Nepoții primarului Ion Dumitru, asasini desăvârșiți dar și viitori pușcăriași desăvârșițiNepoții primarului Ion Dumitru: Alex Dumitru, Robert Dumitru și Aihan Dumitru, asasini fără scrupule

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai nenorociți asasini din Comuna Albota, jud. Argeș: Robert Dumitru, Alex Dumitru și Aihan Dumitru.

Dumitru Ion, asasin profesionist

Primarul Comunei Albota, Ion Dumitru a instigat și învățat pe nepoții lui, Robert, Alex și Aihan să comită asasinate pe raza comunei Albota și în Municipiul Pitești. Acest primar retard în primă fază a pus pe nepotul lui Aihan Dumitru să-l lovească pe stradă pe directorul publicației noastre Iulian Ratea. Directorul Ratea s-a apărat și i-a atras atenția romului Aihan că îl va duce la poliție. Nu a dat în el deși o merita. După acest incident, directorul Iulian Ratea a fost căutat de tatăl acestuia, Dumitru Robert. Acest infractor trimis tot de primarul Ion Dumitru a început să amenințe că îl va asasina cu autoturismul. Nu a trecut mult timp și a încercat să-l asasineze pe directorul Ratea cu un autoturism dar directorul Ratea a știut că vrea să-l asasineze și a putut ieși din această situație gravă. A sesizat poliția și Parchetul pentru ai cerceta pe cei doi asasini Robert și Aihan. Au fost audiați de procuror, nu și-au recunoscut faptele, au mințit procurorul cu un tupeu de asasini. Directorul Ratea a propus-o ca martor chiar pe soția rromă a infractorului Dumitru Robert. Această rromă needucată a declarat numai minciuni, a mințit pe procuror cu un tupeu de rromă needucată. Iulian Ratea a efectuat poze la urmele de frânare imediat după incident, după aceea au venit și polițiștii de la secția de poliție Albota la care au măsurat urmele de frânare în lungime și lățime. Procurorul de cercetare penală a solicitat înregistrările video la solicitările directorului Iulian Ratea, unde se vede autoturismul că s-a întors rapid după directorul Ratea. Așa că, infractorii nu pot acoperi tentativa de omor. Martora mincinoasă propusă de directorul Ratea își va lua pedeapsă pentru favorizarea făptuitorilor și pentru mărturie mincinoasă.

Robert Dumitru, asasin pârât

A doua zi după această tentativă de omor, nepotul primarului Alex Dumitru, un pușcăriaș vechi, l-a căutat pe directorul Ratea timp de 8 ore până l-a găsit. Acesta s-a dat jos din autoturism și a început să-l amenințe că-l va bate și îl va distruge. Tot primarul Ion Dumitru l-a instigat și pe acest pușcăriaș notoriu să amenințe și să-l urmărească pe directorul Ratea. Nu mai poate primarul Dumitru să reziste la articolele publicate de noi. Faptele penale grave ale primarului Dumitru și-au spus cuvântul, a înnebunit tot neamul. Articolele noastre îi mănâncă libertatea, el nu-și dorește așa ceva, ține ascuns toate infracțiunile grave pe care le-a comis de când e primar. Toți infractorii vor fi testați cu aparatul poligraf la IPJ Argeș. După aceste incidente, la circa 10 zile, din nou nepoții primarului Dumitru: Robert Dumitru, Aihan Dumitru și alți doi infractori l-au căutat pe directorul Iulian Ratea să-l asasineze cu autoturismul. Directorul Ratea se afla la un magazin din comuna Albota iar Robert Dumitru conducea foarte tare, nervos înjura și îl amenința că-l va asasina, îl va băga la căruț ș.a.m.d. Directorul Ratea știa că vrea să-l asasineze cu autoturismul. Având în vedere că pe acea stradă unde trebuia să se deplaseze erau numai garduri nu avea nici o scăpare dacă pleca pe stradă. I-a lăsat să-l urmărească, după aceea au hotărât să oprească autoturismul în fața magazinului dându-se toți jos din autoturism pentru a-l asasina pe director. S-au repezit să-l lovească să-l dea cu capul de ciment dar nu au reușit. În schimb l-au amenințat că-l vor asasina și-l vor băga la căruț cu rotile.

