Ordin din partea președinţilor, Senat Călin Popescu Tăriceanu, Camera Deputaţilor Liviu Dragnea, executanţii ministrul Justiţiei Tudorel Toader și șeful Comisiei Parlamentare de Control al S.R.I. Adrian ŢuţuianuPolitruci în funcţii mari care dau ordine inferiorilor pentru execuţii.

Politruci în funcţii mari care dau ordine inferiorilor pentru execuţii.

Ordin din partea președinţilor celor două camere parlamentare către șeful Justiţiei, Tudorel Toader, pentru demontarea din funcţii a prim-procurorului D.N.A. Laura Codruța Kövesi, a procurorului general Augustin Lazăr și a mai multor generali din S.R.I.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu cei doi comuniști fasciști, Tăriceanu și Dragnea, care dau ordine inferiorilor lor de la Justiţie și de la Comisia de Control a S.R.I. pentru a-i înlătura pe cei mai buni procurori, Laura Codruța Kövesi și Augustin Lazăr, precum și pe unii generali din S.R.I.

Începem a vă prezenta cele mai mizerabile fapte penale comise de Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea, Tudorel Toader și Adrian Ţuţuianu. Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea se întâlnesc des pentru a pune la cale ordine, numiri în funcţii ș.a.m.d. L-au chemat la ordin pe ex-judecătorul C.C.R. Tudorel Toader pentru a-l pune în funcţia de Ministru al Justiţiei și pentru a lupta împotriva prim-procurorului D.N.A. Laura Codruța Kövesi și a procurorului general Augustin Lazăr. Tăriceanu și Dragnea, în mintea lor bolnavă, au crezut și cred că vor reuși cu Toader să-i înlăture de la instituţii pe Kövesi și pe Lazăr. Aceștia, fiind ardeleni corecţi, nu-i vor clinti niciodată. Dacă erau olteni, ca Dragnea, până acum fugeau de la instituţii. Acești doi nemernici, Dragnea și Tăriceanu, plătesc euro celor de la Antena 3, precum și celor de la RTV, pentru a-și îndeplini dorinţele criminale, astfel ca jurnaliștii să-i acuze pe victimele Kövesi și Lazăr de fapte penale și de nerespectarea deciziilor C.C.R. eliberate în mod abuziv și pe bani. Tăriceanu și Dragnea l-au folosit mult timp pe Tudorel Toader pe când era judecător la C.C.R.; de fapt, au mai mulţi sclavi judecători P.S.D. care eliberează decizii ilegale pentru a desfiinţa articole de lege, ordonanţe de urgenţă, legi ș.a.m.d. Dacă i-a dus mintea să anuleze articole de lege din C.P.P. pentru a nu mai putea pune în executare mandate de supraveghere tehnică S.R.I., ce să mai spunem? Atât îi duce capul la infracţiuni. Orice lege sau articol din Codul Penal, Codul de Procedură Penală, Codul Civil sau Codul de Procedură Civilă au fost desfiinţate la comanda celor doi infractori Dragnea și Tăriceanu.

Politruci în funcţii mari care dau ordine inferiorilor pentru execuţii.

Politruci în funcţii mari care dau ordine inferiorilor pentru execuţii.

Judecătorii corupţi ai C.C.R. au primit bani la fiecare decizie, comandă dată de Dragnea și Tăriceanu. Avem apropiaţi de-ai lor care ne transmit cu glas tare toate măgăriile planificate de Dragnea, Tăriceanu și alţi infractori P.S.D.-ALDE. Au desfiinţat și OUG unde se prevedea stocarea convorbirilor luni de zile. Asta au făcut-o pentru a putea discuta ei la telefoane infracţiuni și pentru a nu mai putea solicita procurorii înregistrările audio din urmă cu 6 luni. Au desfiinţat și OUG unde se prevedeau expertize ale înregistrărilor audio-video. Procurorii, dacă la această oră primesc înregistrări audio-video ca făcăturile lui Ghiţă, nu pot dispune expertizarea lor, întrucât nu mai au lege. Poţi fi arestat la această oră cu făcături de înregistrări audio-video robotizate, nu ai cum să le faci probe că sunt false. Au dispărut experţii și legea.

Dragnea, Ponta și Tăriceanu sunt cei mai mari prieteni cu 5-6 judecători C.C.R. Le oferă pe tavă decizii pentru desfiinţarea de legi, OUG, articole de lege de tot felul. Asta viaţă! Din informaţiile noastre, numai judecătorul Tudorel Toader ar fi înghiţit câteva milioane de euro pentru eliberare de decizii C.C.R. El a aranjat să fie eliberată decizia C.C.R. cu acuzări ilegale împotriva prim-procurorului D.N.A. Laura Codruța Kövesi. La sutele de mii de euro pe care îi primesc ei la o decizie mizerabilă ilegală pot da și condamnări procurorului general și prim-procurorului D.N.A. Au prins tupeu mare de tot judecătorii P.S.D.-C.C.R. de când au căpătat puterea Dragnea și Tăriceanu. Au desfiinţat cu decizii C.C.R. tot ce era bun și legal. Vor să elibereze o lege pentru pentru a le oferi imunitate

infractorilor judecători C.C.R.. Asta o fac pentru a nu mai fi cercetaţi niciodată de D.N.A. și de Parchetul General. Judecătorii corupţi C.C.R. pot elibera orice pentru P.S.D.

