări în masă în mod abuziv din partea acestor scursuri ale societăţii. De când a venit tatăl lor Liviu Dragnea, P.S.D.-ist împuţit, au început să capete din nou competenţă și putere. La Cioloș nu mai scoteau capul din birouri, se plângeau pe la Antena 3, B1 și RTV că i-au desfiinţat și s-a ales praful de acest serviciu mizerabil. Ling clanţele pe la biroul lui Dragnea și Tăriceanu, aceștia le-au promis că o să-și recapete toate forţele prin a le da competenţe de a monitoriza poporul în mod abuziv.

Ex-prim-procuror Vișan Florin se plimbă pe strada mare prin Pitești gândindu-se la ce va trage

Ex-prim-procuror Vișan Florin se plimbă pe strada mare prin Pitești gândindu-se la ce va trage

Şefii de la București ai acestui serviciu „Doi și Un Sfert” le-au promis celor doi politruci, Dragnea și Tăriceanu, că le vor da informaţii despre toţi dușmanii lor și îi vor ajuta să îi bage în pușcărie. Tăriceanu și Dragnea primesc informaţii despre șefa D.N.A., Laura Codruţa Kövesi, și despre procurorul general, Augustin Lazăr. Şefii de la acest serviciu „Doi și Un Sfert” – căci DIPI e doar cu numele – dau toate informaţiile de la monitorizările celor doi atât pe calculatoare, cât și de la camerele de supraveghere, precum și din interceptări.

Tăriceanu și Dragnea au instalat din nou acest serviciu pentru a le folosi pe mizerii împotriva procurorilor buni, care au făcut dosare profesionale și fac în continuare. Infractor la infractor trage, așa și cu Dragnea și Tăriceanu, precum și cu cei de la DIPI.

Prim-procuror Antonia Diaconu Prioteasa, tremură cu dosarele făcătură, așteaptă audierile la Parchetul General

Prim-procuror Antonia Diaconu Prioteasa, tremură cu dosarele făcătură, așteaptă audierile la Parchetul General

Directorul publicaţiei noastre, în luna aprilie, după data de 01.04.2017, s-a pomenit cu un miliţian SIPI Argeș că se uita când scria o factură, era foarte curios pentru cine emitea factura; directorul s-a uitat la el, a vrut să-l invite să se apropie, miliţianul a luat-o mai în fugă spre un magazin. Pe data de 21.04.2017 directorul Iulian Ratea era în mall la Pitești cu o victimă care avea probleme cu Primăria Merișani – Argeș și cu mai mulţi judecători de la Judecătoria Pitești și Tribunalul Argeș. Ei erau așezaţi la o masă într-un bar, iar la un moment dat a venit și un miliţian de la SIPI Argeș, s-a așezat la o masă în spatele lor, vorbea la telefon cu cei ce interpretează toţi cetăţenii Argeșului. La un moment dat, miliţianul a zis: „Aici e vorba de bani, bă, să mai ascult ce vorbesc ăștia.” Directorul vorbea cu victima că îi furaseră moștenirea primarii vechi și noi de la Primăria Merișani și că judecătoarele nu au dorit să desfiinţeze puneri în posesie fictive și titluri de proprietate fictive. Miliţianul SIPI visa numai bani, dar discuţii despre bani nu auzea el, însă la șefi de bani le spunea: „I-auzi, bă, e vorba de bani mulţi.” Îi dezinforma pe proștii lui. Directorul Ratea a pus o cameră direct pe el, fără să vadă. La un moment dat a simţit miliţianul că e filmat, s-a supărat, a închis telefonul și a plecat ca o curcă plouată. Dacă s-a ajuns să se ţină după noi și după director, ce să mai zicem de doamna prim-procuror Kövesi și de procurorul general Lazăr.

Camelia Bădulescu, cea mai mare diversionistă favorizatoare de infractori public și protecţie sporită infractorilor în probe

Camelia Bădulescu, cea mai mare diversionistă favorizatoare de infractori public și protecţie sporită infractorilor în probe

La primarii din Argeș stau des pe coadă. Așa fac ei serviciu, te văd pe camerele de supraveghere, pe unde ești, cu cine ești și vin și ei. Contorizează tot acești infractori, nu au scrupule. Așteaptă cu limbile scoase să le dea Dragnea-Tăriceanu, precum și sclavul lor Grindeanu, competenţă de a monitoriza din nou tot poporul. Acum, la această oră, o fac și fără ordonanţă de urgenţă, că doar serviciul jeg al MAI sunt ei. Proștii, la rândul lor, sunt monitorizaţi, ei nu știu și cad des cu fundul în ….. Le vom pregăti un dosar gras pentru procurorul general Lazăr în cel mai scurt timp. Suntem curioși ce le vor spune mizeriile procurorilor, că nu monitorizează poporul fără dosare pe rol.

Toată aparatura lor va fi expertizată și se vor constata cele semnalate de noi. Chiar dacă vor șterge tot ce au monitorizat în mod abuziv sau vor schimba servere, aparaturi, tot vor fi prinși. De frica procurorilor și a experţilor ar da foc la toată aparatura din dotare. Am primit informaţii de la colegii lor când au fost publicaţi, așa de tare se înfuriau și spuneau: “Dacă o să vină ăia nu o să mai găsească nimic, dăm foc la tot.” Cât de nebuni sunt! Unul a luat pistolul și a tras în nevastă și în vecini.

Miliţian SIPI prins la monitorizări de directorul Ratea, nu a avut scăpare

Miliţian SIPI prins la monitorizări de directorul Ratea, nu a avut scăpare

Vai mama lor de demoni! De atâtea păcate pe care le-au făcut și le fac au intrat demonii în ei, le trebuie exorcizări la mănăstiri. Câte dosare cu interceptări la negru au echipat demonii SIPI nu vă închipuiţi! Stau blocaţi cu mai multe dosare în parchete, nu știu ce să mai facă, dacă fac procurorii rechizitorii pe făcăturile lor, vor merge cu ei la arest, dacă stau cu ele ascunse, stau cu frică. I-au băgat pe procurorii corupţi, abuzivi în belea, nu vor putea scăpa. Sunt atât de demonizaţi încât și procurorilor le e frică de ei. Îi au la mână și cu alte măgării, îi ameninţă în fel și chip. O sunau pe prim-procuroarea Antonia Diaconu Prioteasa și îi spuneau: „Du-te la Camelia Bădulescu la ziarul Ancheta și dezinformează, au scris ăia de la Ediţie Specială Press de dosarele tale și ale lui Vișan Florin”, pe atunci prim-procuror la Parchetul Tribunalului Argeș. Prioteasa Diaconu Antonia o suna pe Cameluţa Bădulescu, director și manager al publicaţiei Ancheta: „Vino, tu, Cami, să-mi iei interviu, au scris ăia de noi.” Bădulescu îi răspundea: „Vă ajut doamna prim, o să vin cât de repede.” Informaţiile vin din surse directe, din interiorul parchetelor etc. Mari pramatii de ofiţeri ai SIPI Argeș și procurori nebuni!

Articol de Florea Ionuţ