NENORICITII I.P.J-ului ARGES de la Depozitul Prundu Pitesti fac confiscari, tilharesc cetateni Argesului de ani de zile invocind Ordonante de Guvern si legi care nu-i reprezinta pe cetateni Argeseni in nici un felAgent Nita - militian depozit AG

Agent Nita – militian depozit AG

Toti ofiterii de Militie si subofiterii de la acest depozit se ocupa cu tilharii,impreuna cu cei de la Sectile de Militie ale Jud. Arges cit si cu alti nenorciti de la Serviciul Rutier Arges care invoca de exemplu O.U.G nr-271/07.12.2000 care arata regimul activitatilor de transport comercializarea si recuperarea a titeiului,gazolinei,condesatului,etanului lichid,,benzinei,motorinei si a altor produse petroliere.Exemple de tilhari militieni care fac aceste lucruri sunt:

-Comisar Puiu,Agent Popescu,Agent Nita,Agent Stanca,Agent Rada si mii de militieni de acest gen care se ocupa cu tilhari de produse petroliere care confisca in mod  abuziv, trecind peste litera

Agent Nita - militian depozit AG

Agent Nita – militian depozit AG

legii si invocind aceasta O.U.G mai sus mentionta ca fiind valabila si aplicabila persoanelor fizice,deci se vede clar ca acesti tilhari pun in spinarea unor cetateni aceasta O.G valabila numai pentru Societati Comerciale nu si in cazul oamenilor de rand.

Folosesc aceasta pervesitate pentru a-si face activitate la locurile de munca, pentru a nu fi eliberati din functii(dati afara), acest lucru fiind recunosct chiar si de ei.
Confisca produse alimentare(ceapa cartofi,etc)daca cetateni cumpara cate un portbagaj din aceste produse ,bagindui in depozit sechestrindui timp de 8 ore nelasindui sa plece nicaieri pentrut a cantari produsele si a le sigila,pentru ca mai tarziu sa si le insuseasca pentru folos propriu.
In atentia infractorilor in uniforme cu grade si robe, etc.

Toate produsele petroliere confiscate de acesti tilhari nenorociti le trimit la Petrom Poiana Lacului, jud.Arges pentru a le folosi alti nenorociti care la rindul lor le comercializeaza pe bani frumosi. Deci cetatenii Argesului cumpara ocazional produse petroliere de la diferite firme sau persoane fizice si sint tilhariti in mod abuziv de miile de militieni din jud. Arges, motivind la controale in portbagaj sau de la caz la caz in remorca, camioneta etc, ca nu au documente pentru produsele cumparate si marfa se confisca si se dau amenzi intre 1000-2000lei.

Nu exisita nici o lege care sa indice ca, persoanele fizice care cumpara diferite produse pentru consum propriu sau pentru folosire la centrale termice proprii produsul petrolier sa fie confiscate sau sa prevada vreo amenda.
Agent Nita - militian depozit AG

Agent Nita – militian depozit AG

Cetateni Argeseului ramin fara marfurile cumparate, fara a avea caldura in case sau fara mincare pe timp de iarna datorita acestei caracatite care s-a format in jurul acestei O.G 271/2000 si alte legi pe care cetateanul de rind nu le cunoaste si de care militieni fac abuz. Confisca materiale lemnoase la greu (a venit iarna au si ei nevoie de caldura) dar din cauza acestor criminali,raman fara caldura pe tot timpul ierni cei de la care confisca abuziv materialul lemnos,invocind alte legi care nu-i reprezinta pe cetateni si le pun in carca alte ordonante pentru  a (chipurile) acoperii amenzile si confiscarile abuzive a materialelor lemnoase.

Agent Nita + Agent Popescu - militieni depozit AG

Agent Nita + Agent Popescu – militieni depozit AG

Nu mai punem faptul ca in trafic sunt opriti in mod abuziv pentru a fi taxati la kg sau in functie de ce transporta fiecare fiind invocate alte legi care nu au nimic in comun cu jaful la drumul mare pe care il fac ei. Din acest motiv solicitam ca, Prim Procurorul Parchetului de pe linga Tribunalul Arges si Procurorul General al Parchetului Curti de Apel Pitesti sa se autosesizeze in legatura cu ceea ce noi atragem atentia prin acest articol,sa dispuna efectuarea de cercetari impotriva tuturor militienilor de la sectiile de politie din Pitesti cit si de la sectile de politie rurale, la depozitul Confiscari Prundu Pitesti al I.P.J Arges si la toti agentii de la Serviciul Rutier Arges care au eliberat acte de consatatare in trafic in mod abuziv si au dus victimele la acest depozit al I.P.J Arges care s-a transformat in depozit de folosinta proprie si loc de ascundere a lucrurilor tilharite, mai tarziu pentru a li se pierde urma vandute .

Agent Nita + Cms Puiu George - militieni depozit AG

Agent Nita + Cms Puiu George – militieni depozit AG

Solicitam sa fie controlate la sange toate aceste sectii de militie si ale Serviciului Rutier pentru a le solicita toate procesele-verbale intocmite impreuna cu tilhari de la depozitul Prundu Pitesti .

Cu toate ca nu avem incredere in cei care reprezinta Parchetele Argesene, dar avand competenta de cercetari a militienilor am soloicitat aceasta in prima faza.
Este necesar sa fie distrusa aceasta caracatita formata numai din militieni comunisti care talharesc la drumul mare fara lege in spinare.
Agent Nita +Cms Puiu George +Agent Popescu - militieni depozit AG

Agent Nita +Cms Puiu George +Agent Popescu – militieni depozit AG

Vom urmari cu atentie daca cei abilitati in drept vor face ceea ce cere legea si in spiritul legi sa faca dreptate si sa scape cetateni din Arges de acesti nenorociti. Am explicat toata tehnica criminala, solicitam chef de munca din partea autoritatilor.

militian depozit AG

militian depozit AG

Comisar Puiu George + Agent Popescu - militieni depozit AG

Comisar Puiu George + Agent Popescu – militieni depozit AG

Comisar Puiu George - militian depozit AG

Comisar Puiu George – militian depozit AG

Cms Puiu George +Agent Popescu - militieni depozit AG

Cms Puiu George +Agent Popescu – militieni depozit AG

Agentii Stanca si Rada - militieni rutiera AG

Agentii Stanca si Rada – militieni rutiera AG

Agent Stanca - militian rutiera AG

Agent Stanca – militian rutiera AG

Agent Rada - militian rutiera AG

Agent Rada – militian rutiera AG

Agent Popescu + Cms Puiu George - militieni depozit AG

Agent Popescu + Cms Puiu George – militieni depozit AG

Agent Popescu - militian depozit AG

Agent Popescu – militian depozit AG

Agent Popescu - militian depozit AG

Agent Popescu – militian depozit AG