 

Adrian Ţuţuianu, șef comisie S.R.I., baron de Dâmboviţa, infractor în funcţie care terorizează generali S.R.I.

Adrian Ţuţuianu, șef comisie S.R.I., baron de Dâmboviţa, infractor în funcţie care terorizează generali S.R.I.

Din informaţiile noastre a reieșit că Tudorel Toader deţine mai multe case, terenuri, bani în conturi, aur, obiecte de valoare etc. S-a pus un pic la punct trecându-le pe numele copiilor și al soţiei. Ţine capul în sus, crezându-se om cinstit. Şi ceilalţi judecători care au fost trimiși de P.S.D. la C.C.R. stau pe milioane de euro. Ar trebuie cercetaţi bine de tot, că se cred cinstiţi. Au avut noroc până la această oră cu prim-procurorul de la registratura D.N.A. și purtătorul de cuvânt al D.N.A., întrucât nu au dorit să onoreze solicitările noastre pentru a înainta prim-procurorului Kövesi articolele noastre. Vor fi cercetate pentru favorizarea infractorilor cele două mizerii de procuroare de la D.N.A.

Vă mai prezentăm alt infractor P.S.D.: șeful Comisiei Parlamentare de Control al S.R.I., Adrian Ţuţuianu. Acest președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa a furat bugetul statului la greu cu mai mulţi primari P.S.D., s-a îmbogăţit rapid, a agonisit din șpagă zeci de milioane de euro. Are firmele lui de casă, care și la această oră îi aduc bani grei. Manageri tovarăși buni prieteni de-ai lui muncesc pentru baron. Le aranjează și acum la C.J. Dâmboviţa să facă contracte. Le mai dă contracte la tovarășii lui primari care au de efectuat lucrări de zeci de milioane de euro. Îi vine ciubucul lunar aproximativ un milion de euro. A ajuns puiul de năpârcă șef la comisia S.R.I. tot la ordinul lui Dragnea și al lui Tăriceanu. Are misiune precisă să terorizeze generalii S.R.I., pentru că i-ar fi monitorizat pe P.S.D.-iști. Au început să-l aprovizioneze cu legi pentru a-i permite să efectueze verificări ale documentelor și ale ofiţerilor. El fiind analfabet în drept, ca și Tăriceanu și Dragnea, solicită legi contra altor legi care nu-i permit să efectueze controlul asupra unor ofiţeri S.R.I., precum și asupra tuturor documentelor secrete. Şi-a prins capul în menghină singur, s-a strâns atât de tare încât i s-a întrerupt circuitul, a început să dea public anumite informaţii nepermise de lege, care îl vor băga la închisoare.

Toader execută procurori

Toader execută procurori

Unde s-a mai pomenit ca politrucii să controleze S.R.I.-ul și mai ales să-ţi bagi capul în documente secrete? Această comisie S.R.I. este constituită ilegal de politrucii P.S.D. pentru a încurca ofiţerii S.R.I. în toate activităţile pe care le desfășoară. Mizeria de Ţuţuianu terorizează generali pentru a-l ști de frică și pentru a nu mai strânge informaţii despre P.S.D.-iști. Toate instituţiile statelor au comisii de control ale instituţiilor respective. Numai în România domină perversitatea și prostia P.S.D., care au făcut o comisie pentru S.R.I.-S.I.E. la Cameră și Senat. Politrucii au în general foarte mare frică de S.R.I.-S.I.E., nu care cumva să dea informaţii procurorilor despre infracţiunile lor. Ce s-au gândit comuniștii P.S.D. să facă? Au făcut comisii pentru controlul ofiţerilor și documentelor, ca să-i șantajeze, să bage frica în ei cu verificări zilnice, să ţipe măgarul de Ţuţuianu pe toate posturile. Ţuţuianu e pus de Dragnea și Tăriceanu să ameninţe ofiţeri S.R.I., să terorizeze generali S.R.I., să-i cheme la raport ca pe prim-secretarii comuniștii la Ceaușescu.

Comuniștii Dragnea și Tăriceanu au făcut și fac tot posibilul ca S.R.I. să nu mai poată da informaţii despre dare-luare de mită, abuzuri, furt din banul public, spălare de bani etc. Nu s-a pomenit pe tot Globul pământesc să interzici prin legi abuzive instituţiilor de informaţii să dea informaţii procurorilor sau să pună în executare mandate de supraveghere tehnică. Au înlăturat S.R.I. ca să poată fura la greu.

Articol de Mihai Florescu