Organele de cercetare penală în cazul Alexandrei Măceșanu și Luiza Melencu favorizează clanurile de interlopi, traficanți de carne vieOrganele de cercetare penală DIICOT și INML București favorizează infractori traficanți de carne vie, Alexandra și Luiza sunt sechestrate și ținute la produs

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cele mai mizerabile organe de cercetare penală DIICOT și Secția de Urmărire Penală și Criminalistică precum și INML București.

Călina Ionuț, procuror șef birou al DIICOT Olt și procurorul Dragomir Alexandru tot de la acest birou au favorizat și favorizează pe toți infractorii traficanți de carne vie și proxeneți. Spiridon Ionuț – Ciprian, procuror șef serviciu DIICOT Craiova și alți procurori favorizează traficanții de carne vie și proxeneții: Felix Bănilă, procuror șef DIICOT București favorizează toți infractorii proxeneți, traficați de carne vie și criminali, complicii lui sunt și alți procurori din subordine, precum și medici legiști din cadrul INML – București.

Procurorul Felix Bănilă, un nemernic corupt

Toți acești procurori pe care i-am enumerat și toți ceilalți care lucrează în cazurile Alexandrei și Luizei sunt plătiți cu bani grei de interlopii traficanți de carne vie și proxeneți pentru a stopa găsirea lor și de al determina pe infractorul Gheorghe Dincă să recunoască crime pe care nu le-a comis el și pentru a putea fi favorizate clanurile de infractori atât din țară cât și cele de peste hotare. Procurorii DIICOT – Olt Călina Ionuț și Dragomir Alexandru au fost plătiți cu bani grei de mai mulți polițiști prieteni cu interlopii traficanți de carne vie și proxeneți, au întârziat să intre în domiciliul infractorului Gheorghe Dincă pentru a putea fi trecută frontiera Alexandra Măceșanu. Ei știu tot ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în cele două cazuri, când una din victime a apucat să sune la 112 au intrat în panică și panica a durat peste 10 ore, chiar și acum sunt în panică întrucât s-a spart buboiul. Acești doi procurori Călina și Dragomir nu au dorit să intre în domiciliul infractorului Dincă întrucât nu mai puteau interlopii să o treacă frontiera pe Alexandra. Au fost plătiți de polițiștii de la Caracal cu bani grei pentru a nu se cârmi în nici un fel. Când au ajuns la domiciliul lui Dincă s-au apucat să doarmă din nou pentru a putea trece frontiera infractorii cu Alexandra. Avem informații sigure că acești doi infractori, procurori de la DIICOT Olt au ținut legătura cu polițiștii de la Caracal în special cu comisarul șef Nicolae Mirea și alții până a fost scoasă Alexandra din țară. Chiar solicităm procurorilor de la secția de investigare a infracțiunilor din justiție să scoată listingurile de la telefoanele mobile pentru a putea afla numerele de telefon ale interlopilor și de a fi localizați în străinătate.

Comisar șef Nicolae Mirea din Caracal, cel mai mare favorizator de interlopi, traficanți de carne vie