Alex Dumitru, un pușcăriaș sifon care amenință non-stop

Tot timpul infractorii au fost înregistrați, așa că vor fi arestați după ce va depune plângerea penală și aceste înregistrări. A doua zi, primarul Dumitru a dat ordin băieților care se ocupă de camerele de supraveghere de pe raza comunei Albota să scoată dispozitivul de la camera video cu infraroșii ce se află pe stâlpul din fața Primăriei. El crede că l-ar putea păcăli pe procuror și pe ofițerii de poliție criminaliști, în sensul că, acea cameră nu a fost montată și nu a surprins imaginile de monitorizare și intenția de al asasina pe directorul Iulian Ratea. Mai prost primar ca ăsta nu există pe raza județului Argeș. El crede că dacă a plătit nepoți cu bani grei să-l asasineze pe director îi va și ieși planul?! S-ar putea să stea și el la pușcărie cu nepoții vreo 10 ani de zile ca băieții deștepți. Directorul Ratea a fost informat din timp că acești infractori îl urmăresc și vor să-l asasineze noaptea cu autoturismul. Chiar îi așteaptă să încerce din nou să-l asasineze, știe că nu vor reuși niciodată. Directorul s-a uitat cu o oră înainte la camera de supraveghere de la Primăria Albota să vadă dacă funcționează, ea era montată normal perfect funcțională dar a doua zi nea Dumitru a și dat ordin să o demonteze, vrând să creeze o diversiune că nu ar fi fost montată camera de supraveghere. Mare infractor e acest bastard de primar Ion Dumitru. Cum ne-am apucat să-l publicăm din nou cum a început să-și trimită nepoții și alți infractori să-l asasineze pe director. Chiar el, primarul bastard Ion Dumitru a încercat o dată să-l asasineze cu automobilul primăriei pe directorul Ratea.

Aihan Dumitru, un rrom retardat, vrea să devină asasin

Așa că știe Ion cu ce se mănâncă tentativele de omor și omorul. El a asasinat mai mulți cetățeni ai comunei Albota împingându-i pe scările primăriei și căzând cu capetele de beton. Nu au decedat pe loc, unii au decedat după un timp, alții mai rapid la spital. Bieții oameni, se duceau să-și ceară moștenirile furate de acest bastard nenorocit. El îi înjura în primărie și după aceea îi împingea cu forța pe scări și cădeau cu capetele de ciment. Am asistat și noi la o întâmplare din asta. Era o tanti mai în vârstă pe care a împins-o pe scări și s-a lovit cu capul de ciment. Când l-am întrebat: „ce i-ați făcut, a-ți omorât-o pe tanti?”, el a țipat tare: „a căzut pe scări, nu a-ți văzut, am toată primăria martoră”. Toate crimele pe care le-a comis acest bastard nenorocit le-a acoperit cu sclavii lui din primărie, pe care îi folosește ca martori mincinoși. Un nenea mai în vârstă din satul Mareș, comuna Albota s-a dus să-și ia și el zahărul, făina etc. ce dădea Primăria. Acum, omul era la coadă, bastardul de primar l-a văzut și a început să-l înjure și să-i zică: „bă, nu ai reușit să mă câștigi, tot eu am câștigat procesul, moștenirea ți-am vândut-o, îmi belești ….” – se lua cu mâna de penis și îl lovea de tocul ușii unde se țin ședințele. Erau femei bătrâne la coadă la alimente în primărie, s-au speriat și au ieșit afară din primărie.

Primăria Albota, plină de sângele victimelor

Acel nene în vârstă a decedat imediat în acea noapte suferind și de boli cardiace. Câți bătrâni a omorât acest bastard prin a-i amenința, înjura și refuza dreptul de a le da moștenirile părinților. Acest blestemat bastard va sfârși în ANP, va fi incinerat ca boschetarii, nu-l va mai căuta nimeni nici din familie și nici din neam. O să rămână cavoul de el și zecile de miliarde de euro.

Articol de Cristi Predescu