Ofițerul acoperit Dan Andronic al D.G.I.A. cu alt ofițer acoperit al D.G.I.A. Ion Cristoiu, au creat diversiuni mizerabile împotriva șefei D.N.A, a generalului Coldea și a ex-directorului SRI George MaiorOfițerul acoperit al D.G.I.A Dan Andronic împreună cu colegul lui ofițer acoperit Ion Cristoiu de la aceeași direcție au creat o diversiune intoxicând poporul și organele de cercetare penală.

Dan Andronic colonel acoperit, diversionist înrăit

Dan Andronic colonel acoperit, diversionist înrăit

Dragii noștrii cititori continuăm în această ediție cu doi jurnaliști ofițeri acoperiți ai Direcției Generale de informații a Apărării, Dan Andronic și Ion Cristoiu.

Ofițerul acoperit Dan Andronic a hotărât în taină cu mai mulți politruci PSD să aducă acuzații grave împotriva generalului Coldea, împotriva ex-directorului SRI Maior și a prim procurorului DNA Laura Codruța Kovesi. Acest ofițer acoperit Dan Andronic nu a făcut decât să asculte ordinele politrucilor PSD, pentru a încerca să le facă un dosar penal cu diversiuni. Ce înseamnă să fi un ofițer acoperit al D.G.I.A, să asculți ordinele politrucilor PSD și să nu îți faci treaba unde îl trimisese șeful lui generalul Marian Hăpău. Noi înțelegem că un ofițer acoperit are mai multă libertate și poate să facă roluri în fel și chip, dar asta nu înseamnă să spui diversiuni în direct și să acuzi șefii de instituții că ar fi fraudat alegeri în casa frizerului general Oprea.

Ion Cristoiu colonel acoperit diversionist înrăit

Ion Cristoiu colonel acoperit diversionist înrăit

A fost susținut de colegul lui Ion Cristoiu, care și acesta are o ură mare pe șefa DNA, pe generalul Coldea și pe ex-directorul SRI Maior. Acești doi colonei acoperiți acuză nefondat de când s-au făcut și jurnaliști; Cristoiu cu o vechime mare ca jurnalist, experiență în diversiuni, dar un pervers de joasă speță. Ei cred că sunt atât de șmecheri și cred că nu știe nimeni ceea ce sunt și ce infracțiuni grave comit în direct la B1-TV și RTV. Ce sume mari de bani au luat aceste jeguri de colonei de la politrucii PSD. Ei sunt puși de Dragnea și Tăriceanu să lanseze în spațiul public diversiuni mizerabile pentru a băga frica în procurorii DNA, ofițeri SRI etc. Cu aceste diversiuni grave se hrănesc acești doi infractori, dar și cu euro mult. Aruncă câte o bombă mincinoasă în spațiul public de nici un procuror DNA nu mai lucrează. Le-a prins punctul slab, procurorii DNA nu au cum să se apere de aceste scursuri ale societății; așa că se înmoaie cu cercetările împotriva escrocilor PSD. Râd nesimțiții cu gura până la urechi cu PSD-iștii, văd că le țin cu diversiuni și tupeu. Fac pe cei mai serioși în direct la posturile TV; dar în schimb în sufletele lor și în inimile lor sunt acri și plini de păcate. Lor le dau informații despre toți procurorii DNA și ofițerii SRI, colegii lor de la D.G.I.A. care monitorizează convorbirile telefonice, calculatoare etc. Vă dăm doar un mic exemplu: Dan Andronic spunea în direct la tv că l-a văzut pe generalul Coldea în Turcia, el a fost trimis de PSD-iști să-l urmărească pe generalul Coldea dar cu ajutorul colegilor lui care dețin o aparatură nouă de interceptat și de monitorizat tot ceea ce e este electronic, a reușit să-l localizeze pe generalul Coldea, chiar uneori să se țină după el pas cu pas. La rândul lor și D.G.I.A – e monitorizat, aceștia se ocupă de tot felul de infracțiuni; au parte de 50.000 mii de ofițeri acoperiți trimiși la Parlament, la Camera Deputaților, în presă s.a.m.d Dacă SRI-ul a avut competență și va avea competență de a pune în executare mandate de supraveghere tehnică, toți politrucii au ură pe ei și vor avea. SRI-ul și-a făcut dușmani politruci PSD-iști, ei încearcă prin ofițerii acoperiți ai D.G.I.A. să înlăture  toți ofițerii buni ai SRI precum s-a întâmplat cu generalul Coldea. Au încercat jigodiile să o  distrugă și pe șefa DNA, dar nu au reușit cu înregistrările video făcături. La domnul general Coldea au ținut făcăturile lui Ghiță întrucât nu se poate face o expertiză neexistând lege. Au anulat-o PSD-iștii special pentru a nu mai se putea dispune expertize de către organele de cercetare penală și de a se stabili prelucrarea lor. PSD-iștii Dragnea și Tăriceanu stau și discută numai infracțiuni, după ce le stabilesc, le pun în practică, precum anularea legii pentru a nu se mai putea efectua expertize. În spatele celor doi ofițeri acoperiți Andronic și Cristoiu se află cum spun ei și-l perie domnul Dragnea și domnul Tăriceanu.

