Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel și Înalt preasfinţitul Calinic Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului escrochează cetățenii României și statulEscrocii României: Patriarhul Daniel, Calinicul Argeșului și Muscelului precum și ceilalți Calinici și Episcopi din țară

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari șarlatani ai Bisericii Ortodoxe Române, Patriarhul Daniel, Calinic Argatul și cu toți Episcopii Bisericii Ortodoxe Române.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel și-a strâns o avere de sute de milioane de euro ilegal

Toți Patriarhii României au pus taxe pentru cununii religioase, botezuri, înmormântări, acatiste, pentru citirea psaltirii ș.a.m.d. Nici o Ordonanță de Urgență sau vreo lege nu indică aceste taxe, toate acestea sunt puse de toți escrocii Patriarhiei Române și de toți Calinicii și Episcopii Bisericilor Ortodoxe Române. Dacă merg tinerii la biserică pentru cununia religioasă li se percep taxă între 800 – 1200 lei. Escrocii de popi cer bani și la naș și la ginere, tot să ia. Când e vorba de factură sau chitanță se fac că au uitat să le dea, bagă banii în sutane, că doar buzunare lungi au, tot, să-i îndese.

Când e sezonul nunților, tinerii căsătoriți merg circa 10-15 perechi într-o zi numai la o singură biserică. Le rămân la escrocii de popi circa 12.000 – 15.000 lei numai într-o zi. Și sâmbăta și duminica le  citesc tinerilor căsătoriți și le pun și cununiile pe cap. Duminica țin slujbe etc, la care mai încasează circa 500 de lei. Acatiste se dau non-stop, cer taxă de 20 lei pentru 6 săptămâni de citit. Chitanțe și facturi nevoie mare. Cer escrocii bani pentru tot felul de lucrări, de construcții, parcă am beneficia noi de ele nu ei care și le fac pentru afacerile lor și pentru buzunarele lor. Fac cantine, mănâncă tot ei și tot felul de hoteluri pe care le folosesc tot ei în interes personal. La Bisericuța de la Curtea de Argeș unde se află Sf. Mare Muceniță Filoteia, intră zilnic aproximativ 1000 de persoane care dau acatiste pentru 6 săptămâni, taxă 20 lei. Se strâng cam 20.000 lei pe zi, chitanțe sau facturi nevoie mare.

Calinicul Argatul Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului și-a tras o avere de aproximativ 300 de milioane de euro

Nu mai punem că pe Racla Sf. Mare Mucenițe Filoteia pun oamenii și femeile bani pe care îi ia tot popii, ce fac cu ei doar ei știu. Nu i-au făcut Sfintei Mare Mucenițe Filoteia nici măcar o catedrală ca să stea și credincioșii lejer la Sfintele Slujbe, o țin în bisericuța aceea mică. Nenorociții și-au făcut spații pentru a fi înmormântați Regii și cu ei, în noua Catedrală, la Sfânta Mare Muceniță Filoteia nu s-au gândit. Dacă nu ar fi fost Sf. Mare Muceniță Filoteia la Curtea de Argeș ar fi intrat foarte puțini credincioși în biserică și bani nu ar fi avut de unde să ia pentru a-și face hoteluri și vile pe stânci, balastiere etc. Din salarii nu-și făceau mai nimic. Numai punem șpăgile pe care le percep la fiecare preot nou. Au ajuns șpăgile la peste 20.000 de euro, pentru a angaja un popă tânăr. Procurorii și polițiștii până la această oră nu s-au sesizat de aceste infracțiuni grave de corupție, evaziune fiscală, spălare de bani, abuz în formă calificată, constituirea unui grup infracțional organizat ș.a.m.d. Popii sunt funcționari publici, așa că pot răspunde penal toți din țară, inclusiv Patriarhul Daniel. Numai chef de muncă să aibă polițiștii și procurorii, clienți sunt destui la fiecare Biserică Ortodoxă. Circulă banii prin biserică și în altare de te doare capul când vezi așa ceva. Ce minuni să mai facă Sfântul Dumnezeu și Sfinții în Biserici dacă popii primesc bani și în fața altarului.