Se pot vedea în fișele de listing orele în care au vorbit infractorii polițiști de la Caracal cu infractorii și după aceea polițiștii de la Caracal infractori, cu cei doi procurori de la DIICOT Olt. Au fost și sunt interceptați non-stop de…. Pe acești doi procurori infractori Călina Ionuț și Dragomir Alexandru nu-i interesa să intre în domiciliul lui Dincă,au fost plătiți cu bani grei pentru a întârzia intrarea în domiciliul lui Dincă, până a fost trecută Alexandra, frontiera. Toți procurorii se bazează că nu pot fi folosite sau că nu există înregistrările audio între ei cu polițiștii sau între polițiști și interlopi. Știm noi tot ce au făcut, așa că la un moment dat vor fi arestați cu toții. Cum e posibil să mintă în așa hal tot poporul. Rușine să le fie! Blatul cu procurorii DIICOT s-a făcut până la structura CENTRALĂ. Procurorul șef serviciu Felix Bănilă a primit și el la rândul său bani grei pentru a aranja cu cei de la INML București și de a-i da un ADN favorabil și un rezultat favorabil la analize. Totul o înscenare și niște falsuri mizerabile din partea procurorilor DIICOT și a medicilor legiști pupincuriștii procurorilor. Dacă stăm să ne gândim bine, la acele ore după ce a sunat Alexandra la 112 s-au deplasat mai multe echipaje de poliție la domiciliul lui Dincă. S-a strâns și lume multă acolo. Cum putea Dincă s-o topească pe Alexandra în butoi dacă toată poliția și procuratura era la poartă, numai punem și sutele de cetățeni care asistau la înscenarea procurorilor DIICOT. Dincă mai avea tupeu să o topească pe Alexandra când știa că toată miliția și procuratura aștepta mandatul de la judecător pentru a intra în domiciliu. Cât de nebun să fi? Și fiarele s-ar fi speriat de atâta procuratură și poliție, nu-ți mai ardea de topit un cadavru. Numai procurorii DIICOT și medicii legiști pot face asemenea înscenări și falsuri în schimbul a unor sume mari de euro.

DIICOT Olt, cea mai coruptă instituție, fac înscenări la greu

Avem informații că Dincă a fost amenințat de către polițiștii de la Caracal că în cazul în care va sifona pe vreun interlop, va fi asasinat. Și interlopii i-au transmis prin polițiștii de la Caracal să-și i-a faptele penale aiurea și să asculte ce-i dictează anchetatorii, dacă nu, va fi asasinat. Dincă Gheorghe are frică mare de interlopi, el a fost doar o mască care punea gheara pe fete, le ducea acasă la el și după aceea le preluau interlopii traficanți de carne vie și proxeneții. Primea pentru o fată tânără ca Alexandra circa 5000 de euro. După aceea le preda interlopilor și aceștia le scoteau din țară cu acte false, cu blat la frontieră ș.a.m.d. Pentru a nu fi distrusă rețeaua de traficanți de carne vie, polițiștii de la Caracal au plusat la greu la procurorii DIICOT și plusează non-stop. Dincă Gheorghe a declarat ce i s-a dictat, avocatul lui e o mare cârpă care s-a prins că se acoperă o rețea grea de traficanți de carne vie care este formată din infractori olteni și doljeni. Avocatul merge cu Dincă de mână până o să o ia în gură. Se va afla tot dacă procurorii de la Secția de investigare a magistraților va efectua cercetări profesioniste și monitorizări totale la toți procurorii DIICOT și la toți polițiștii din Caracal. Bineînțeles că trebuie solicitate toate listingurile la toate numerele de telefoane ale polițiștilor implicați în acest caz precum și a procurorilor DIICOT implicați în acest caz. Așa se va face lumină, în caz contrar va rămâne întuneric și Dincă lucrat de milițieni, procurori și medici legiști.

Alexandra și Luiza, declarate moarte de DIICOT și medicii legiști, ele sunt vii la produs

E păcat să moară amărâtul în pușcărie, e și el vinovat că lua fetele în autoturism și le ducea acasă, după aceea chema traficanții de carne vie să le ia în schimbul a 5000 de euro pe bucată. De frica amenințărilor milițienilor și a interlopilor, Dincă declară numai minciuni. L-au văzut mai bătrân și vor să îi pună tot în spate. Nu se știe dacă le-o duce și nu o deceda ca alte victime. Jurnaliștii iadului merg cu procurorii și medicii legiști, le fac reclamă la greu pozitivă în loc să-i descoasă și să-i acuze non-stop de falsuri și înscenări. Procurorii și medicii legiști îi prostesc ca Dincă pe minore, până la domiciliu, Dincă avea un profit de 5000 de euro pe bucată, jurnaliștii ce interes au? Solicităm ca procurorii de la Secția de investigare a magistraților să dispună cercetări conform informațiilor publice făcute de noi.

Articol de Petre Dragomir