Răspopitul Gâdea diversionist în direct

Răspopitul Gâdea diversionist în direct

Susținătorii acestora mai sunt și răspopitul Gâdea Mihai cu toată antena 3, mai intră în complicitate și Victor Ciutacu cu tot RTV-ul precum și B1 cu toți acoperiții generalului Hăpău Marian. Numai jurnaliști se numesc aceștia tot să difuzeze diversiuni și să distrugă generali precum generalul Coldea. Când tăbărăsc acoperiții B1 TV, colaboratorul MAI, Ciutacu Victor – RTV și răspopitul Gâdea Mihai cu antena 3 se alege praful de șefii de instituții. Dacă ei ar lucra corect nu ar mai avea nimeni nimic cu ei, dar dacă ei difuzează pe posturile tv toate făcăturile lui Ghiță și minciunile lui Andronic și Cristoiu nu te poți abține să nu scrie. Fac pe proștii, că ei nu știu că înregistrările video sunt prelucrate, se văd cu ochiul liber prelucrările înregistrate. Toți sunt o apă și un pământ, preiau unii de la alții făcături, le difuzează și le mai pun și în discuție în platou. Așa distrug demenții, procurori ai DNA, ofițeri SRI ș.a.m.d. Ei nu au Dumnezeu, sunt făcuți de o mătușă, ce pretenții să avem de la ei. Am solicitat mai multor parchete să-i monitorizeze și să-i prindă în flagrant când prelucrează înregistrări video cu procurori și ofițeri SRI. Le este frică de acești malefici la toți procurorii, nu au curaj nici să-i monitorizeze întrucât se unesc toate cele 3 posturi tv și încep cu diversiuni împotriva lor, zi și noapte. Sunt mai răi ca romii ursari pe timpuri când tâlhăreau cetățeni prin târguri sau autobuze. Iohannis a crezut când a văzut făcăturile lui Ghiță pe posturi, el neavând habar ce se întâmplă, l-a forțat pe generalul Coldea să treacă în rezervă.

Seful DGIA Hăpău Marian a scăpat de sub control misiunile acoperiților

Seful DGIA Hăpău Marian a scăpat de sub control misiunile acoperiților

Aceste 3 televiziuni trebuie distruse, întrucât lucrează numai și numai pentru politrucii PSD, trec direct la infracțiuni, primesc bani mulți de la politruci, le fac treaba politrucilor și așa își elimină cum zic ei, procurori buni ai DNA și pe ofițerii buni SRI precum pe generalul Coldea. Victor Ciutacu, în direct s-a apucat cu mâinile de cap și zicea: „îi zdruncinăm din temelii pe SRI-ști” – referindu-se la generalul Coldea. Ciutacu, un golan de cartier fără studii, un îmbârligător de oameni, un diversionist pârât, într-un cuvânt un neica nimeni. Acesta îi lingea mâinile lui Ghiță să primească și el câteva zeci de mii de euro/lună, de când Ghiță nu mai este în țară, face foamea golanul. Ghiță îi mai dedea ceva diversiuni, făcături de înregistrări, acum aleargă cu limba scoasă pe la diferiți politruci să-i pună în mână câteva mii de euro. Numai Elena Udrea și Alina Bica ce sume frumoase i-au dat golanului. Le-a albit pe aceste două maimuțe de circ de numai au nevoie de machiaj. Ceva-ceva au reușit să îndoaie judecătorii, pe Alina Bica au grațiat-o la o faptă sau mai multe – se simte mâna golanului Ciutacu. Dacă nici Alina Bica nu a comis infracțiuni ce să mai zicem de victimele arestate în mod abuziv.

Ciutacu cel mai mare diversionist ciubucar înrăit

Ciutacu cel mai mare diversionist ciubucar înrăit

La Elena Udrea nu au funcționat diversiunile lui Ciutacu și ale lor în direct. Udrea l-a premiat pe Ciutacu și  i-a dat euro degeaba, mai rău i-a făcut, i-a tras o condamnare corectă și va primi și altele mai mari corecte din partea judecătorilor ai I.C.C.J. Așa mai merge, nu ca la Alina Bica cu diversiunea în direct și judecătorii s-o grațieze de fapte penale grave cu probe beton din partea DNA. Ce sume mari au dat Mircea Sandu și Dragomir pentru a primi achitări și recuperări de prejudiciu. Doi infractori periculoși au putut corupe completele de judecată, la care se mai laudă că ei nu au comis infracțiuni. Degeaba procurorii se chinuie să facă probe, dacă dai de judecători corupți îți dă achitarea la urgență; procurorii sunt acuzați de cele 3 televiziuni mizerabile și așa stau hoții liberi cu bani la bănci, nederanjați de nimeni. Șmecheria lui Dragomir și a lui Sandu, justiție de doi bănuți.

Articol de Cristi Radu