Sf. Mare Muceniță Filoteia, e ținută în bisericuța din spate în loc să fie pusă într-o catedrală nouă, special făcută pentru ea

Mare păcat fac toți popii din România dar și multe infracțiuni se țin lanț de ei. Domnul Iisus Hristos le-a răsturnat masa la negustori, intraseră în locașul sfânt și făceau negoț. Popii noștri români vor pleca arestați din biserici dacă mai continuă să ia bani în fața altarului și să-i bage în altar. Pentru banii primiți ilegal vor face pușcărie non-stop. Popii români sunt avari și bolnavi psihic. Nu le mai ajung vilele și tot felul de afaceri pe care le fac. Și-au luat autoturisme scumpe doar le merg afacerile, ciubucul în altare și în Sfintele Biserici. Ei nu realizează că pot fi arestați toți pentru șpăgile primite în biserici și mai ales în fața altarelor. Nu pot justifica banii primiți, nu au nici o ordonanță sau vreo lege în acest sens. Totul e la negru! Au salarii între 1600 – 1700 lei pe care îi ia în mână, ce le mai trebuie bani la negru din acatiste ș.a.m.d. Ei trebuie să țină Sfintele Slujbe fără să perceapă taxe, au salarii și sunt plătiți din bugetul statului pentru munca prestată. Acatistele trebuie să le citească gratis, nu să perceapă 20 de lei pentru 6 săptămâni. Ei au salarii pentru a presta servicii în Sfintele Biserici și Mănăstiri și în special pentru a-i ajuta pe toți cetățenii României. Toate taxele pe care le pun ei de la ei putere (escrocherie) sunt ilegale. Unii preoți pe la Mănăstiri spun că ei prestează servicii pentru cetățeni adică citesc acatiste, psaltirea și fac diferite slujbe pentru bani, nu că sun angajații Episcopiilor și primesc salarii pentru asta. Cum e posibil ca Patriarhul Daniel să lase asemenea încălcări și să nu ia măsurile legale ce se impun.

Patriarhia Ortodoxă Română, plină cu popi corupți, șpaga e la botul calului

Popii români citesc din cărțile sfinte și fac slujbe pentru a încasa bani de la credincioșii români. Cuvântul Sfântului Dumnezeu trebuie plătit ne întrebăm noi, cam așa ar veni. Dacă mergi la o Sf. Slujbă asculți cuvântul Sf. Dumnezeu. Popii te îndeamnă să dai și acatiste sau altele pentru a fi ajutat, dar în schimb trebuie să-i dai popilor șpaga în biserică sau în fața altarului. Așa s-a ajuns de primesc popii șpaga în Biserici, și-au făcut averi de milioane de euro, unii chiar de sute de milioane de euro, trăiesc ca împărații și credincioșii ca fraierii. Dacă fac polițiștii și procurorii cercetări adevărate împotriva acestor escroci numiți popi, le iau averile la puricat, precum și conturile să vezi dosare fondate și condamnări pe săturate. Numai așa se poate în România, altfel nu, întrucât popii au tupeu mai mult decât dracii, nu mai au rușine și respect de Sf. Dumnezeu. Ei sunt angajați pe pile și relații nu pe mintea lor, sau să pună suflet pentru meseria lor, pun suflet pentru șpăgile primite în Sfintele Biserici și pentru averile făcute în mod fraudulos.

Episcopia Curtea de Argeș, plină cu popi escroci, milionari în euro sau chiar cu sute de milioane de euro

La bisericile catolice pentru a da un acatist este taxă de 4 lei pentru 6 săptămâni, la bisericile ortodoxe 20 de lei pentru 6 săptămâni. Preoții catolici nu bagă banii în Sfintele Altare îi pun știu ei unde. Preoții catolici sunt de lăudat, popii ortodocși sunt de tot rahatul, lacomi ca dracii. Dacă aveau și ei o taxă de 4 lei pentru 6 săptămâni la un acatist se mai lua cineva de ei?! La mănăstiri, vorbesc credincioșii și își dau coate când aud de taxa de prestări servicii de 20 lei pentru un acatist de 6 săptămâni. Au pus popii ortodocși taxa cam mare pentru prestări servicii, rugăciuni și cuvântul Sfântului Dumnezeu. Lor le trebuie salarii mai mari de 3000 de lei pe lună și să termine cu ciubucul în Sfântele Biserici. Dacă s-a ajuns să pui taxă pentru că te rogi pentru credincioși, mare păcat fac, dar și grave infracțiuni comit zilnic. Peștele se împute de la cap, capul este Daniel Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Articol de Cristi Matei